Це все що ти описав називається Скедіафілія))nevill333 писав: ↑07 червня 2022, 16:25
Chip.n.Dale.Rescue.Rangers.2022.- якщо хтось дивився "Чіпа і Дейла" то можна подивитися. Щоправда це не мультик а фільм з мультяшками. Це скоріш жанр пародії. Щоправда дивно те що Гайка народжала діток від Вжика(навіщо це збочення? ). Не знаю як на це відреагують діти. Навіщо це взагалі було зроблено не розумію, адже Гайка зі своїм "чоловічком" з"являється тут тільки у епізоді визволення чіпа. Також странні жарти Чіпа на рахунок Дейла, те що Чіп співмешкає із собакою
(це натяк на зоофілію чи як?)
Ще мені зовсім не сподобався Дейл. У 3д він виглядає бридким. Чіп значно гарніший та милий. У моментах пишуть що його операція по зміні на 3д - це пародія старих зірок які роблять собі пластики аби повернути популярність. Мені особисто шуточки про його зміну у 3д нагадали операцію по зміні статі. Якщо згадати старі мультики то Дейл дуже часто приміряв жіноче вбрання. Це і серія де вони с Дейлом танцють для Кота як танцівниці і серія коли вони разом з дейлом потрапляють як живі іграшки до лап донечки ганстера, тоді Дейл - стає Мамою а чіп Папою.
Короче - це пародія, дітям дивитися не рекомендую. Тільки для старих поціновувачів хто пам"ятає "Чіпа та Дейла". все було б нічого окрім Гайкі з вжиком. Можливо це так толерантність розвивають я не знаю. Можливо це пародія на Шрека (про віслюка та його "кохання" драконихи ).
Це не добре і не погано))—— просто так називається))
пс. З геями теж треба розбиратися))—— ярко виражені емоціі до них——теж можуть бути проявом схильності до них))
ппс. В описі сімейноі історіі Гайки теж відчувається такі собі ревнощі до Вжика))
ппппс. Вжарив би Гайку?))