Кто сможет принять близких мне беженцев да и тема в целом беженцев

Вільне спілкування
kind
Забанен навсегда
Дякував (ла): 1508 разів
Подякували: 2136 разів

Re: Кто сможет принять близких мне беженцев да и тема в целом беженцев

Повідомлення kind » 25 березня 2023, 12:29

Master писав:
25 березня 2023, 12:16
Заправлял танки. И днем и ночью.
для чого в ночі?
Зображення

Vov4ik
Поважний користувач
Дякував (ла): 259 разів
Подякували: 251 раз

Повідомлення Vov4ik » 25 березня 2023, 12:53

Master писав:
25 березня 2023, 11:34
Может немного себе расскажешь ?
А то все умеют других обсуждать.
От того я і не ляпаю таку єрунду. Бо з ймовірністю 99,9%, означає....,,родина змиється, коли вони будуть у Вінниці, а коли вони будуть на кордоні із Хм областю, змиюся і я,,.

Хто хотів, уже там, зараз диванні залишилися, які розказують ЄслІ би да Ка би./вони ще далеко/я їх не кликав/я маю пАрішати вАпроси за бугром, а потім приїду.....і т.д.

Ви ж у сусідній темі сказали, що вас не мобілізують. То, звісно, зараз можна фраєрком розказувати, що я піду, але мене не покличуть, і на цьому фоні виглядати ура патріотом.

Vov4ik
Поважний користувач

Повідомлення Vov4ik » 25 березня 2023, 13:06

І для чого таламбачити цю шляпу?......,,прийдуть сюди, тоді ми ...,, Шо тоді? Бловджоб тоді ми будемо робити, якщо вони прийдуть вже аж сюди і це всі розуміють. І ганяють фраєрків на цій темі.

Master
Легенда Форуму
Дякував (ла): 2816 разів
Подякували: 2869 разів

Повідомлення Master » 25 березня 2023, 13:15

Vov4ik писав:
25 березня 2023, 12:53
От того я і не ляпаю таку єрунду. Бо з ймовірністю 99,9%, означає....,,родина змиється, коли вони будуть у Вінниці, а коли вони будуть на кордоні із Хм областю, змиюся і я,,.

Хто хотів, уже там, зараз диванні залишилися, які розказують ЄслІ би да Ка би./вони ще далеко/я їх не кликав/я маю пАрішати вАпроси за бугром, а потім приїду.....і т.д.

Ви ж у сусідній темі сказали, що вас не мобілізують. То, звісно, зараз можна фраєрком розказувати, що я піду, але мене не покличуть, і на цьому фоні виглядати ура патріотом.
Ты что то путаешь .
Я нигде не говорил , что меня не мобилизуют.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©

kind
Забанен навсегда
Дякував (ла): 1508 разів
Подякували: 2136 разів

Повідомлення kind » 25 березня 2023, 13:26

akinak писав:
24 березня 2023, 09:18
Раз тема про беженцев, расскажу историю про моих родителей.
Вообще, кто мб знает, я сам из Донецка и родители тоже. Когда в 14м началась война (маленькая так скажем) я поехал в Черновцы. А родители остались, типа у них работа, квартиры, куда. Но уже в июле, когда город оккупировали, они все таки выехали. Папа работал в банке, их управление сперва никуда не вывезли, потом вывезли в Киев, а спустя год наверное перевели в Славянск. И так они оказались в Славянске, на съемной квартире. Когда тебе 60, то съемная квартира не то, что хочешь, и была идея купить. Причем цены в Славянске цены не высокие сравнительно и за 10-15к можно было купить вполне норм квартиру. Но папа боялся новой войны и ничего не покупали. Шли годы, и в 2021м я купил им квартиру в Гостомеле (тот что возле Бучи) и начал делать в ней ремонт неспеша. Оставалось повесить двери (их уже даже привезли) и шторки и можно было заезжать. К этому моменту оба родителя уже были на пенсии, в Славянске их ничего не держало и планировалось весной как потеплеет переехать. Но началась уже большая война. Ирония - Славянск не был в оккупации, а Гостомель был. Мой геостратегический прогноз, что мол в Киевской области нет границы с москалями и между нами Днепр с треском зафейлился из-за лукашенко. Но в апреле 22го нифига не было понятно, что будет со Славянском, бои шли недалеко, были прилеты и родители выехали (сюда ко мне в Черновцы, я к этому моменту тут успел насуетить съёмное жилье). И все как бы стабилизировалось, но тут москали начали пугать ракетным террором и отключением света. Тогда было принято решение отправить родителей в Чехию, из соображений - не будет света и воды, не будет медицины и это может быть серьезной проблемой. Таким образом сейчас они оказались в городе Усть-над-Лабой, где и находятся по сейчас. Хотя я уже всерьез задумываюсь, что нужно их возвращать обратно.
а які там умови для Ваших батьків і все таке ...?
Зображення

Vov4ik
Поважний користувач

Повідомлення Vov4ik » 25 березня 2023, 13:26

Master писав:
25 березня 2023, 13:15
Ты что то путаешь .
Я нигде не говорил , что меня не мобилизуют.
Ок. Значить то Креатив сказав, що вас точно не мобілізують. Можливо я переплутав. Суть, яку я хотів донести, зовсім у іншому і не стосується Виключно вас.

Уявіть, хапнули пацана на вулиці і відвезли зразу у тцк і айлюлю....(тільки, прошу, не треба писати, що такого нема).

1. Пацан нічого не знає у військовій справі;
2. Він не хотів воювати;
3. *бав він то все у глибокому сні.

І тут він заходить на ЛОКАЛЬНИЙ/МАЛЕСЕНЬКИЙ ФОРУ, і, що він бачить?

1. Є немало людей, які УМІЮТЬ, але їх не хапають на вулиці;
2. Які хочуть хочуть, але їх не хапають на вулиці;
3. Які патріоти, але їх не хапають на вулиці.

І тут розрив шаблону, а чого ж він там без ,,нічого,, якщо тут є хтось ,,з усім,,?

Прошу, хоч з поваги до таких людей, не пишіть єрунду.

Master
Легенда Форуму
Дякував (ла): 2816 разів
Подякували: 2869 разів

Повідомлення Master » 25 березня 2023, 13:37

Всі патріоти які всі роки до того кричали - бий москаля , та москоляку на гілляку в перші ж дні втікли далеко.
Але як кричали !....
В мене дуже багато таких знайомих.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©

Vov4ik
Поважний користувач

Повідомлення Vov4ik » 25 березня 2023, 13:59

Master писав:
25 березня 2023, 13:37
Всі патріоти які всі роки до того кричали - бий москаля , та москоляку на гілляку в перші ж дні втікли далеко.
Але як кричали !....
В мене дуже багато таких знайомих.
Я згідний. Повірте, я у перші дні теж був патріотично налаштований, бо я не міг повірити, що через рік і сотні тисяч смертей скотяри будуть красти мільярдами далі і сміятися в очі.

Получається, вони ловлять Федю на вулиці, і кажуть....,,Фєдя, ми рєшИлі, ти ідьош умірать,, бо ми крали 30 років у тебе і хочемо ще зо 20 красти у твого сусіда.

Самі крадуть/ дітей повивозили/ ржуть, як з лохів/ і лише чекають, коли це все скінчиться ( не важливо в чию користь), головне щоб далі п*дити....

Але, справа Фєді від того не змінюється. Он ідЬот умІрать.

Vov4ik
Поважний користувач

Повідомлення Vov4ik » 25 березня 2023, 16:15

Master писав:
25 березня 2023, 14:14
Ну ... такої ідеальної ситуації не буде ніколи..
Такий світ...
Так що ... воювати тобі не треба.
Умови не виконані.
Твої.
Це яким треба бути наівним , щоб думати що так мало би бути...
Що за рік зникне корупція та всі стануть ідеальними.
На жаль так не буває.
Нема питань, будьте ФЄдьою. Але ми вертаємося до постів вище.....,,там, де з дивану все добре,,.

akinak
Адміністратор
Дякував (ла): 269 разів
Подякували: 1476 разів

Повідомлення akinak » 25 березня 2023, 17:53

kind писав:
25 березня 2023, 13:26
а які там умови для Ваших батьків і все таке ...?
Дякую за питання, бо трошки тема пішла не в тій бік.
Умови досить гарні. Там була арендована квартира маленьк вже з мебелью, посудом і усім таким, ще в цьому місті живе родина друзів і за 400км в Німеччині вже живе мій кум. Тому я іх туди відправив під нагляд так би мовити. Доїхали вони прямим рейсом до Праги з Чернівців, в Празі іх зустріли да відвезли. Далі вже стали на облік у центр зайнятості, отримали страховку та допомогу від Чехіі. Це десь за 3-4 дні зробилось, не дуже довго. В центрах тих є украінські волонтери, всі дуже турбуються про тебе та допомогають. Допомога від держави зараз біля 5500 крон на людину (щось там зменшили нещодавно), аренда квартири 7200, ще є росходи на інтернет та проіздний, то по грошам в них залишається десь 3к крон та дві украінські пенсіі. Ціни там як в нас, ну може трошки вище, то грошей вистачає. Вони там просто живуть, чекають повернення, особливо нічим не займаються. Ну там гуляють в парках, раз на 1-2 тиждня іздять у якюсь екскурсію (були в Празі, Дрездені, зараз збираються в Мюнхен). Ходять на всякі вечори укрінські. Там досить багато влаштовує держава ціх подій. Ще мама майже влаштувалась на роботу в місцеву музичну школу, але по закону вчитель має скласти іспит на чеську мову, то не взяли. Зараз ходить на курси і вчить чеську та гуляє з дитиною за гроші (типу як няня, украінська дитина таких самих біженців). Але це все просто щоб щось робити, не сідити дома та бути корисними, грошей вистачає. Тобто в практичному плані все добре, але то не Україна і звісно вони дуже хочуть повернутися і зроблять то одразу після перемоги.

Відповісти

Повернутись до “Балачки”