Какой фильм посмортеть? (советуем, делимся)

nevill333
Активіст
Дякував (ла): 116 разів
Подякували: 34 рази

Re: Какой фильм посмортеть? (советуем, делимся)

Повідомлення nevill333 » 06 червня 2022, 17:14

sergej1974007 писав:
05 червня 2022, 15:51
Прочитав відгук))
Враження що залишилось——
Здалося що тебе в цих фільмах більше цікавили "красиві голі дівчата та море сексу"))—— а вся історія пішла фоном))
Красиві голі дівчата та море сексу——на інших сайтах))
Було б цікавіше почитати такий огляд))
( до речі чомусь не бачив таких особливо))
так, це ж "слешер" - у цьому жанрі тільки красиві голі дівчата бавлять нас своїми формами: Пятниця 13, Хелловін, Крик,.. та багато інших...
rrp1 писав:
05 червня 2022, 09:52
Цікавий фільм для шанувальників фентезі (і не тільки) зняли італійці ще у 2021 році - "Freaks out"
я цей фільм дивився, сподобався, круто! *yes* До речі цей товстун італієць що ложки до нього липли здається - це прототип Маріо, він ще мастурбував увесь фільм *giggle* Я спочатку не зрозумів чим він там грається у сцені коли вони на полі стоять практично на початку фільму та чекають того єврея, а потім перемотав і *facepalm_sk* До речі цей товстунок - тайно запав на головну героїню 8-) , якщо уважно придивитися, він увесь фільм про неї говорить. Ну дівнчина красива, чого скривати. А той волосатік займався сексом з жінкою собакою, коли вони були у театрі у Римі. У самому кінці головна героїня стоїть посерд поля абсолютно гола та екстазує ;-)
Короче у фільмі багато обнажонки, членів, єротичних сцен для дітей не рекомендую... Не ведіться - що це ніби дитяча фантастіка, бо виростуть потім збоченьці...

KVadik
Доцент
Дякував (ла): 1067 разів
Подякували: 1466 разів
Контактна інформація:

Повідомлення KVadik » 06 червня 2022, 18:07

nevill333 писав:
06 червня 2022, 17:14
так, це ж "слешер" - у цьому жанрі тільки красиві голі дівчата бавлять нас своїми формами: Пятниця 13, Хелловін, Крик,.. та багато інших...
Я б не сказав, що це "слешер", скоріше "гротеск".
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw

nevill333
Активіст

Повідомлення nevill333 » 06 червня 2022, 18:10

KVadik писав:
06 червня 2022, 18:07
Я б не сказав, що це "слешер", скоріше "гротеск".
Так П"ятниця 13 - це перший слешер в історії якщо мені пам"ять не зраджує.
потім Хелловін був з Маєрзом (буду дивитися починати), він у багато у чому як я розумію копіював свого попередника.
А ще був "Психо" - він значно раніше був. але там трохи інший жанр.
Востаннє редагувалось 06 червня 2022, 18:13 користувачем nevill333, всього редагувалось 1 раз.

KVadik
Доцент
Контактна інформація:

Повідомлення KVadik » 06 червня 2022, 18:12

nevill333 писав:
06 червня 2022, 18:10
Фіга собі!! :? Так П"ятниця 13 - це перший слешер в історії якщо мені пам"ять не зраджує.
А ти про п'ятницю 13, не зрозумів, я про Фриков.
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ

nevill333
Активіст

Повідомлення nevill333 » 06 червня 2022, 18:14

KVadik писав:
06 червня 2022, 18:12
А ти про п'ятницю 13, не зрозумів, я про Фриков.
так цей фільм - фентезі, я би сказав еротичне-фентезі. До речі freaks перекладається як "чудики". В принципі фільм о чудиках в якійсь мірі не таких як усі.
я до речі тут фільм подивився нещодавно ... Легіон називається.
Я просто граю у комп"ютерну гру Dead by Dayligh так от, там є маньяк Легіон - то я подумав що це з фільму. І качнув - але там про янголів та бога.
Сенс фільму такий самий як у фільмі "Гавриїл" огляд на який я тут робив у березні: бог лайно, янголи це біси... Бог вирішив - знищити людство так як ми зажралися, і наслав Янголів, але один янгол повстав проти Бога - і далі починається. Фільм досить цікавий, у кінці перемогла любов та порозуміння. *wub1* Фільм нагадує фільми про зомбі-апокаліпсіс.

koka73
Поважний користувач
Дякував (ла): 171 раз
Подякували: 321 раз

Повідомлення koka73 » 06 червня 2022, 22:18

вроде ранее уже советовал , не помню.
фильм лохматого 1997 года . Плутовство. в оригинале вроде - когда хвост виляет собакой
Дениро в главной роли. после просмотра вы по-другому будете воспринимать новостные паблики.
Господи, храни Украину.

nevill333
Активіст

Повідомлення nevill333 » 07 червня 2022, 16:25

Зображення
Chip.n.Dale.Rescue.Rangers.2022.- якщо хтось дивився "Чіпа і Дейла" то можна подивитися. Щоправда це не мультик а фільм з мультяшками. Це скоріш жанр пародії. Щоправда дивно те що Гайка народжала діток від Вжика *rofl* (навіщо це збочення? ). Не знаю як на це відреагують діти. Навіщо це взагалі було зроблено не розумію, адже Гайка зі своїм "чоловічком" з"являється тут тільки у епізоді визволення чіпа. Також странні жарти Чіпа на рахунок Дейла, те що Чіп співмешкає із собакою :? (це натяк на зоофілію чи як?)
Ще мені зовсім не сподобався Дейл. У 3д він виглядає бридким. Чіп значно гарніший та милий. У моментах пишуть що його операція по зміні на 3д - це пародія старих зірок які роблять собі пластики аби повернути популярність. Мені особисто шуточки про його зміну у 3д нагадали операцію по зміні статі. Якщо згадати старі мультики то Дейл дуже часто приміряв жіноче вбрання. Це і серія де вони с Дейлом танцють для Кота як танцівниці і серія коли вони разом з дейлом потрапляють як живі іграшки до лап донечки ганстера, тоді Дейл - стає Мамою а чіп Папою.
Короче - це пародія, дітям дивитися не рекомендую. Тільки для старих поціновувачів хто пам"ятає "Чіпа та Дейла". все було б нічого окрім Гайкі з вжиком. Можливо це так толерантність розвивають я не знаю. Можливо це пародія на Шрека (про віслюка та його "кохання" драконихи ).
Востаннє редагувалось 07 червня 2022, 16:59 користувачем nevill333, всього редагувалось 5 разів.

KVadik
Доцент
Контактна інформація:

Повідомлення KVadik » 07 червня 2022, 16:45

nevill333 писав:
07 червня 2022, 16:25
Зображення
Chip.n.Dale.Rescue.Rangers.2022. - якщо хтось дивився "Чіпа і Дейла" то можна подивитися. Щоправда це не мультик а фільм з мультяшками. Це скоріш жанр пародії. Щоправда дивно те що Гайка народжала діток від Вжика *rofl* (навіщо це збочення? ). Не знаю як на це відреагують діти. Навіщо це взагалі було зроблено не розумію, адже Гайка зі своїм "чоловічком" з"являється тут тільки у епізоді визволення чіпа. Також странні шуточки Чіпа на рахунок Дейла, те що Чіп співмешкає із собакою :? (це натяк на зоофілію чи як?)
Ще мені зовсім не сподобався Дейл. У 3д він виглядає бридким. Чіп значно гарніший та милий. У моментах пишуть що його операція по зміні на 3д - це пародія старих зірок які роблять собі пластики аби повернути популярність. Мені особисто шуточки про його зміну у 3д нагадали операцію по зміні статі. Якщо згадати старі мультики то Дейл дуже часто приміряв жіноче вбрання. Це і серія де вони с Дейлом танцють для Кота як танцівниці і серія коли вони разом з дейлом попадають як живі іграшки до лап донечки ганстера, тоді Дейл - стає Мамою а чіп Папою.
Короче - це пародія, дітям дивитися не рекомендую. Тільки для старих поціновувачів хто пам"ятає "Чіпа та Дейла". все було б нічого окрім Гайкі з вжиком. Можливо це так толерантність розвивають я не знаю.
Не смотрел. Но прочитав отзыв сразу вспомнил другую мульт-пародию:
phpBB [video]
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ

nevill333
Активіст

Повідомлення nevill333 » 07 червня 2022, 16:52

KVadik писав:
07 червня 2022, 16:45
Не смотрел. Но прочитав отзыв сразу вспомнил другую мульт-пародию:
phpBB [video]
ну це скоріш саморобка від фанатів, а Chip 'n Dale: Rescue Rangers - це повнометражний фільм від Діснея, який будуть дивитися діти :? , точніше вже подивилися, прем"єра була 20 травня цього року.
скоро станеться так що який фільм би не подивився би - всюди буде порнуха. Хоча чого станеться, це вже є: у кожному серіалі, мають бути поціновувачі нетрадиційних стосунків, особливо мене вибішують ГЕЇ, до лізбіанок ставлюся з порозумінням. Назовіть мені один сучаний серіал де немає Геїв? Навіть у мультиках та фільмах для дітей та тінейджерів, особливо станніх вже повно єротичних сцен та натяків, які діти можуть розкривати потім у своїй уяві.
Гаєчка і так була секс символом із-за того що вона гарна. Та і Чіп з Дейлом також адже вони дуже гарні - я би сказав сексуальні.

KVadik
Доцент
Контактна інформація:

Повідомлення KVadik » 07 червня 2022, 19:03

nevill333 писав:
07 червня 2022, 16:52
ну це скоріш саморобка від фанатів
Ні. Це відомий пародійний мультсеріал "Робоцип".
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ

Відповісти

Повернутись до “Відео та музика”