для чого в ночі?
Кто сможет принять близких мне беженцев да и тема в целом беженцев
- kind
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 1508 разів
- Подякували: 2136 разів
-
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 259 разів
- Подякували: 251 раз
Re: Кто сможет принять близких мне беженцев да и тема в целом беженцев
От того я і не ляпаю таку єрунду. Бо з ймовірністю 99,9%, означає....,,родина змиється, коли вони будуть у Вінниці, а коли вони будуть на кордоні із Хм областю, змиюся і я,,.
Хто хотів, уже там, зараз диванні залишилися, які розказують ЄслІ би да Ка би./вони ще далеко/я їх не кликав/я маю пАрішати вАпроси за бугром, а потім приїду.....і т.д.
Ви ж у сусідній темі сказали, що вас не мобілізують. То, звісно, зараз можна фраєрком розказувати, що я піду, але мене не покличуть, і на цьому фоні виглядати ура патріотом.
-
- Поважний користувач
І для чого таламбачити цю шляпу?......,,прийдуть сюди, тоді ми ...,, Шо тоді? Бловджоб тоді ми будемо робити, якщо вони прийдуть вже аж сюди і це всі розуміють. І ганяють фраєрків на цій темі.
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2816 разів
- Подякували: 2869 разів
Ты что то путаешь .Vov4ik писав: ↑25 березня 2023, 12:53От того я і не ляпаю таку єрунду. Бо з ймовірністю 99,9%, означає....,,родина змиється, коли вони будуть у Вінниці, а коли вони будуть на кордоні із Хм областю, змиюся і я,,.
Хто хотів, уже там, зараз диванні залишилися, які розказують ЄслІ би да Ка би./вони ще далеко/я їх не кликав/я маю пАрішати вАпроси за бугром, а потім приїду.....і т.д.
Ви ж у сусідній темі сказали, що вас не мобілізують. То, звісно, зараз можна фраєрком розказувати, що я піду, але мене не покличуть, і на цьому фоні виглядати ура патріотом.
Я нигде не говорил , что меня не мобилизуют.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
- kind
- Забанен навсегда
- Дякував (ла): 1508 разів
- Подякували: 2136 разів
а які там умови для Ваших батьків і все таке ...?akinak писав: ↑24 березня 2023, 09:18Раз тема про беженцев, расскажу историю про моих родителей.
Вообще, кто мб знает, я сам из Донецка и родители тоже. Когда в 14м началась война (маленькая так скажем) я поехал в Черновцы. А родители остались, типа у них работа, квартиры, куда. Но уже в июле, когда город оккупировали, они все таки выехали. Папа работал в банке, их управление сперва никуда не вывезли, потом вывезли в Киев, а спустя год наверное перевели в Славянск. И так они оказались в Славянске, на съемной квартире. Когда тебе 60, то съемная квартира не то, что хочешь, и была идея купить. Причем цены в Славянске цены не высокие сравнительно и за 10-15к можно было купить вполне норм квартиру. Но папа боялся новой войны и ничего не покупали. Шли годы, и в 2021м я купил им квартиру в Гостомеле (тот что возле Бучи) и начал делать в ней ремонт неспеша. Оставалось повесить двери (их уже даже привезли) и шторки и можно было заезжать. К этому моменту оба родителя уже были на пенсии, в Славянске их ничего не держало и планировалось весной как потеплеет переехать. Но началась уже большая война. Ирония - Славянск не был в оккупации, а Гостомель был. Мой геостратегический прогноз, что мол в Киевской области нет границы с москалями и между нами Днепр с треском зафейлился из-за лукашенко. Но в апреле 22го нифига не было понятно, что будет со Славянском, бои шли недалеко, были прилеты и родители выехали (сюда ко мне в Черновцы, я к этому моменту тут успел насуетить съёмное жилье). И все как бы стабилизировалось, но тут москали начали пугать ракетным террором и отключением света. Тогда было принято решение отправить родителей в Чехию, из соображений - не будет света и воды, не будет медицины и это может быть серьезной проблемой. Таким образом сейчас они оказались в городе Усть-над-Лабой, где и находятся по сейчас. Хотя я уже всерьез задумываюсь, что нужно их возвращать обратно.
-
- Поважний користувач
Ок. Значить то Креатив сказав, що вас точно не мобілізують. Можливо я переплутав. Суть, яку я хотів донести, зовсім у іншому і не стосується Виключно вас.
Уявіть, хапнули пацана на вулиці і відвезли зразу у тцк і айлюлю....(тільки, прошу, не треба писати, що такого нема).
1. Пацан нічого не знає у військовій справі;
2. Він не хотів воювати;
3. *бав він то все у глибокому сні.
І тут він заходить на ЛОКАЛЬНИЙ/МАЛЕСЕНЬКИЙ ФОРУ, і, що він бачить?
1. Є немало людей, які УМІЮТЬ, але їх не хапають на вулиці;
2. Які хочуть хочуть, але їх не хапають на вулиці;
3. Які патріоти, але їх не хапають на вулиці.
І тут розрив шаблону, а чого ж він там без ,,нічого,, якщо тут є хтось ,,з усім,,?
Прошу, хоч з поваги до таких людей, не пишіть єрунду.
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2816 разів
- Подякували: 2869 разів
Всі патріоти які всі роки до того кричали - бий москаля , та москоляку на гілляку в перші ж дні втікли далеко.
Але як кричали !....
В мене дуже багато таких знайомих.
Але як кричали !....
В мене дуже багато таких знайомих.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
-
- Поважний користувач
Я згідний. Повірте, я у перші дні теж був патріотично налаштований, бо я не міг повірити, що через рік і сотні тисяч смертей скотяри будуть красти мільярдами далі і сміятися в очі.
Получається, вони ловлять Федю на вулиці, і кажуть....,,Фєдя, ми рєшИлі, ти ідьош умірать,, бо ми крали 30 років у тебе і хочемо ще зо 20 красти у твого сусіда.
Самі крадуть/ дітей повивозили/ ржуть, як з лохів/ і лише чекають, коли це все скінчиться ( не важливо в чию користь), головне щоб далі п*дити....
Але, справа Фєді від того не змінюється. Он ідЬот умІрать.
-
- Поважний користувач
Нема питань, будьте ФЄдьою. Але ми вертаємося до постів вище.....,,там, де з дивану все добре,,.
-
- Адміністратор
- Дякував (ла): 269 разів
- Подякували: 1476 разів
Дякую за питання, бо трошки тема пішла не в тій бік.
Умови досить гарні. Там була арендована квартира маленьк вже з мебелью, посудом і усім таким, ще в цьому місті живе родина друзів і за 400км в Німеччині вже живе мій кум. Тому я іх туди відправив під нагляд так би мовити. Доїхали вони прямим рейсом до Праги з Чернівців, в Празі іх зустріли да відвезли. Далі вже стали на облік у центр зайнятості, отримали страховку та допомогу від Чехіі. Це десь за 3-4 дні зробилось, не дуже довго. В центрах тих є украінські волонтери, всі дуже турбуються про тебе та допомогають. Допомога від держави зараз біля 5500 крон на людину (щось там зменшили нещодавно), аренда квартири 7200, ще є росходи на інтернет та проіздний, то по грошам в них залишається десь 3к крон та дві украінські пенсіі. Ціни там як в нас, ну може трошки вище, то грошей вистачає. Вони там просто живуть, чекають повернення, особливо нічим не займаються. Ну там гуляють в парках, раз на 1-2 тиждня іздять у якюсь екскурсію (були в Празі, Дрездені, зараз збираються в Мюнхен). Ходять на всякі вечори укрінські. Там досить багато влаштовує держава ціх подій. Ще мама майже влаштувалась на роботу в місцеву музичну школу, але по закону вчитель має скласти іспит на чеську мову, то не взяли. Зараз ходить на курси і вчить чеську та гуляє з дитиною за гроші (типу як няня, украінська дитина таких самих біженців). Але це все просто щоб щось робити, не сідити дома та бути корисними, грошей вистачає. Тобто в практичному плані все добре, але то не Україна і звісно вони дуже хочуть повернутися і зроблять то одразу після перемоги.