А тобі не здається цинічним критикувати владу за те, що вона корумпована і при цьому ухилятися від сплати податків? Може про це поговоримо?
Побутова корупція, що заважає жити
- Дерзкий
- Доцент
- Дякував (ла): 491 раз
- Подякували: 722 рази
Re: Побутова корупція, що заважає жити
Человеческие споры бесконечны не потому, что не возможно найти истину - а потому, что спорящие ищут не истину, а самоутверждение.
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди
-
- Адміністратор
- Дякував (ла): 269 разів
- Подякували: 1476 разів
Ти вже не перший раз мене звинувачуєшь в ухилянні. Звідки в тебе такі думки про мене?
Давай я запощу свою декларацію за 21й, а ти свою?
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 636 разів
- Подякували: 1768 разів
- Контактна інформація:
долго-долго его не встречал в Черновцах, практически сначала войны. потом в фб видел фотку Михайлишина на фоне монумента самолета в Бахмуте. а через неделю видел его вживую в Черновцах. и снова где то пропал. вопрос не отслеживаю, прост делюсь тем, что видел своими глазами.Дід Панас писав: ↑28 березня 2023, 20:12Мій син постійно живе в штатах і зробити пмж при виїзді за кордон на постійне місце проживання зобовязує зробити український закон і робиться він в Україні. Тоді 6 років тому назад війни не було і це автоматично мало бути зроблено, тільки клерк вважає, що раз їде за кордон значить має гроші і раз комусь щось треба, то повинні платити.
Сам Михайлішин, а не його син - бувший член партії регіонів і екскандидат в мери міста.
-
- Адміністратор
- Дякував (ла): 269 разів
- Подякували: 1476 разів
Щось згадав я історію про ці безапеляційні звинувачуваня, аби зробити.
Якось я паркувався біля дому, а там така парковка-карман, і сусіди інколи стають під кутом, а інколи прямо. Ну коли як. Так ось в той день стояли машини під кутом. Я собі став між двох машин та пойшов по справах. Повертаюсь через декілька годин, а там вже конфиг змінивься і поруч стоять прямо. І виходить, шо я типу на 2 місца став. І мужик з сусідньої машини давай мені казати, який я олень. Я йому кажу - шановний, але ж зранку тут машини стояли під кутом, то я між ними був. Але його то моя відповідь не задовільнила, він теж почав про владу щось, що кожен має за себе відповідати і все таке інше. Коротче, той мужик щось сам собі вигадав, мене звинуватив, аргументі моі йому не цікаві. Тай таке.
Якось я паркувався біля дому, а там така парковка-карман, і сусіди інколи стають під кутом, а інколи прямо. Ну коли як. Так ось в той день стояли машини під кутом. Я собі став між двох машин та пойшов по справах. Повертаюсь через декілька годин, а там вже конфиг змінивься і поруч стоять прямо. І виходить, шо я типу на 2 місца став. І мужик з сусідньої машини давай мені казати, який я олень. Я йому кажу - шановний, але ж зранку тут машини стояли під кутом, то я між ними був. Але його то моя відповідь не задовільнила, він теж почав про владу щось, що кожен має за себе відповідати і все таке інше. Коротче, той мужик щось сам собі вигадав, мене звинуватив, аргументі моі йому не цікаві. Тай таке.
- kind
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 1508 разів
- Подякували: 2136 разів
- kind
- Забанен навсегда
чим це все закінчилося?akinak писав: ↑28 березня 2023, 21:06Щось згадав я історію про ці безапеляційні звинувачуваня, аби зробити.

- kind
- Забанен навсегда
- kind
- Забанен навсегда
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2816 разів
- Подякували: 2871 раз
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
Мое - это то, что я вижу в вас. ©