Давай лучше вместе петь диферамбы порошенке. Так веселее, я считаю
Мобілізація під час Війни
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 635 разів
- Подякували: 1760 разів
- Контактна інформація:
- Дерзкий
- Доцент
- Дякував (ла): 491 раз
- Подякували: 722 рази
Re: Мобілізація під час Війни
А до чого тут Порошенко? Ти на сонці перегрівся?)
Ти ж сам тут написав, що тебе тцкашники сьогодні зупинили і ти їм свою бамажку показав. Так роскажи, що далі було. Вони певно довго сміялися з цього і ти встиг втікти, так?) Не бійся, тут всі свої, ми нікому не розкажемо. Правда хлопці?
Человеческие споры бесконечны не потому, что не возможно найти истину - а потому, что спорящие ищут не истину, а самоутверждение.
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди
- kreativ
- Легенда Форуму
- Контактна інформація:
окай, в целом дело было. и написал, что было дальше.
а почему после повторения моих слов ты дальше свои личные фантазии приплел? или почему фантазии то, если это уже твоя откровенная ложь.
кстати, напомню что ты так и не ответил на мои вопросы, что у тебя самого с военкоматом? пытался жалко шутить, увиливать, а потом игнорировать просто мой вопрос. давай вот еще раз повторю. хотя и думаю, что ты снова дерзко убежишь в кусты)
- Дерзкий
- Доцент
Я тобі вже розповідав про себе, те що ти мені не віриш це твої проблеми)kreativ писав: ↑14 липня 2023, 19:30а почему после повторения моих слов ты дальше свои личные фантазии приплел? или почему фантазии то, если это уже твоя откровенная ложь.
кстати, напомню что ты так и не ответил на мои вопросы, что у тебя самого с военкоматом? пытался жалко шутить, увиливать, а потом игнорировать просто мой вопрос. давай вот еще раз повторю. хотя и думаю, что ты снова дерзко убежишь в кусты)
Человеческие споры бесконечны не потому, что не возможно найти истину - а потому, что спорящие ищут не истину, а самоутверждение.
- kreativ
- Легенда Форуму
- Контактна інформація:
- kreativ
- Легенда Форуму
- Контактна інформація:
где делись сообщения, где ты меня обвинил в коррупции и я где я обозвал тебя вруном и дебилом? аж прям жаль, от души же было
- kreativ
- Легенда Форуму
- Контактна інформація:
а где предупреждение дерзкому? или я вот тоже могу написать, что видел как он насиловал бездомную собаку на кобылянской (или может мне показалось?) и типа удалили сообщение и расход краями? так не ок делать.
- Дерзкий
- Доцент
І що далі було? Ти так і не відповів. Розкажи детально, що було після того, як тебе зупинили і ти пред'явив їм свою справку, яка звільняє тебе від мобілізації. Роскажи, що саме в тебе за дозвіл, як ти його отримав і до якої дати він діє? Впевнений це буде багатьом корисно.
P.S. З приводу того, куди ділися твої повідомлення. Після того, як ти почав мене ображати, твій пост видалили. І я не називав тебе корупціонером, я запитав тебе чи ти купував собі цю справку чи ні. Я нічого не стверджував. Розумієш?
- kreativ
- Легенда Форуму
- Контактна інформація:
так а на что мне отвечать, если это ложь с третьего предложения и дальше? у меня нет справки от мобилизации. у меня есть справка о постановлении на военный учет с датой первого дня мобилизации, когда я шел в военкомат по зову сердца, а не здравого смысла. это не бронь/отсрочка и т.д. об этом говорил ранее и это правда как она есть.Дерзкий писав: ↑14 липня 2023, 20:16І що далі було? Ти так і не відповів. Розкажи детально, що було після того, як тебе зупинили і ти пред'явив їм свою справку, яка звільняє тебе від мобілізації. Роскажи, що саме в тебе за дозвіл, як ти його отримав і до якої дати він діє? Впевнений це буде багатьом корисно.
P.S. З приводу того, куди ділися твої повідомлення. Після того, як ти почав мене ображати, твій пост видалили. І я не називав тебе корупціонером, я запитав тебе чи ти купував собі цю справку чи ні. Я нічого не стверджував. Розумієш?