Життя під час війни і після неї

Вільне спілкування
KVadik
Доцент
Дякував (ла): 1067 разів
Подякували: 1465 разів
Контактна інформація:

Re: Знову Чернівці без води - черговий прорив на магістралі

Повідомлення KVadik » 23 квітня 2022, 13:02

kreativ писав:
22 квітня 2022, 09:21
Кстати, "румунов" же могут выпустить только при въездном штампе в страну и не позже 90 дней, как по правилам для иностранцев. Слышал вот такое намедни.
Если ты гражданин Украины, то будь у тебя хоть сто паспотров выехать/въехать ты можешь только как гражданин Украины. Остальное незаконно. Насколько сегодня это реально проверяют я не знаю.
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw

Vov4ik
Поважний користувач
Дякував (ла): 259 разів
Подякували: 251 раз

Повідомлення Vov4ik » 23 квітня 2022, 13:29

KVadik писав:
23 квітня 2022, 13:02
Если ты гражданин Украины, то будь у тебя хоть сто паспотров выехать/въехать ты можешь только как гражданин Украины. Остальное незаконно. Насколько сегодня это реально проверяют я не знаю.
Ага.....то сотні тисяч це як роблять? Виїхав Іван по біометрії (його нема в Україні).....заїхав Іон по рум пас....Що Іон порушив під час перетину, якщо у нього оф паспорт Євросоюзу?

KVadik
Доцент
Контактна інформація:

Повідомлення KVadik » 23 квітня 2022, 14:26

Vov4ik писав:
23 квітня 2022, 13:29
Ага.....то сотні тисяч це як роблять? Виїхав Іван по біометрії (його нема в Україні).....заїхав Іон по рум пас....Що Іон порушив під час перетину, якщо у нього оф паспорт Євросоюзу?
Я ж написав, що не знаю як це контролюють. Хоча якщо є "біометрія" це контролювати можна без проблем, було б бажання. Хоча були прецеденти коли затримували при спробі в'їзду в Україну громадян по іноземному паспорту. Але то були поодинокі випадки. Як і що дивляться зараз я не знаю.
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ

OlegLOA
Доцент
Дякував (ла): 1076 разів
Подякували: 1016 разів

Повідомлення OlegLOA » 23 квітня 2022, 15:04

KVadik писав:
23 квітня 2022, 14:26
Я ж написав, що не знаю як це контролюють. Хоча якщо є "біометрія" це контролювати можна без проблем, було б бажання. Хоча були прецеденти коли затримували при спробі в'їзду в Україну громадян по іноземному паспорту. Але то були поодинокі випадки. Як і що дивляться зараз я не знаю.
Мабуть то були поодинокі випадки з більш-менш відомими людьми...

(але яке це все має відношення до прориву, до води...)
Сервіс-центр "ЕКСПЕРТ" - РЕМОНТ аудіо/відео техніки,комп'ютерів,моніторів та іншої електроніки
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy

kreativ
Легенда Форуму
Дякував (ла): 635 разів
Подякували: 1760 разів
Контактна інформація:

Повідомлення kreativ » 23 квітня 2022, 16:51

KVadik писав:
23 квітня 2022, 13:02
Не можешь, очевидно же

Дід Панас
Адміністратор
Дякував (ла): 349 разів
Подякували: 963 рази

Повідомлення Дід Панас » 23 квітня 2022, 17:31

KVadik писав:
23 квітня 2022, 14:26
Контролювати можуть, але зробити нічого не можуть і покарання немає, бо немає закону про подвійне громадянство і якщо буде спроба хоч якось покарати звичайних людей з подвійним громадянством - моментально Румунія, Угорщина, Ізраїль... і т.д. стануть на захист своїх громадян, а Україні це не потрібно. Прецеденти були по відношенню до держ-службовців, які мають подвійне громадянство, бо є закон який прямо забороняє мати держ-службовцям друге громадянство.
Отака х...ня, малята

KVadik
Доцент
Контактна інформація:

Повідомлення KVadik » 23 квітня 2022, 17:36

Дід Панас писав:
23 квітня 2022, 17:31
Контролювати можуть, але зробити нічого не можуть і покарання немає, бо немає закону про подвійне громадянство і якщо буде спроба хоч якось покарати звичайних людей з подвійним громадянством - моментально Румунія, Угорщина, Ізраїль... і т.д. стануть на захист своїх громадян, а Україні це не потрібно. Прецеденти були по відношенню до держ-службовців, які мають подвійне громадянство, бо є закон який прямо забороняє мати держ-службовцям друге громадянство.
Я не про покарання, а про те, що громодянин України не має права заїхати в Україну (або виїхати) як громодянин іншої держави. Хоча якаксь там адміністративна відповідальність є, ліньки шукати яка саме. Заїхати врешті пустять, але тільки як громадянина України.
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ

Дід Панас
Адміністратор

Повідомлення Дід Панас » 23 квітня 2022, 17:40

KVadik писав:
23 квітня 2022, 17:36
Я не про покарання, а про те, що громодянин України не має права заїхати в Україну (або виїхати) як громодянин іншої держави. Хоча якаксь там адміністративна відповідальність є, ліньки шукати яка саме. Заїхати врешті пустять, але тільки як громадянина України.
Якщо закону про заборону немає, то значить що дозволяється. Якась адмінка, якщо і є, то вона незаконна і нічого не рішає.
Отака х...ня, малята

Vov4ik
Поважний користувач
Дякував (ла): 259 разів
Подякували: 251 раз

Повідомлення Vov4ik » 23 квітня 2022, 17:50

KVadik писав:
23 квітня 2022, 17:36
Ну, я ж кажу, пускають....під час ВС, зрозуміло, що є напряг, але до цього часу - ні. Хіба може авто завозити, тоді, так.....віджарять.

Дід Панас
Адміністратор

Re: Життя під час війни і після неї

Повідомлення Дід Панас » 23 квітня 2022, 17:55

Vov4ik писав:
23 квітня 2022, 17:50
....під час ВС, зрозуміло, що є напряг...
Який напряг, когось не впустили в Україну...є факти?
Отака х...ня, малята

Відповісти

Повернутись до “Балачки”