А хіба дорослу людини мають батьки відправляти чи не відправляти? Тут вже кожен сам вирішує що йому робити.
Мобілізація під час Війни
- KVadik
- Доцент
- Дякував (ла): 1067 разів
- Подякували: 1466 разів
- Контактна інформація:
Re: Мобілізація під час Війни
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw
-
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 260 разів
- Подякували: 251 раз
Ех...ліньки мені шукати його висловлювання, та і толку з того не буде. Промитість безповоротня
Напевно, не знайшли Мастера електроніку - вирішили в широкі маси кинути. Особисто у мене нема більше варіантів, хто окрім нього в це повірить.
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2815 разів
- Подякували: 2868 разів
мы тут что обсуждаем ? меня или мобилизацию ?
я тут кого-то лично трогал или упоминал ?
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
- Дерзкий
- Доцент
- Дякував (ла): 491 раз
- Подякували: 722 рази
Так, звичайно, доросла людина повинна сама вирішувати, що їй робити. Я навіть більше скажу, що якщо у цієї дорослої людини батько всеціло підтримує курс президента на повне звільнення окупованих території, то цей батько мавби своїм прикладом продемонструвати своєму сину, як потрібно захищати країну і вже 24 лютого 2022 року мав би стояти на порозі військомату. Проте нажаль наші люди в більшості своїй вміють тільки балакати в соцмережах, а на ділі будуть всіляко сприяти тому, щоб їхні діти не йшли на війну. Нехай помирає хтось інший. Це називається лицемірство. Таке вже в нас суспільство. Нічого з цим не поробиш.
Человеческие споры бесконечны не потому, что не возможно найти истину - а потому, что спорящие ищут не истину, а самоутверждение.
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди
- Master
- Легенда Форуму
интересно выходит , то есть воевать с рф должны только те кто поддерживает курс президента .
а те кто против президента воевать в принципе не должны и не обязаны .
типа война у нас не с страной агрессором , а за или против президента Украины .
все понятно .
да уж .
вот теперь все понятно.
ещё интересный вопрос
если к примеру мой сын не поддерживает курс президента , то ему не надо идти в военкомат ?
не так ли ?
все понятно .
да уж .
вот теперь все понятно.
ещё интересный вопрос
если к примеру мой сын не поддерживает курс президента , то ему не надо идти в военкомат ?
не так ли ?
Востаннє редагувалось 18 квітня 2024, 17:32 користувачем Master, всього редагувалось 1 раз.
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1232 рази
- Подякували: 1307 разів
Дєрскій, ти на якому напрямку зараз знаходишся?( якщо можна говорити звичайно)
пс.Я особисто не воюю((——але якщо в твого підрозділа є якісь потреби—— напиши в лічку—— чим зможу— допоможу(
- Master
- Легенда Форуму
на козинскому , с первых дней.sergej1974007 писав: ↑18 квітня 2024, 17:31Дєрскій, ти на якому напрямку зараз знаходишся?( якщо можна говорити звичайно)
пс.Я особисто не воюю((——але якщо в твого підрозділа є якісь потреби—— напиши в лічку—— чим зможу— допоможу(
- sergej1974007
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 1232 рази
- Подякували: 1307 разів
Читал сегодня в кацапском паблике—— как они довольны тем что известный " порохобот" Мосийчук подтверждает прилёты в Чернигове—— и как эти внутренние чвары играют на руку кацапам(Master писав: ↑18 квітня 2024, 17:29интересно выходит , то есть воевать с рф должны только те кто поддерживает курс президента .
все понятно .
да уж .
вот теперь все понятно.
- Master
- Легенда Форуму
у них тут давно второй фронт , я писал об этом с первых дней войны .sergej1974007 писав: ↑18 квітня 2024, 17:34Читал сегодня в кацапском паблике—— как они довольны тем что известный " порохобот" Мосийчук подтверждает прилёты в Чернигове—— и как эти внутренние чвары играют на руку кацапам(
и он не менее опасный чем основной первый.
- Дерзкий
- Доцент
- Дякував (ла): 491 раз
- Подякували: 722 рази
Знаємо, як ти допомагаєш зсу. Краще купи собі новий телевізор. На ньому легше російське лайно споживати.sergej1974007 писав: ↑18 квітня 2024, 17:31Дєрскій, ти на якому напрямку зараз знаходишся?( якщо можна говорити звичайно)
Человеческие споры бесконечны не потому, что не возможно найти истину - а потому, что спорящие ищут не истину, а самоутверждение.