думаю до війни тут не дійде - вони зразу повісять білий прапор.....
коли не було війни, то Україну я вважав кращою у всьому в порівнянні з польшею, але вважаю й далі кращою
думаю до війни тут не дійде - вони зразу повісять білий прапор.....
удобно быть патриотом и любить страну издалека)
я теж не купляв, це мені співробітник розповів на роботі що в них різне доступно....
коли в Україні почалась війна (перші обстріли), то поляки зловтішались цим та казали мені в очі різні погані речі про Україну - от цим польща жахлива....
ну то не страждай, повертайся в прекрасну і щасливу УкраїнуTwixoGen писав: ↑05 вересня 2024, 09:52коли в Україні почалась війна (перші обстріли), то поляки зловтішались цим та казали мені в очі різні погані речі про Україну - от цим польща жахлива....
називали бандерою та казали, що це вам війна за те, що ніби колись бандера їм багато чого поганого зробив.
тут за русскій мір мабуть половина польщі
Вони майже одинаково не люблють як Бандеру так і москалів. Бандера був з їх точки зору терористом-сепаратистом. А кацапи з німцями розділили Польщу на початку другої світової, розстріляли польських полонених. На прикінці війни червона армія навмисно зупинилася по дорозі на Вашаву і дозволила німцям жорстоко подавити варшавське повстання і знищити багато польських патріотів. Ну а після війни СРСР забрав Польщу під свій контроль.TwixoGen писав: ↑05 вересня 2024, 09:52коли в Україні почалась війна (перші обстріли), то поляки зловтішались цим та казали мені в очі різні погані речі про Україну - от цим польща жахлива....
називали бандерою та казали, що це вам війна за те, що ніби колись бандера їм багато чого поганого зробив.
тут за русскій мір мабуть половина польщі
Є факти що якраз поляки знущались над українцями, але вони цього не визнають або не знають та тому зараз кажуть багато гидоти в бік українців по всій ПольщіKVadik писав: ↑05 вересня 2024, 21:51Вони майже одинаково не люблють як Бандеру так і москалів. Бандера був з їх точки зору терористом-сепаратистом. А кацапи з німцями розділили Польщу на початку другої світової, розстріляли польських полонених. На прикінці війни червона армія навмисно зупинилася по дорозі на Вашаву і дозволила німцям жорстоко подавити варшавське повстання і знищити багато польських патріотів. Ну а після війни СРСР забрав Польщу під свій контроль.
если ты не вывез жить в польше, то я боюсь думать, что с тобой будет как вернешься. намедни пришел к мысли, что жить вот сейчас и у нас - это надо быть прям сильным и не бедным, иначе сложно.