Україну поділять на 8 областей

Обговорення подій які трапились в Україні
Anjey
Досвідчений
Дякував (ла): 120 разів
Подякували: 70 разів

Re: Федералізація потихеньку...

Повідомлення Anjey » 28 травня 2013, 13:12

Дельфин писав:Дирка до Батька нікому не потрібна. ИМХО. Що там шукати?
Що там шукати... :D :D *facepalm ми б так жили, як живуть білоруси...
але ми не тільки безнадійно відстали від Європи, а навіть від Білорусії на років так 20 *hammer*
якісні продукти харчування, дишевий бензин (7.8 грн) чистота и якість доріг просто вражає.
Вїзжаючи в Білорусію таке відчуття, що попадаєш у Європу, а коли повертаєшся назад в Україну, лиш перетнувши кордон і до самих Чернівці ідучи по нашим дорогам в голові крутиться тільки одна думка "мля в які же жопі ми живем!" *facepalm

Дельфин
Поважний користувач
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 10 разів

Re: Україну поділять на 8 областей

Повідомлення Дельфин » 28 травня 2013, 17:33

ТСССС! тихо!!!
А то зараз набіжуть люди(навіть знаю хто :D ) і скажуть, що ти закінчений песиміст. :lol:
У нас же все добре і люди живуть класно навколо. А от такі, які бачать навколо руїну - ті просто песимісти. :lol: :lol:

Щодо Білорусі. Так, там є те все, що ти написав. Але дирка в кордоні потрібна "трохи для іншого". Тому до білорусів вона не так цікава.
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!

SLAVON
Забанен навсегда
Дякував (ла): 71 раз
Подякували: 79 разів

Повідомлення SLAVON » 29 травня 2013, 00:03

Дельфин писав:ТСССС! тихо!!!
А то зараз набіжуть люди(навіть знаю хто :D ) і скажуть, що ти закінчений песиміст. :lol:
и. :lol: :lol:
Да сто пудово,так и будет.Я уже сдесь! :P :) Дякую шо не забуваеш :)
У нас же все добре і люди живуть класно навколо.
Не,ну будь серьёзным,я такого не говорил,я просто думаю и надеюсь что у нас всётаки не совсем жопа,хотя смотря с какой стороны посмотреть.Вопрос риторический и в тоже время ответ на него очевидный,таки жопаНо тем не менее я несмотря на свои "годы",действительно неисправимый оптимист.Кстати, если есть возможность,желание."необходимость" пообщяться в реале со мной,то я пару дней работаю в твоём районе.Маякни в личку.ЗЫ Читал твой замечательный пост (без подкола) о Кормоизмельчитель "Еликор1" http://forumcv.net/viewtopic.php?f= ... 825#p78825 так оказывается есть и у нас что-то позитивное оказывается.Это уже позитив.

Дельфин
Поважний користувач

Повідомлення Дельфин » 29 травня 2013, 14:03

А ти що щось писав таке, що вирішив що це я про тебе? *scratch* Я і не памятаю... А ти хто? *scratch* :lol:
Але добре що ти сам відносиш себе до тих, хто... значить відчуваєш за собою грішок. :lol: :lol:

"В моєму районі" це де? Я влітку живу в режимі: Чернівці-Снятин. :D Тому, района у мене зараз два. Регулярно "насолоджуюсь" дорогою на Снятин *gun* :o :twisted:
Востаннє редагувалось 29 травня 2013, 14:04 користувачем Дельфин, всього редагувалось 1 раз.

SLAVON
Забанен навсегда
Дякував (ла): 71 раз
Подякували: 79 разів

Повідомлення SLAVON » 29 травня 2013, 21:04

Зараз не литко.На Комарова 31 А-Б балкон делаем.
А ти що щось писав таке, що вирішив що це я про тебе?
Ну,как-бы да http://forumcv.net/viewtopic.php?f= ... 9&start=30
значить відчуваєш за собою грішок.
грешка не чувствую,просто оптимист,чего и тебе желаю.
Востаннє редагувалось 29 травня 2013, 21:08 користувачем SLAVON, всього редагувалось 2 разів.

Дельфин
Поважний користувач

Повідомлення Дельфин » 29 травня 2013, 23:51

Дякую. Мені і реалістом непогано.

vadoom
Новачок

Re: Федералізація потихеньку...

Повідомлення vadoom » 02 червня 2013, 22:29

ussser писав:*scratch* Мені здається,що "дирка в Європу " 3 округ скоріше. А 6 дирка до "батька" :D
хахаха, вірно підмічено! Хоча якщо відверто - зменшення адміністративних одиниць - економя буджетних коштів..

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 03 червня 2013, 08:54

Ні це маразм, а не економія. Назвіть хоч одну реформу в цієї влади яка призвела до економії? Чи взагалі хоч одну реформу яка дала хоч трохи позитиву, який переважує негатив? Всі реформи від пенсійної до медичної і виборчої дали повну жо*пу. Завдяки виборчій ця влада знову нами керує... Медична просто закрила ФАПи в селах, але не дала змоги швидко добратись в рай лікарню і не покращила там лікування, про повну торбу з швидкою допомогою я взагалі не хочу згадувати. А Ви кажете економія. Та не буде ніякої наф економії, це просто ще один спосіб з одного боку запустити руку в бюджет для "проведення реформи", а потім забирати гроші з Чернівців (будемо казати про нас) в Львів, а потім в Київ...
Від ЛЮБОЇ реформи ЦІЄЇ влади не буде користі. Я думаю варто зачекати коли до влади прийдуть трохи розумніші люди. А цього чекати дуже довго.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

vadoom
Новачок

Повідомлення vadoom » 03 червня 2013, 18:42

я не кажу що в нашій державі це призведе до економії, абсолютно ні, а ось деякі європейськ держави зменшили кількість адміністративних одинись для зменшення держвитрат, ну а у нас - просто більше вкрадуть...

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 03 червня 2013, 20:50

vadoom писав:я не кажу що в нашій державі це призведе до економії, абсолютно ні, а ось деякі європейськ держави зменшили кількість адміністративних одинись для зменшення держвитрат, ну а у нас - просто більше вкрадуть...
Так в Європі таке прокатило. А от в нас чомусь з реформами не складається. :cry: Мабуть реформатори не ті :D А відносно саме адміністративно територіальної, то мені здається її хочуть провести просто так, реформа заради реформи. Цей висновок зробив виходячи з того що після Кучми кожна влада хотіла її провести, то просто межі областей змінити, то нашу область іншим роздати, тепер укруплення регіонів.
Мені здається варто почати знизу, наприклад, чи потрібно Чернівцям 3 райони з адміністраціями, і тд? Також подивіться на інших чиновників, багато не відомо чим займається. Я в свій час мав задоволення походити в свою райраду чиновник приймає 2 дні на тиждень по 3-4 години, чим займається решту часу невідомо, але щоб отримати 1 макумент потрібно 3-4 рази на поклон сходити, кожного разу тобі скажуть принеси довідку 1, потім 2, потім 3... а хіба не можна сказати принеси пакет довідок 1,2,3...?
Може варто не області укрупняти, а з низів почати? Ну і дати спочатку населеним пунктам гроші (в бюджеті) а в же потім починати переділи регіонів? А то я думаю результатом буде просте вимивання грошей з кожної області в регіоний центр, а потім в Київ, а от звідти не так вже і багато повернеться.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

Відповісти

Повернутись до “Новини України та світу”