Мобілізація під час Війни

Вільне спілкування
kreativ
Легенда Форуму
Дякував (ла): 635 разів
Подякували: 1760 разів
Контактна інформація:

Re: Мобілізація під час Війни

Повідомлення kreativ » 14 липня 2023, 18:22

Дерзкий писав:
14 липня 2023, 17:42
А чого? Давай, роскажи нам, як ти тцкашникам свою справку показував. :-D
Давай лучше вместе петь диферамбы порошенке. Так веселее, я считаю

Дерзкий
Доцент
Дякував (ла): 491 раз
Подякували: 722 рази

Повідомлення Дерзкий » 14 липня 2023, 19:09

kreativ писав:
14 липня 2023, 18:22
Давай лучше вместе петь диферамбы порошенке. Так веселее, я считаю
А до чого тут Порошенко? Ти на сонці перегрівся?)
Ти ж сам тут написав, що тебе тцкашники сьогодні зупинили і ти їм свою бамажку показав. Так роскажи, що далі було. Вони певно довго сміялися з цього і ти встиг втікти, так?) Не бійся, тут всі свої, ми нікому не розкажемо. Правда хлопці? :-D
Человеческие споры бесконечны не потому, что не возможно найти истину - а потому, что спорящие ищут не истину, а самоутверждение.
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди

kreativ
Легенда Форуму
Контактна інформація:

Повідомлення kreativ » 14 липня 2023, 19:30

Дерзкий писав:
14 липня 2023, 19:09

Ти ж сам тут написав, що тебе тцкашники сьогодні зупинили і ти їм свою бамажку показав.
окай, в целом дело было. и написал, что было дальше.
Дерзкий писав:
14 липня 2023, 19:09
Вони певно довго сміялися з цього і ти встиг втікти, так?) Не бійся, тут всі свої, ми нікому не розкажемо. Правда хлопці? :-D
а почему после повторения моих слов ты дальше свои личные фантазии приплел? или почему фантазии то, если это уже твоя откровенная ложь.

кстати, напомню что ты так и не ответил на мои вопросы, что у тебя самого с военкоматом? пытался жалко шутить, увиливать, а потом игнорировать просто мой вопрос. давай вот еще раз повторю. хотя и думаю, что ты снова дерзко убежишь в кусты)

Дерзкий
Доцент

Повідомлення Дерзкий » 14 липня 2023, 19:40

kreativ писав:
14 липня 2023, 19:30
а почему после повторения моих слов ты дальше свои личные фантазии приплел? или почему фантазии то, если это уже твоя откровенная ложь.

кстати, напомню что ты так и не ответил на мои вопросы, что у тебя самого с военкоматом? пытался жалко шутить, увиливать, а потом игнорировать просто мой вопрос. давай вот еще раз повторю. хотя и думаю, что ты снова дерзко убежишь в кусты)
Я тобі вже розповідав про себе, те що ти мені не віриш це твої проблеми)
Человеческие споры бесконечны не потому, что не возможно найти истину - а потому, что спорящие ищут не истину, а самоутверждение.
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди

kreativ
Легенда Форуму
Контактна інформація:

Повідомлення kreativ » 14 липня 2023, 19:45

Дерзкий писав:
14 липня 2023, 19:40
я уверен то была ложь. а сейчас ты снова увиливаешь от ответа

kreativ
Легенда Форуму
Контактна інформація:

Повідомлення kreativ » 14 липня 2023, 20:00

Дерзкий писав:
14 липня 2023, 19:40
где делись сообщения, где ты меня обвинил в коррупции и я где я обозвал тебя вруном и дебилом? аж прям жаль, от души же было

Дід Панас
Адміністратор
Дякував (ла): 349 разів
Подякували: 963 рази

Повідомлення Дід Панас » 14 липня 2023, 20:05

kreativ, Дерзкий - з особистими питаннями та обміном люб"язностями - переходьте в ПП
Отака х...ня, малята

kreativ
Легенда Форуму
Контактна інформація:

Повідомлення kreativ » 14 липня 2023, 20:14

Дід Панас писав:
14 липня 2023, 20:05
kreativ, Дерзкий - з особистими питаннями та обміном люб"язностями - переходьте в ПП
а где предупреждение дерзкому? или я вот тоже могу написать, что видел как он насиловал бездомную собаку на кобылянской (или может мне показалось?) и типа удалили сообщение и расход краями? так не ок делать.

Дерзкий
Доцент

Повідомлення Дерзкий » 14 липня 2023, 20:16

kreativ писав:
14 липня 2023, 19:30
окай, в целом дело было. и написал, что было дальше.
І що далі було? Ти так і не відповів. Розкажи детально, що було після того, як тебе зупинили і ти пред'явив їм свою справку, яка звільняє тебе від мобілізації. Роскажи, що саме в тебе за дозвіл, як ти його отримав і до якої дати він діє? Впевнений це буде багатьом корисно. :-)

P.S. З приводу того, куди ділися твої повідомлення. Після того, як ти почав мене ображати, твій пост видалили. І я не називав тебе корупціонером, я запитав тебе чи ти купував собі цю справку чи ні. Я нічого не стверджував. Розумієш? ;-)

kreativ
Легенда Форуму
Контактна інформація:

Повідомлення kreativ » 14 липня 2023, 20:23

Дерзкий писав:
14 липня 2023, 20:16
І що далі було? Ти так і не відповів. Розкажи детально, що було після того, як тебе зупинили і ти пред'явив їм свою справку, яка звільняє тебе від мобілізації. Роскажи, що саме в тебе за дозвіл, як ти його отримав і до якої дати він діє? Впевнений це буде багатьом корисно. :-)

P.S. З приводу того, куди ділися твої повідомлення. Після того, як ти почав мене ображати, твій пост видалили. І я не називав тебе корупціонером, я запитав тебе чи ти купував собі цю справку чи ні. Я нічого не стверджував. Розумієш? ;-)
так а на что мне отвечать, если это ложь с третьего предложения и дальше? у меня нет справки от мобилизации. у меня есть справка о постановлении на военный учет с датой первого дня мобилизации, когда я шел в военкомат по зову сердца, а не здравого смысла. это не бронь/отсрочка и т.д. об этом говорил ранее и это правда как она есть.
 ! Повідомлення з: Дід Панас
...del

Відповісти

Повернутись до “Балачки”