Не все так просто.Andliva писав:И даже если Вы купите на рынке "домашнее" мясо, то это 45%- мясо с фермы, 45%- мясо домашнего производства по технологиях ферм, и только около 10 домашняя продукция.
Как человек, столкнувшийся с этим делом в прошлом году... :D
можу сказати, що все воно так по ціні, АЛЕ чому? Візьмемо і порівняємо ціну
- "это 45%- мясо с фермы" - тут ціна 60% від нормальної, природньої. Штучне вирощування в клітках на власних білкових кормах.
- " 45%- мясо домашнего производства по технологиях ферм" - тут ціна 70-80%. Вирощування на купованих білкових кормах, і також в загонах.
- "и только около 10 домашняя продукция" - ціна 100%. Кури гуляють, корма природні, не білкові. Ростуть довго і невеличкі. Мясо відмінне, але набагато дорожче за "фермерське".
І при цьому всьому - продукціїю з "ферми" люди все одно вигрібають тоннами!!Бо дешево! У нас не голосують гаманцем за якість, у нас голосують гаманцем за ціну!!
А в цьому році взагалі буде "класно" з птицею. Зернові подорожчали вже на 25%!!!! Пшениця/кукурудза була 2грн, зараз 2,5. На 25% піднялась "природня їжа" для птиці.
Я порахував, що в цьому році собівартість курки домашньої, буде БІЛЬША за ціну про якій я продав пару курей в минулому році.
У мене знову починається "літній сезон", мама переїде на дачу, і я знову хотів виростити парочку курей. Так порахувавши корма і ціну на курчат, я

І кому така продукція окрім мене потрібна, при ціні 25грн за курку в магазині?????
От і виходить - "и только около 10 домашняя продукция", тому що у нас же більшість ДЕШЕВШЕ шукає. Хто купуватиме справжню домашню курку?
Так що, попит породжує пропозицію, все таки. Не брали би "шлак" чим подешевше на ринку, не гнали би цей "шлак" продавці.