Побутова корупція, що заважає жити
- kind
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 1508 разів
- Подякували: 2136 разів
- Дерзкий
- Доцент
- Дякував (ла): 491 раз
- Подякували: 722 рази
Re: Побутова корупція, що заважає жити
Так ти сам, тут на форумі, писав, що в 21 році зареєстрував фопа, щоб отримати іпотеку. viewtopic.php?f=4&t=65789&start=940#p611701
Ти що забув? А до цього ти як працював? Нелегально?Для ипотеки я старательно целый год платил налоги по фопу, чтобы показать свою так сказать платежеспособность. Условие ипотеки было - минимум год фопа, ну и вот я все ждал что этот год наступит.
Давай ти покажеш свої декларації за період з 2014 по 2021 рік, а я свої?
Человеческие споры бесконечны не потому, что не возможно найти истину - а потому, что спорящие ищут не истину, а самоутверждение.
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди
- Дід Панас
- Адміністратор
- Дякував (ла): 351 раз
- Подякували: 965 разів
Я вже говорив вище при квитанції в МРЕО, раніше там були різні благодійні фонди і люди платили навіть не розуміючи куди вони відправляють гроші, експертиза де ціну ставлять яку хочуть в кожному мрео свою, ну і черги де бігунки рішають щоб швидше а не цілий день. Зараз да, набагато краще з цим, хоча експертиза не ділась нікуди.
Отака х...ня, малята
-
- Адміністратор
- Дякував (ла): 269 разів
- Подякували: 1476 разів
Та нічим, він подумав мабуть про мене щось погане, зіпсував мені настрій та ми собі поїхали кожен по своїх справах. Це я до того згадав, що люди часто бувають дуже безапеляційні та бачать корупцію там, де іі нема, не розібравшись в ситуації.
-
- Адміністратор
- Дякував (ла): 269 разів
- Подякували: 1476 разів
З 14го по 21й якийсь час працював по трудовій (рік чи типу того мені захотілось попрацювати в великий компанії та подивитись як там процеси), а в інший час не працював. Я і зараз не те щоб працюю. В мене є різні проекти, долі, накопиченя різні, активи. Жодних в Украіні. Жодних кліентів в мене немає в Украіні в тих моії проектах. З того я сплачую різного роду податки та збори в краінах, де ті проекти, а в Украіні я сплачую ндс, податок на прибуток товки, податок на землю, збори в пенсійні коли треба, податок на курсі при продажу валюти. А ще до того як просто громадянин я сплачую акцизи та збори та все інше що там треба чинно законам. Але ти собі щось вигадав, мене в тому звинувачуєшь та рахуєшь поганою людиною. Твоє діло звісно, але то не правда.Дерзкий писав: ↑28 березня 2023, 21:25Так ти сам, тут на форумі, писав, що в 21 році зареєстрував фопа, щоб отримати іпотеку. viewtopic.php?f=4&t=65789&start=940#p611701
Ти що забув? А до цього ти як працював? Нелегально?
Давай ти покажеш свої декларації за період з 2014 по 2021 рік, а я свої?
Це в мене кент є, він все життя працює по трудовій і каже, що якщо я не працюю по трудовій і не сплачую ндфл, то я не плачу податки. А я не хочу на когось працювати. Може таке бути? Може ти теж так рахуєшь, що крім ндфл то не податки?
- kind
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 1508 разів
- Подякували: 2136 разів
це не заразДід Панас писав: ↑28 березня 2023, 21:26Я вже говорив вище при квитанції в МРЕО, раніше там були різні благодійні фонди і люди платили навіть не розуміючи куди вони відправляють гроші, експертиза де ціну ставлять яку хочуть в кожному мрео свою, ну і черги де бігунки рішають щоб швидше а не цілий день. Зараз да, набагато краще з цим, хоча експертиза не ділась нікуди.
з 2000х

- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1767 разів
- Контактна інформація:
- Дід Панас
- Адміністратор
- Дякував (ла): 351 раз
- Подякували: 965 разів
В той час коли я займався продажами авто, то самі клієнти просили щоб дати їм когось для допомоги, щоб швидко все порішали їм, вони й платили за все.
Отака х...ня, малята
- Дерзкий
- Доцент
- Дякував (ла): 491 раз
- Подякували: 722 рази
Давай будем чесними. Ти айтішнік, який працює на аутсорс. У нас всі айтішники оформлені як фоп третьої групи, платять податки в Україні і спокійно собі живуть.akinak писав: ↑28 березня 2023, 21:37З 14го по 21й якийсь час працював по трудовій (рік чи типу того мені захотілось попрацювати в великий компанії та подивитись як там процеси), а в інший час не працював. Я і зараз не те щоб працюю. В мене є різні проекти, долі, накопиченя різні, активи. Жодних в Украіні. Жодних кліентів в мене немає в Украіні в тих моії проектах. З того я сплачую різного роду податки та збори в краінах, де ті проекти, а в Украіні я сплачую ндс, податок на прибуток товки, податок на землю, збори в пенсійні коли треба, податок на курсі при продажу валюти. А ще до того як просто громадянин я сплачую акцизи та збори та все інше що там треба чинно законам. Але ти собі щось вигадав, мене в тому звинувачуєшь та рахуєшь поганою людиною. Твоє діло звісно, але то не правда.
Це в мене кент є, він все життя працює по трудовій і каже, що якщо я не працюю по трудовій і не сплачую ндфл, то я не плачу податки. А я не хочу на когось працювати. Може таке бути? Може ти теж так рахуєшь, що крім ндфл то не податки?
З 14 по 21 рік ти працював айтішником. Якщо ти працював на себе чи на фірму ти мав бути оформлений фопом, а оті всі твої казочки про те що ти наче працював, наче не працюва, якість там активи в тебе є, то лише красиві слова, щоб вигородити себе. Коли тобі знадобилась іпотека, то ти швиденько оформив собі фопа, бо так треба було для того, щоб дали іпотеку(по твоїм же словам). А до цього ти не спішив оформятись фопом і платити податки. Тай навіщо, якщо ітак ніхто тебе не контролює. Це схоже на твого дружка креатіва, який торгує китайським хламом на олх(читай веде підприємницьку діяльність), але також оформлятися неспішить, при цьому росказуючи, тут на форумі, що він і так забагато податків платить.
Але при цьому кожен з вас вважав за потрібне критикувати владу в корумпованості. І звичайно ви себе не вважаєте лицемірами)
Человеческие споры бесконечны не потому, что не возможно найти истину - а потому, что спорящие ищут не истину, а самоутверждение.
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2816 разів
- Подякували: 2870 разів
Вот никому не приходидо в голову дать кому-то на али , что бы посылку надо было не месяц ждать , а вот дня три -четыре?
Не.
Все ждут .
И никто не умер ещё от ожидания.
А вот в мрео готовы платить что бы лишних 30 минут не ждать.
Странные люди....
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
Мое - это то, что я вижу в вас. ©