Акции в МЕТРО !!! ОБНОВЛЯЕТСЯ !!!

Обговорення останніх новин в регіоні
Закрито
Дельфин
Поважний користувач
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 10 разів

Re: Акция в МЕТРО -50% !!! ШАРА !!!

Повідомлення Дельфин » 11 квітня 2013, 12:06

Andliva писав:И даже если Вы купите на рынке "домашнее" мясо, то это 45%- мясо с фермы, 45%- мясо домашнего производства по технологиях ферм, и только около 10 домашняя продукция.
Не все так просто.
Как человек, столкнувшийся с этим делом в прошлом году... :D
можу сказати, що все воно так по ціні, АЛЕ чому? Візьмемо і порівняємо ціну
- "это 45%- мясо с фермы" - тут ціна 60% від нормальної, природньої. Штучне вирощування в клітках на власних білкових кормах.
- " 45%- мясо домашнего производства по технологиях ферм" - тут ціна 70-80%. Вирощування на купованих білкових кормах, і також в загонах.
- "и только около 10 домашняя продукция" - ціна 100%. Кури гуляють, корма природні, не білкові. Ростуть довго і невеличкі. Мясо відмінне, але набагато дорожче за "фермерське".
І при цьому всьому - продукціїю з "ферми" люди все одно вигрібають тоннами!!Бо дешево! У нас не голосують гаманцем за якість, у нас голосують гаманцем за ціну!!

А в цьому році взагалі буде "класно" з птицею. Зернові подорожчали вже на 25%!!!! Пшениця/кукурудза була 2грн, зараз 2,5. На 25% піднялась "природня їжа" для птиці.
Я порахував, що в цьому році собівартість курки домашньої, буде БІЛЬША за ціну про якій я продав пару курей в минулому році.
У мене знову починається "літній сезон", мама переїде на дачу, і я знову хотів виростити парочку курей. Так порахувавши корма і ціну на курчат, я :shock: розумію, що ціна буде в межах 40-45грн за кг. (це +25% до минулорічної ціни)
І кому така продукція окрім мене потрібна, при ціні 25грн за курку в магазині?????
От і виходить - "и только около 10 домашняя продукция", тому що у нас же більшість ДЕШЕВШЕ шукає. Хто купуватиме справжню домашню курку?

Так що, попит породжує пропозицію, все таки. Не брали би "шлак" чим подешевше на ринку, не гнали би цей "шлак" продавці.
Востаннє редагувалось 11 квітня 2013, 12:15 користувачем Дельфин, всього редагувалось 2 разів.
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!

OlegLOA
Доцент
Дякував (ла): 1076 разів
Подякували: 1016 разів

Повідомлення OlegLOA » 11 квітня 2013, 13:01

Дельфин писав: У нас не голосують гаманцем за якість, у нас голосують гаманцем за ціну!!
И так не только с куриным мясом и продуктами, так со всем. Вот поэтому к нам и везут в основном г... гадость дешевую.
Но и людей понять можно - у многих доходы не позволяют покупать не только качественную технику, одежду,... но и качественные продукты тоже :( Народ в прямом смысле пытается хоть как-то выжить с таким соотношением между зарплатой и ценами на все...
Сервіс-центр "ЕКСПЕРТ" - РЕМОНТ аудіо/відео техніки,комп'ютерів,моніторів та іншої електроніки
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy

Дельфин
Поважний користувач

Повідомлення Дельфин » 11 квітня 2013, 13:19

БРЕХНЯ!!!!
Не ти конкретно, а "теорія" вцілому ;)
Це лапша тих, хто не хоче, і виправдовуються вони тим, що не можуть.

Якісні продукти вживати можна, і не важко. Я не про чорну ікру. Я про здорову якісну їжу. Але для цього треба:
- готувати їжу самому, витрачати на це час, вчитись це робити. А зараз 70% дівчат готувати не вміють. Вміють тільки сходити за напівфабрикатами в магазин.
- підняти зад і пошукати, а не бігати туда де дешево, і все на поличках.
- мати голову на плечах і розуміти, що добре їсти, а що ні.
- не переконувати себе, що я не можу, а шукати спосіб як зробити.

Навіть із цими мізерними зарплатами можна їсти здорову їжу. Нехай трохи, але нормальної.
- Я купую дешеве, тому, що все інше дорого, і мені недоступно
- А що "все інше", і наскільки дорожче?
- Все інше, і воно дорожче. Так всі кажуть...
*gun*

Якщо взяти статистику, що в курці Рябі всередньому 30-40% води, то 25+30%=32грн. А за 32-35 грн вже можна взяти якісне, багате на вітаміни і корисне мясо - говядину. НЕ телятину, а ГОВЯДИНУ. Не м'якость з задньої частини, а трохи гірше. Погратись, навчитись і приготувати її. СМАКОТУ приготувати. Або зробити фарш із говядини +сало, зробити котлети, а не купувати фарш в магазині, бо він дешевше... І їсти сою. *facepalm
Або купити рибу. Або щось інше...
Востаннє редагувалось 11 квітня 2013, 15:53 користувачем Дельфин, всього редагувалось 3 разів.

Дельфин
Поважний користувач

Повідомлення Дельфин » 11 квітня 2013, 13:44

Самообман, що "це дешеве", а "то дороге" не дозволяє подумати, порахувати.. А далі проблеми з організмом, з енергією, хворобами, походи в аптеку за "равильними і дорогими" ліками... *facepalm

Більшість купує восени "Імунал", хоча настій ехінацеї за 3 грн-це ТЕЖ САМЕ!
панадол, фервекс, солпадеїн - а це звичайний парацетамол за 2грн пачка.
Ібупром макс, нурофен - коли це звичайний ібупрофен за 5грн /50шт.
Хто не знає що таке Гепабене за 70грн упаковочка таблеток! Так вона гарно чистить печінку... :lol:
А хто знає з чого зроблений Гепабене? :D З розторопші, масло якої 200мл за 25грн...+ще одна травичка в цю ж ціну.
Я вже мовчу про ніби дешевий столовий оцет, який всі вживають замість натурального. :D

Я тут ще довго можу розповідати... :)
Якщо не думати головою, грошей не вистачить ніколи.
Востаннє редагувалось 11 квітня 2013, 13:50 користувачем Дельфин, всього редагувалось 1 раз.

Andliva
Досвідчений
Дякував (ла): 1 раз

Повідомлення Andliva » 11 квітня 2013, 13:52

Юджин писав: И что вы знакомому ничего не сказали , скорее всего нет , он ведь знакомый , а вы понимаете что ваш знакомый враг №1 ваших родных и близких . В нормальных странах , его бы наверное родной брат посадил , а у нас только по звездеть все гаразды.
Предложения? Нужно было плакат возле торгового места расстелить? Или у ветслужбу, которой регулярно отстегивают пожаловаться? Однажды хотел правды добиться, не словом, как говорится, так менты мне больше нервов вытрепали, чем тому на кого заявил, тоже моя вина, а не "Витя"?
Мозгов не покупать рыбу на калинке, да еще после повени, у людей не хватает, наверное, тоже из-за Вити с Юлей?

Andliva
Досвідчений

Повідомлення Andliva » 11 квітня 2013, 14:01

Дельфин писав: Не все так просто.
Мав на увазі кількісну пропорцію "домашнього" мяса на ринках, не ціну. Не вигідно віддавати на ринок домашнє мясо, тому майже НІХТО і не віддає, зїдають самі, на продаж йде, назвем його так, "фермерське".
Дельфин писав:
Так що, попит породжує пропозицію, все таки. Не брали би "шлак" чим подешевше на ринку, не гнали би цей "шлак" продавці.
Того і кЕтайська калина процвітає, не хоче народ трохи подумати, і на декілька копійок дороще (і то не завжди) купити якісну річ, вперто йде на базар, і купляє барахло, забеспечуючи маржу в 100+ % нашим "підприємцям". Згоден повністтю.
Востаннє редагувалось 11 квітня 2013, 14:03 користувачем Andliva, всього редагувалось 2 разів.

Andliva
Досвідчений

Повідомлення Andliva » 11 квітня 2013, 14:14

Bublik писав: На рынках можно овощи и фрукты покупать, так как в магазинах они никакие.
Опять же, 90 процентов овощей на рынках от тех же поставщиков что и в маркетах!
Пусть будет что Вы покупаете нормальные овощи, но большинство ведь все-равно покупает "пластмасс" в форме помидора, точно такой же как и в маркетах. И опять же, мелкие производители уже давно тоже используют "технологии", только делают это бесконтрольно. Крупные производители, которые поставляют продукцию в сети, имеют специалистов, хоть как-то их контролируют, накажут не по закону, так денег попросят таких, что партачить не особо выгодно становится.
Востаннє редагувалось 11 квітня 2013, 14:18 користувачем Andliva, всього редагувалось 1 раз.

Дельфин
Поважний користувач

Повідомлення Дельфин » 11 квітня 2013, 14:36

Andliva писав:
Дельфин писав: Не все так просто.
Мав на увазі кількісну пропорцію "домашнього" мяса на ринках, не ціну. Не вигідно віддавати на ринок домашнє мясо, тому майже НІХТО і не віддає, зїдають самі, на продаж йде, назвем його так, "фермерське".
Домашнє не йде на ринок, бо воно не конкурентне ПО ЦІНІ із фермерським. З домашньою куркою за 60грн(45*1,3кг) жіночка може стояти на ринку і не факт, що продасть. А якби вона продавала цю курку за 32грн(25*1,3кг) - продала би багато.
Домашня свинина росте рік, їсть багато, і коштує ДОРОГО, тому її ніхто не купує. А всім втюхують піврічні +білкові. Коли здаєш домашню свиню, тобі заготівельники дають ціну, як за "білкову", дорожче не здаш на ринок. У нас нема споживача на еко-м'ясо! А для "еко-мяса" ціна "білкової" свинини - це чистий збиток!
Тому і свиней масово вирізають, тому і корів тримати не хоятять, тому і домашню курку мало на ринок несуть - їх не купують, бо дорого.

Прості приклади.
В минулому році курка, яка бігала по природі, паслась, їла кукурудзу+зерно, але коштувала 35грн/кг(собівартість) зацікавила... АЖ одного користувача на цьому форумі.
Натуральним оцтом, що НІЧИМ не уступає столовому, але коштує дорожче, користуються... АЖ 4-5 чоловік з цього форуму. А якби я бадяжив(пофігу з чого) але по 5грн/літр - продавав би ящиками. Це при тому, що 0,5 оцету використуєш довго і різницю в ціні не відчуєш. 15грн/0,5л за натуральний проти 8грн/0,5-0,7л за столовий, синтетичний. Той оцет, що за 3грн/л я взагалі важаю, що його купують не коштуючи його і не розуміючи нічого. З таким самим успіхом можна соляркою мастити салати, аби тільки пахло і дешево.

Так що, "фермерське" витіснило домашнє, тому що попит є на "чим дешевше і будь з чого". Домащнє не купують, бо дорого. А якщо стати і порівняти якість/ціну домашнього і ціну/якість "фермерського" - різниці то і нема! Ніфіга "фермерське" не дешевше!!!

Але знову таки, вибір людини що їсти і як жити, це звичайний процес - природній відбір. Хтось даватиме здорове потомтсво, а хтось вимиратиме. :)
Востаннє редагувалось 11 квітня 2013, 15:20 користувачем Дельфин, всього редагувалось 3 разів.

Юджин
Досвідчений
Дякував (ла): 3 рази
Подякували: 3 рази
Контактна інформація:

Повідомлення Юджин » 11 квітня 2013, 15:40

Да к сожалению тоже ваша вина , а не Вити , так же как и моя и многих таких как мы , я тоже перешагиваю через хамство и у меня тоже было затраченное время с ментами , после которого , я считаю структуру Внутренних дел уёбишной и созданной только для защиты власть имущих . Да наша вина что мы позволяем , нас травить , обманывать , эксплуатировать , издеваться . Как с этим бороться пока не знаю , вернее знаю , но не знаю как не пострадать в это борьбе .

Предложения? Нужно было плакат возле торгового места расстелить? Или у ветслужбу, которой регулярно отстегивают пожаловаться? Однажды хотел правды добиться, не словом, как говорится, так менты мне больше нервов вытрепали, чем тому на кого заявил, тоже моя вина, а не "Витя"?
Мозгов не покупать рыбу на калинке, да еще после повени, у людей не хватает, наверное, тоже из-за Вити с Юлей?[/quote]

13ый воин
Експерт
Дякував (ла): 556 разів
Подякували: 390 разів

Повідомлення 13ый воин » 11 квітня 2013, 21:27

Сегодня был, кроме колы ничего не осталось толком, все вымели, две скамейки были у входа. :shock:
Куплю виниловые пластинки, запечатанные аудио кассеты, бобины для катушечного магнитофона,

Закрито

Повернутись до “Новини Чернівців”