До речі торрент-матка в мене запрацювала.
Відповідаю з телефона якраз. Справа в тому що у Андроїді все заточено під прибуток. Це не windows де багато піратського софту. Тому аважаю дуже сумнівним те що тут можна качати торренти чи дивитися фільми безкоштовно.
Прочитав відгук))nevill333 писав: ↑28 травня 2022, 20:19так нещодавно я передивився франшизу П"ятниця 13 з першого фільму. Справа в тому що я бачив до того деякі фільми у дитинстві: Джейсон Х, Джейсон ... якась серія (зі старих).
А тут вирішив з першої серії подивитися. І яке було моє здивування, коли виявилося, що Джейсон Верхіз, ходить у хокейній масці! Я думав що Джейсон Верхіз це той маньяк що ходить у страшній білій масці (Майєр), короче я переплутав П"ятницю 13 з Хєловіном...
Мій отзив, думав у своєму профілі фейсбука обзор робити, бо стою у группі поціновувачів фільмів, але зроблю тут:
Перша частина - непогана, але до третьої частини мені Джейсон не подобається, в першій частині вбивця його мати доречі. Так ось перші частини не погані, я би сказав найркащі: красиві голі дівчата, море сексу, Джейсон... Що ще казати...
А от починаючи з четвертої частини, починається .... гівно. Четверту частину я з першого разу не додивися до кінця, набридло. Потім дивився наступну, яка мені сподобалася, і під час перегляду шостої частини, я не зрозумів, А чому головний герой (4,5,6 частин доречі) каже що Джейсон був кремований, і що він власне це бачив. Адже Джейсон був на шмітки разрублений ним самим???![]()
До речі у п"ятій частині, мені здається два вбивці, один з яких імітує Джейсона. Взагалі у франшизі багато нестиковок: так в цінці п"ятої частини головий виживший, сам надягає маску та робить спрабу вбити виховательку. Чому у шостій частині він на волі?
А от з 7 частини!! починається остаточне гівно. Головні жертви до цього були - гарні, красиві дівчата, а у шостій чомусь практично одні уродини. До того ж починаючи з 6 частини у фільмі з"являється містика, Джейсон оживає від удару блискавки, дівчина рухає предмети силою думки...![]()
У восьмій частині Джейсон проти Манхетена - в принципі не погана, але... тут вже починаються чорний юмор як кажуть. На мій поглял там багато лишнього. По перше! Джейсон Верхіз боїться води!!! як він міг переплити пролив після катастрофи корабля? по друге сцени у Нью Йорку - це просто чорний юмор. Одим словом це була остання частина.
Але далі за роботу береться інша студія. І починається.... Повний трешак!
Перший фільм: "Джейсон остання п"ятниця" - повнісєньке гівно! Я не раджу її взагалі дивитися. Це повне дно.
Джейсон Х - впринципі я по пам"яті думав буде крутішим, але не поганий фільм, до франшизи я думаю не відноситься.\
Фредді Крюгер проти Джейсона - набагато краще, як не дивно. Найкращий фільм цієї студії з франшизи, раджу подивитися.
І накінець останній фільм "П"ятниця 13 2009 року", так от я йрнр иеж колись дивився, і до кінця не осилив. Джейсон став ловким, хитрим, і взагалі якійсь він садист став. Це не Джейсон одним словом. Красиві дівча знову бавлять нас своїми грудьми, але затягнутий як на мене.
Висновок: Перші частни найкращі!
Фільм про те що буває коли профани втручаються у військові операції.