Если ты гражданин Украины, то будь у тебя хоть сто паспотров выехать/въехать ты можешь только как гражданин Украины. Остальное незаконно. Насколько сегодня это реально проверяют я не знаю.
Життя під час війни і після неї
- KVadik
- Доцент
- Дякував (ла): 1067 разів
- Подякували: 1465 разів
- Контактна інформація:
Re: Знову Чернівці без води - черговий прорив на магістралі
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw
-
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 259 разів
- Подякували: 251 раз
Ага.....то сотні тисяч це як роблять? Виїхав Іван по біометрії (його нема в Україні).....заїхав Іон по рум пас....Що Іон порушив під час перетину, якщо у нього оф паспорт Євросоюзу?
- KVadik
- Доцент
- Контактна інформація:
Я ж написав, що не знаю як це контролюють. Хоча якщо є "біометрія" це контролювати можна без проблем, було б бажання. Хоча були прецеденти коли затримували при спробі в'їзду в Україну громадян по іноземному паспорту. Але то були поодинокі випадки. Як і що дивляться зараз я не знаю.
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
-
- Доцент
- Дякував (ла): 1076 разів
- Подякували: 1016 разів
Мабуть то були поодинокі випадки з більш-менш відомими людьми...KVadik писав: ↑23 квітня 2022, 14:26Я ж написав, що не знаю як це контролюють. Хоча якщо є "біометрія" це контролювати можна без проблем, було б бажання. Хоча були прецеденти коли затримували при спробі в'їзду в Україну громадян по іноземному паспорту. Але то були поодинокі випадки. Як і що дивляться зараз я не знаю.
(але яке це все має відношення до прориву, до води...)
Сервіс-центр "ЕКСПЕРТ" - РЕМОНТ аудіо/відео техніки,комп'ютерів,моніторів та іншої електроніки
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy
м.Чернівці, вул.Комарова,9АА(вхід з вул.Івасюка,100м від Комарова) тел.(МТС)0506027068, (КС)0975931050
https://goo.gl/mvzvhy
- kreativ
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 635 разів
- Подякували: 1760 разів
- Контактна інформація:
- Дід Панас
- Адміністратор
- Дякував (ла): 349 разів
- Подякували: 963 рази
Контролювати можуть, але зробити нічого не можуть і покарання немає, бо немає закону про подвійне громадянство і якщо буде спроба хоч якось покарати звичайних людей з подвійним громадянством - моментально Румунія, Угорщина, Ізраїль... і т.д. стануть на захист своїх громадян, а Україні це не потрібно. Прецеденти були по відношенню до держ-службовців, які мають подвійне громадянство, бо є закон який прямо забороняє мати держ-службовцям друге громадянство.KVadik писав: ↑23 квітня 2022, 14:26Я ж написав, що не знаю як це контролюють. Хоча якщо є "біометрія" це контролювати можна без проблем, було б бажання. Хоча були прецеденти коли затримували при спробі в'їзду в Україну громадян по іноземному паспорту. Але то були поодинокі випадки. Як і що дивляться зараз я не знаю.
Отака х...ня, малята
- KVadik
- Доцент
- Контактна інформація:
Я не про покарання, а про те, що громодянин України не має права заїхати в Україну (або виїхати) як громодянин іншої держави. Хоча якаксь там адміністративна відповідальність є, ліньки шукати яка саме. Заїхати врешті пустять, але тільки як громадянина України.Дід Панас писав: ↑23 квітня 2022, 17:31Контролювати можуть, але зробити нічого не можуть і покарання немає, бо немає закону про подвійне громадянство і якщо буде спроба хоч якось покарати звичайних людей з подвійним громадянством - моментально Румунія, Угорщина, Ізраїль... і т.д. стануть на захист своїх громадян, а Україні це не потрібно. Прецеденти були по відношенню до держ-службовців, які мають подвійне громадянство, бо є закон який прямо забороняє мати держ-службовцям друге громадянство.
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
- Дід Панас
- Адміністратор
Якщо закону про заборону немає, то значить що дозволяється. Якась адмінка, якщо і є, то вона незаконна і нічого не рішає.
Отака х...ня, малята
-
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 259 разів
- Подякували: 251 раз
Ну, я ж кажу, пускають....під час ВС, зрозуміло, що є напряг, але до цього часу - ні. Хіба може авто завозити, тоді, так.....віджарять.
- Дід Панас
- Адміністратор
Re: Життя під час війни і після неї
Який напряг, когось не впустили в Україну...є факти?
Отака х...ня, малята