А хіба дорослу людини мають батьки відправляти чи не відправляти? Тут вже кожен сам вирішує що йому робити.

А хіба дорослу людини мають батьки відправляти чи не відправляти? Тут вже кожен сам вирішує що йому робити.
Ех...ліньки мені шукати його висловлювання, та і толку з того не буде. Промитість безповоротня
мы тут что обсуждаем ? меня или мобилизацию ?
Так, звичайно, доросла людина повинна сама вирішувати, що їй робити. Я навіть більше скажу, що якщо у цієї дорослої людини батько всеціло підтримує курс президента на повне звільнення окупованих території, то цей батько мавби своїм прикладом продемонструвати своєму сину, як потрібно захищати країну і вже 24 лютого 2022 року мав би стояти на порозі військомату. Проте нажаль наші люди в більшості своїй вміють тільки балакати в соцмережах, а на ділі будуть всіляко сприяти тому, щоб їхні діти не йшли на війну. Нехай помирає хтось інший. Це називається лицемірство. Таке вже в нас суспільство. Нічого з цим не поробиш.
Дєрскій, ти на якому напрямку зараз знаходишся?( якщо можна говорити звичайно)
на козинскому , с первых дней.sergej1974007 писав: ↑18 квітня 2024, 17:31Дєрскій, ти на якому напрямку зараз знаходишся?( якщо можна говорити звичайно)
пс.Я особисто не воюю((——але якщо в твого підрозділа є якісь потреби—— напиши в лічку—— чим зможу— допоможу(
Читал сегодня в кацапском паблике—— как они довольны тем что известный " порохобот" Мосийчук подтверждает прилёты в Чернигове—— и как эти внутренние чвары играют на руку кацапам(Master писав: ↑18 квітня 2024, 17:29интересно выходит , то есть воевать с рф должны только те кто поддерживает курс президента .
а те кто против президента воевать в принципе не должны и не обязаны .
типа война у нас не с страной агрессором , а за или против президента Украины .
все понятно .
да уж .
вот теперь все понятно.
у них тут давно второй фронт , я писал об этом с первых дней войны .sergej1974007 писав: ↑18 квітня 2024, 17:34Читал сегодня в кацапском паблике—— как они довольны тем что известный " порохобот" Мосийчук подтверждает прилёты в Чернигове—— и как эти внутренние чвары играют на руку кацапам(
Знаємо, як ти допомагаєш зсу. Краще купи собі новий телевізор. На ньому легше російське лайно споживати.sergej1974007 писав: ↑18 квітня 2024, 17:31Дєрскій, ти на якому напрямку зараз знаходишся?( якщо можна говорити звичайно)
пс.Я особисто не воюю((——але якщо в твого підрозділа є якісь потреби—— напиши в лічку—— чим зможу— допоможу(