Побутова корупція, що заважає жити

Спілкування майже без обмежень
Дерзкий
Доцент
Дякував (ла): 491 раз
Подякували: 722 рази

Re: Побутова корупція, що заважає жити

Повідомлення Дерзкий » 28 березня 2023, 22:23

Master писав:
28 березня 2023, 22:18
Вот никому не приходидо в голову дать кому-то на али , что бы посылку надо было не месяц ждать , а вот дня три -четыре?
Не.
Все ждут .
И никто не умер ещё от ожидания.
А вот в мрео готовы платить что бы лишних 30 минут не ждать.

Странные люди....
Може я тобі відкрию секрет, але на алі є швидка доставка. Платиш 50-100$ і буде тобі за три-чотири дня. Але хто буде платити за доставку посилки, яка вартує 10$, 100$ за доставку?
Человеческие споры бесконечны не потому, что не возможно найти истину - а потому, что спорящие ищут не истину, а самоутверждение.
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди

Master
Легенда Форуму
Дякував (ла): 2816 разів
Подякували: 2871 раз

Повідомлення Master » 28 березня 2023, 22:23

kreativ писав:
28 березня 2023, 21:55
к разговорам о медицине и проблемам

Это про коррупцию ? Или про плохую медицину ?
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©

akinak
Адміністратор
Дякував (ла): 269 разів
Подякували: 1476 разів

Повідомлення akinak » 28 березня 2023, 22:25

Дерзкий писав:
28 березня 2023, 22:17
Давай будем чесними. Ти айтішнік, який працює на аутсорс. У нас всі айтішники оформлені як фоп третьої групи, платять податки в Україні і спокійно собі живуть.
З 14 по 21 рік ти працював айтішником. Якщо ти працював на себе чи на фірму ти мав бути оформлений фопом, а оті всі твої казочки про те що ти наче працював, наче не працюва, якість там активи в тебе є, то лише красиві слова, щоб вигородити себе. Коли тобі знадобилась іпотека, то ти швиденько оформив собі фопа, бо так треба було для того, щоб дали іпотеку(по твоїм же словам). А до цього ти не спішив оформятись фопом і платити податки. Тай навіщо, якщо ітак ніхто тебе не контролює. Це схоже на твого дружка креатіва, який торгує китайським хламом на олх(читай веде підприємницьку діяльність), але також оформлятися неспішить, при цьому росказуючи, тут на форумі, що він і так забагато податків платить.
Але при цьому кожен з вас вважав за потрібне критикувати владу в корумпованості. І звичайно ви себе не вважаєте лицемірами)
То я про те і кажу - ти мене не знаєшь, щось собі вигадав і зараз мене в тому намагаєшься переконати. Добре, твоя справа думати, як ти думаєшь. Ще можешь згадати, що я з Донецьку то тому сепаратист мабуть. А ще за твого пороха не голосую, то взагалі курва, так? Але життя то довга нива і ти у цій сліпий та не змотивованій злобі сам собі робишь шкоду.

Дерзкий
Доцент
Дякував (ла): 491 раз
Подякували: 722 рази

Повідомлення Дерзкий » 28 березня 2023, 22:42

akinak писав:
28 березня 2023, 22:25
То я про те і кажу - ти мене не знаєшь, щось собі вигадав і зараз мене в тому намагаєшься переконати. Добре, твоя справа думати, як ти думаєшь. Ще можешь згадати, що я з Донецьку то тому сепаратист мабуть. А ще за твого пороха не голосую, то взагалі курва, так? Але життя то довга нива і ти у цій сліпий та не змотивованій злобі сам собі робишь шкоду.
Якій злобі, ти про що?
Це вже ти мені якісь свої фантазії приписуєш, як ображений хлочисько. Ще трішки напишу і взагалі мене забаниш, як зазвичай) Я розумію, що неприємно чути правду про себе.
Ти так нічого і не спростував, отже я роблю висновок, що так воно і було. Ти там спочатку, так зухвало, пропонував мені деклараціями обмінятися, а тепер вже щось і забув про це.
Ох, люблю я таких людей. Виставляюсь себе на форумах моральними авторитетами, порядними громадянами, розказують в соцмережах, що корупція це погано, що потрібно дотримуватися законів, розповідають, які чиновники погані, як крадуть з бюджету, а самі від них не сильно відрізняються. Може варто було б, для початку, подивитися в дзеркало? ;-)
Человеческие споры бесконечны не потому, что не возможно найти истину - а потому, что спорящие ищут не истину, а самоутверждение.
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди

sergej1974007
Легенда Форуму
Дякував (ла): 1235 разів
Подякували: 1312 разів

Повідомлення sergej1974007 » 28 березня 2023, 22:54

Що тут?))
дєрскій знов всіх вивів на чисту воду?))
Востаннє редагувалось 28 березня 2023, 22:58 користувачем sergej1974007, всього редагувалось 1 раз.
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я красив, как древний бог.
Я скульптурой быть бы мог!

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Как певцу мне равных нет,
Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

akinak
Адміністратор

Повідомлення akinak » 28 березня 2023, 22:58

Дерзкий писав:
28 березня 2023, 22:42
Якій злобі, ти про що?
Це вже ти мені якісь свої фантазії приписуєш, як ображений хлочисько. Ще трішки напишу і взагалі мене забаниш, як зазвичай) Я розумію, що неприємно чути правду про себе.
Ти так нічого і не спростував, отже я роблю висновок, що так воно і було. Ти там спочатку, так зухвало, пропонував мені деклараціями обмінятися, а тепер вже щось і забув про це.
Ох, люблю я таких людей. Виставляюсь себе на форумах моральними авторитетами, порядними громадянами, розказують в соцмережах, що корупція це погано, що потрібно дотримуватися законів, розповідають, які чиновники погані, як крадуть з бюджету, а самі від них не сильно відрізняються. Може варто було б, для початку, подивитися в дзеркало? ;-)
Так так, я ж не спростував твоі здогадки. Але ж ти на ринку працюєшь, так? То звісно крадешь, обраховуєшь, продаєшь просрочку та брак якійсь. Спростуєшь то? Це як приклад твоєї поведінки. Мабуть дивно виглядає.
Дивись, ти вже зробив клевету, написавши, що я не сплачую податки. Потім ти мене спитав, що я робив, а отримавши відповідь сказав, що то не є правда. Звісно ж не навівши жодних аргументів за то. То так, якшо ти будеш продовжувати таку поведінку, то я буду змушений тебе заблокувати. Будь ласка, не роби так більше.

І по темі. Як вважаєте, подарунок на паску (та ще 16 квітня) для шкільної вчительки - то хабар і корупція, чи знак шани та поваги?

kreativ
Легенда Форуму
Дякував (ла): 636 разів
Подякували: 1768 разів
Контактна інформація:

Повідомлення kreativ » 28 березня 2023, 23:03

akinak писав:
28 березня 2023, 22:58
Так так, я ж не спростував твоі здогадки. Але ж ти на ринку працюєшь, так? То звісно крадешь, обраховуєшь, продаєшь просрочку та брак якійсь. Спростуєшь то? Це як приклад твоєї поведінки. Мабуть дивно виглядає.
Дивись, ти вже зробив клевету, написавши, що я не сплачую податки. Потім ти мене спитав, що я робив, а отримавши відповідь сказав, що то не є правда. Звісно ж не навівши жодних аргументів за то. То так, якшо ти будеш продовжувати таку поведінку, то я буду змушений тебе заблокувати. Будь ласка, не роби так більше.

І по темі. Як вважаєте, подарунок на паску (та ще 16 квітня) для шкільної вчительки - то хабар і корупція, чи знак шани та поваги?
а ты уточнял, вдруг она мусульманка или свидетель иеговы и будет конфуз. а есть еще всякие бахаи например. чисто случайно узнал, что один из форумчанинов (уже бывший) приверженец такого верования.

по сути ерунда какая то, если нет цели и задачи коррумпировать человека. ДР еще как то понимаю. какие то символические цветы/открытки на всякие 8 марта/НГ.

akinak
Адміністратор

Повідомлення akinak » 28 березня 2023, 23:09

sergej1974007 писав:
28 березня 2023, 22:54
Що тут?))
дєрскій знов всіх вивів на чисту воду?))
Здоровенькі пан Сергій.
Тут в нас базарне хамло, що не знає життя, податкового кодексу і законів намагається нам розповідати, які ми погані. Ще й дуже старається при тому образити якось нездарно. Зазвичай то скінчається тим, що він переходить на відверти матюки, я його блокую (бо правила), а він від того радіє мабуть.
Тай таке. Дай нам краще добру історію про побутову корупцію, знаю що в тебе є.

sergej1974007
Легенда Форуму
Дякував (ла): 1235 разів
Подякували: 1312 разів

Повідомлення sergej1974007 » 28 березня 2023, 23:12

akinak писав:
28 березня 2023, 23:09
Здоровенькі пан Сергій.
Тут в нас базарне хамло, що не знає життя, податкового кодексу і законів намагається нам розповідати, які ми погані. Ще й дуже старається при тому образити якось нездарно. Зазвичай то скінчається тим, що він переходить на відверти матюки, я його блокую (бо правила), а він від того радіє мабуть.
Тай таке. Дай нам краще добру історію про побутову корупцію, знаю що в тебе є.
Мені не можна розповідати про корупцію(((
Я сам іі колишній розсадник(((
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я красив, как древний бог.
Я скульптурой быть бы мог!

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Как певцу мне равных нет,
Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!