Заради справедливості скажу, що новояз яким ти часто прінтиш , сам деколи важко розумію. Але в цьому випадку було досить просто зрозуміти, простіше не буває.
Робота в ПОЛЬЩІ та не тільки
- Дід Панас
- Адміністратор
- Дякував (ла): 349 разів
- Подякували: 963 рази
Re: Від українця з Польщі
Отака х...ня, малята
- TwixoGen
- Активіст
- Дякував (ла): 107 разів
- Подякували: 37 разів
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 635 разів
- Подякували: 1760 разів
- Контактна інформація:
ну вот смотри как ты разволновался по поводу моей фразы. в личку мне еще всякого написал. не стоит так волноваться.
- TwixoGen
- Активіст
Будь-ласка все, що було на моему телефону є доступно на ютюбі
Дехто думає, що на такого типу малюнках, що я малював можна заробити
- TwixoGen
- Активіст
Re: Робота в ПОЛЬЩІ та не тільки
Трішки доповнення: заклад де я працював називався Haerter - теперішня назва H2Stamping Poland (Legnica, ul. Jaworzyńska 291c)
На цьому закладі працює 300 людей, 100 із них це керівний склад
Якщо ви потрапили в Легніцу в пошуках роботи, то оминайте цей заклад стороною або краще це місто - можу докинути коментарів (посилання на сторінки) від самих працівників закладу, як вони жаліються на умови праці та інше...
Взагалі Легніца це місто з російською історією, самі поляки кажуть, що в цьому місті залишилось все, як при росії.... там царює спецефічна атмосфера на деяких вулицях. Також можна придбати дещо протизаконне судячи із розповідей самих місцевих та інших.
Якщо ви потрапили в Легніцу в пошуках роботи, то оминайте цей заклад стороною або краще це місто - можу докинути коментарів (посилання на сторінки) від самих працівників закладу, як вони жаліються на умови праці та інше...
Взагалі Легніца це місто з російською історією, самі поляки кажуть, що в цьому місті залишилось все, як при росії.... там царює спецефічна атмосфера на деяких вулицях. Також можна придбати дещо протизаконне судячи із розповідей самих місцевих та інших.
Востаннє редагувалось 30 серпня 2024, 15:04 користувачем TwixoGen, всього редагувалось 1 раз.
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 635 разів
- Подякували: 1760 разів
- Контактна інформація:
я думаю что то противозаконное можно купить и в черновцах. еще здесь также есть заведения, в которых персонал недоволен условиями работыTwixoGen писав: ↑30 серпня 2024, 14:43Трішки доповнення: заклад де я працював називався Haerter - теперішня назва H2Stamping Poland (Legnica, ul. Jaworzyńska 291c)
Взагалі Легніца це місто з російською історією, самі поляки кажуть, що в цьому місті залишилось все, як при росії.... там царює спецефічна атмосфера на деяких вулицях. Також можна придбати дещо протизаконне судячи із розповідей самих місцевих.
- TwixoGen
- Активіст
якщо поїдеш сюди, то зрозуміеш всі нюанси та мінуси цієї країни....
тут єдиний плюс, що зп краще і більше плюсів немає в порівнянні з Україною
- Nero
- Адміністратор
- Дякував (ла): 52 рази
- Подякували: 808 разів
серйозно? Польща вже воює? МОбілізація всім ходом? Обстріли, русняві чоботи, кров - оце так плюси в Україні в порівнянні з жахливою Польщею.
Так ти того, не мучайся, вертайся.
- TwixoGen
- Активіст
от реально, глупі та наївні поляки чомусь думають, що я можу зробити генератор вічної енергії
відео того генератора можу відзняти та виставити тут, щоб знавці в електорніці глянули та висловили свою думку