Какой фильм посмортеть? (советуем, делимся)

sergej1974007
Легенда Форуму
Дякував (ла): 1234 рази
Подякували: 1310 разів

Re: Какой фильм посмортеть? (советуем, делимся)

Повідомлення sergej1974007 » 07 червня 2022, 19:54

nevill333 писав:
07 червня 2022, 16:25
Зображення
Chip.n.Dale.Rescue.Rangers.2022.- якщо хтось дивився "Чіпа і Дейла" то можна подивитися. Щоправда це не мультик а фільм з мультяшками. Це скоріш жанр пародії. Щоправда дивно те що Гайка народжала діток від Вжика *rofl* (навіщо це збочення? ). Не знаю як на це відреагують діти. Навіщо це взагалі було зроблено не розумію, адже Гайка зі своїм "чоловічком" з"являється тут тільки у епізоді визволення чіпа. Також странні жарти Чіпа на рахунок Дейла, те що Чіп співмешкає із собакою :? (це натяк на зоофілію чи як?)
Ще мені зовсім не сподобався Дейл. У 3д він виглядає бридким. Чіп значно гарніший та милий. У моментах пишуть що його операція по зміні на 3д - це пародія старих зірок які роблять собі пластики аби повернути популярність. Мені особисто шуточки про його зміну у 3д нагадали операцію по зміні статі. Якщо згадати старі мультики то Дейл дуже часто приміряв жіноче вбрання. Це і серія де вони с Дейлом танцють для Кота як танцівниці і серія коли вони разом з дейлом потрапляють як живі іграшки до лап донечки ганстера, тоді Дейл - стає Мамою а чіп Папою.
Короче - це пародія, дітям дивитися не рекомендую. Тільки для старих поціновувачів хто пам"ятає "Чіпа та Дейла". все було б нічого окрім Гайкі з вжиком. Можливо це так толерантність розвивають я не знаю. Можливо це пародія на Шрека (про віслюка та його "кохання" драконихи ).
Це все що ти описав називається Скедіафілія))
Це не добре і не погано))—— просто так називається))

пс. З геями теж треба розбиратися))—— ярко виражені емоціі до них——теж можуть бути проявом схильності до них))
ппс. В описі сімейноі історіі Гайки теж відчувається такі собі ревнощі до Вжика))
ппппс. Вжарив би Гайку?))
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я красив, как древний бог.
Я скульптурой быть бы мог!

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Как певцу мне равных нет,
Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

nevill333
Активіст
Дякував (ла): 116 разів
Подякували: 34 рази

Повідомлення nevill333 » 07 червня 2022, 20:10

sergej1974007 писав:
07 червня 2022, 19:54
ппппс. Вжарив би Гайку?))
ні якщо чесно Гайка мені ніколи не подобалась. Вона звичайно красива але... Мені подобалось признаюся, там у перших серіах, коли Чіп та Дейл перевдягалися танцівницями і пішли у логово Кота-Товстопуза(чи як там його), так там була Білочка (з таким хвостиком) з більченятами двома братами яких цей Кіт викрав, так от я у неї був закоханий так *wub1*
Ще мені подобалась мати одного з головних героїв "Чудеса на виражах".
Востаннє редагувалось 07 червня 2022, 20:53 користувачем nevill333, всього редагувалось 2 разів.

sergej1974007
Легенда Форуму

Повідомлення sergej1974007 » 07 червня 2022, 20:13

nevill333 писав:
07 червня 2022, 20:10
ні якщо чесно Гайка мені ніколи не подобалась. Вона звичайно сексі але... Мені подобалось признаюся, там у перших серіах, коли Чіп та Дейл перевдягалися танцівницями і пішли у логово Кота-Кошейкіна (чи як там його), так там була Білочка з більченятами двома братами, так от я у неї був закоханий так *wub1*
А ще є такі люди які асоціюють себе з пухнастими тваринами))——
Ф"юрі називаються))
Почитай про них——там цікаво))
пс. Якось натикнувся на іхню групу в соцмережах і офігів які бувають виявляється різні заскоки в людей в головах))
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

sergej1974007
Легенда Форуму

Повідомлення sergej1974007 » 07 червня 2022, 20:15

nevill333 писав:
ні якщо чесно Гайка мені ніколи не подобалась. Вона звичайно сексі але... Мені подобалось признаюся, там у перших серіах, коли Чіп та Дейл перевдягалися танцівницями і пішли у логово Кота-Кошейкіна (чи як там його), так там була Білочка (з таким хвостиком) з більченятами двома братами яких цей Кіт викрав, так от я у неї був закоханий так *wub1*
А мама Стіфлєра тобі подобалась?))
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

nevill333
Активіст

Повідомлення nevill333 » 07 червня 2022, 20:16

sergej1974007 писав:
07 червня 2022, 20:15
А мама Стіфлєра тобі подобалась?))
я навіть не знаю хто це... :-D
Так от білочку ту звали Таммі ( сюжет "Adventures in Squirrelsitting" - "як ми нянчилися з більчятамі"). Це коли я малий був повторюю. Там ще фігурка мальтійської миші як я пам"ятаю була якась і її треба було повернути.

nevill333
Активіст

Повідомлення nevill333 » 07 червня 2022, 20:26

ще був до речі якщо хтось пам"ятає такий супер-серіал "баффі - винищувачка вампірів" . Супер любив його дуже. Але мені перші сезоні не подобалися, так я вболівав за Костиля, а там його обіжають дуже у перших сезонах, але здається з сезону 4-го він переходить на сторону добра.
Мало хто зна (а може і знає що цей серіал був створений на основі фільму повнометражного 80-х), там теж була переможниця Баффі та Костиль, та в них був роман.
До речі Костиль з"являється у двох останніх сезонах серіалу "Енджел". Як пам"ятаєте у останній серії 7 чи 8 сезону - він гине у апокаліпсісі. Але у серіалі "Енджел" - воскресає з пеплу і разом з головним героєм прчинає шукати на протязі 2-х сезонів Баффі, яку вони мільком бачать десь на танцполі, нам показують тільки її ноги.
як пам"ятаю Енйджел каже Костилю - дивись це ж Баффі. І воно вдвох дивляться. Настількі всі бажали бачити продовження.
Я все чекав що буде продовження, і в інтернеті писали, що от-от Баффі "воскресне". Але воно так і не вийшло. Актору що грав костиля було тоді під 50-ть років. Він ще казав що грати Костиля - зможе ще роки три не більше, так як вже старий для цього.
Акторка що грала Баффі - була мега-популярною у нульових, настільки, що за її словами продовжувати зйомки вона не бажала, так як вони заважали її приватному життю. Вона тоді вийшла заміж за багатого принца, і більше ніде не знімалася.
Востаннє редагувалось 07 червня 2022, 20:39 користувачем nevill333, всього редагувалось 1 раз.

Keon
Поважний користувач
Дякував (ла): 738 разів
Подякували: 669 разів

Повідомлення Keon » 07 червня 2022, 20:37

nevill333 писав:
ні якщо чесно Гайка мені ніколи не подобалась. Вона звичайно сексі але... Мені подобалось признаюся, там у перших серіах, коли Чіп та Дейл перевдягалися танцівницями і пішли у логово Кота-Кошейкіна (чи як там його), так там була Білочка (з таким хвостиком) з більченятами двома братами яких цей Кіт викрав, так от я у неї був закоханий так *wub1*
Ну это понятно, судя по твоим темам, сам бы хотел наверное, что бы Вжик тебя вжикнул

nevill333
Активіст

Повідомлення nevill333 » 07 червня 2022, 20:40

Keon писав:
07 червня 2022, 20:37
Ну это понятно, судя по твоим темам, сам бы хотел наверное, что бы Вжик тебя вжикнул
сперечатися не буду, але це вже занадто. Мені подобаються дівчата.
Ви по собі шановний не міряйте.
А на рахунок білочки Таммі то в мене до неї була чиста любов, я ще малий був, в мене не було статевого потягу.

Keon
Поважний користувач
Дякував (ла): 738 разів
Подякували: 669 разів

Повідомлення Keon » 07 червня 2022, 20:57

nevill333 писав:
07 червня 2022, 20:40
сперечатися не буду, але це вже занадто. Мені подобаються дівчата.
Ви по собі шановний не міряйте.
А на рахунок білочки Таммі то в мене до неї була чиста любов, я ще малий був, в мене не було статевого потягу.
Я не создаю подобного рода темы, и меня такие мысли не посещают viewtopic.php?f=4&t=67078 так что не приписывай мне свои фантазии

koka73
Поважний користувач
Дякував (ла): 171 раз
Подякували: 321 раз

Повідомлення koka73 » 08 червня 2022, 08:53

прочитал про чипа с дейлом и вспомнился еще фильм

Игрушки для взрослых (2018)
веселая и умеренно пошлая комедия. фильм из категории комедия только для взрослых.
понравилась раз в несколько лет пересматриваю. :-D

еще забыл написать.
кто будет смотреть , смотрите и титры там тоже много приколов , как снимали.
Востаннє редагувалось 08 червня 2022, 20:59 користувачем koka73, всього редагувалось 1 раз.
Господи, храни Украину.

Відповісти

Повернутись до “Відео та музика”