Какой фильм посмортеть? (советуем, делимся)

nevill333
Активіст
Дякував (ла): 116 разів
Подякували: 34 рази

Re: Какой фильм посмортеть? (советуем, делимся)

Повідомлення nevill333 » 10 березня 2022, 18:11

Наш дім. - фільм дуже актуальний зараз. Під час другої світової війни гине доктор - це його шлях після смерті. Здається в кінці сказано що фільм засновано на романі якогось містика, який записав його після контакту з тим світом, хто його зна... Я його другий раз буду дивитися, і вам раджу, а може щось дійде таки... :?
До речі торрент-матка в мене запрацювала.

KVadik
Доцент
Дякував (ла): 1067 разів
Подякували: 1466 разів
Контактна інформація:

Повідомлення KVadik » 10 березня 2022, 19:19

А кто чем торренты на Андроиде в онлайн смотрит?
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw

nevill333
Активіст

Повідомлення nevill333 » 11 березня 2022, 10:02

KVadik писав:
10 березня 2022, 19:19
А кто чем торренты на Андроиде в онлайн смотрит?
Відповідаю з телефона якраз. Справа в тому що у Андроїді все заточено під прибуток. Це не windows де багато піратського софту. Тому аважаю дуже сумнівним те що тут можна качати торренти чи дивитися фільми безкоштовно.
Але ж, ніхто не забороняє закпчувати контент на ПК потім його конвертувати якщо потрібно та через карту пам'яті переносити на телефон.
До тогож сам особисто дивився фільми на YOUTUBE мовою оригіналу: Inammorato pazza та Bisbetico domato . Там теж багато контенту, напевно роблять тіж самі сайти онлайн-кінотеатри що на ПК.

nevill333
Активіст

Повідомлення nevill333 » 16 березня 2022, 21:02

За межею раджу подивитися, хто ще не зробив цього. Фільм о війні на Україні: молодий оператор БПЛА армії США під час виконня завдання знищує отряд бойовиків, але разом з тим також гинуть і військові США. За це його карають - відрядженням в Україну, аби він своїми очами побачив, що воювати на місці, не те саме що сидіти за пультом керування у штабі.

Pavee
Забанен навсегда
Дякував (ла): 4 рази
Подякували: 3 рази

Повідомлення Pavee » 31 березня 2022, 18:00

Тень в моих глазах

сегодня как никогда актуально...

фильм сильнейший, без слёз досмотреть не получилось...

nevill333
Активіст

Повідомлення nevill333 » 28 травня 2022, 20:19

так нещодавно я передивився франшизу П"ятниця 13 з першого фільму. Справа в тому що я бачив до того деякі фільми у дитинстві: Джейсон Х, Джейсон ... якась серія (зі старих).
А тут вирішив з першої серії подивитися. І яке було моє здивування, коли виявилося, що Джейсон Верхіз, ходить у хокейній масці! Я думав що Джейсон Верхіз це той маньяк що ходить у страшній білій масці (Майєр), короче я переплутав П"ятницю 13 з Хєловіном...
Мій отзив, думав у своєму профілі фейсбука обзор робити, бо стою у группі поціновувачів фільмів, але зроблю тут:
Перша частина - непогана, але до третьої частини мені Джейсон не подобається, в першій частині вбивця його мати доречі. Так ось перші частини не погані, я би сказав найркащі: красиві голі дівчата, море сексу, Джейсон... Що ще казати...
А от починаючи з четвертої частини, починається .... гівно. Четверту частину я з першого разу не додивися до кінця, набридло. Потім дивився наступну, яка мені сподобалася, і під час перегляду шостої частини, я не зрозумів, А чому головний герой (4,5,6 частин доречі) каже що Джейсон був кремований, і що він власне це бачив. Адже Джейсон був на шмітки разрублений ним самим??? :?
До речі у п"ятій частині, мені здається два вбивці, один з яких імітує Джейсона. Взагалі у франшизі багато нестиковок: так в цінці п"ятої частини головий виживший, сам надягає маску та робить спрабу вбити виховательку. Чому у шостій частині він на волі?
А от з 7 частини!! починається остаточне гівно. Головні жертви до цього були - гарні, красиві дівчата, а у шостій чомусь практично одні уродини. До того ж починаючи з 6 частини у фільмі з"являється містика, Джейсон оживає від удару блискавки, дівчина рухає предмети силою думки... :?
У восьмій частині Джейсон проти Манхетена - в принципі не погана, але... тут вже починаються чорний юмор як кажуть. На мій поглял там багато лишнього. По перше! Джейсон Верхіз боїться води!!! як він міг переплити пролив після катастрофи корабля? по друге сцени у Нью Йорку - це просто чорний юмор. Одим словом це була остання частина.
Але далі за роботу береться інша студія. І починається.... Повний трешак!
Перший фільм: "Джейсон остання п"ятниця" - повнісєньке гівно! Я не раджу її взагалі дивитися. Це повне дно.
Джейсон Х - впринципі я по пам"яті думав буде крутішим, але не поганий фільм, до франшизи я думаю не відноситься.\
Фредді Крюгер проти Джейсона - набагато краще, як не дивно. Найкращий фільм цієї студії з франшизи, раджу подивитися.
І накінець останній фільм "П"ятниця 13 2009 року", так от я йрнр иеж колись дивився, і до кінця не осилив. Джейсон став ловким, хитрим, і взагалі якійсь він садист став. Це не Джейсон одним словом. Красиві дівча знову бавлять нас своїми грудьми, але затягнутий як на мене.
Висновок: Перші частни найкращі!

rrp1
Досвідчений
Дякував (ла): 17 разів
Подякували: 134 рази

Повідомлення rrp1 » 05 червня 2022, 09:52

Цікавий фільм для шанувальників фентезі (і не тільки) зняли італійці ще у 2021 році - "Freaks out"

sergej1974007
Легенда Форуму
Дякував (ла): 1234 рази
Подякували: 1310 разів

Повідомлення sergej1974007 » 05 червня 2022, 15:51

nevill333 писав:
28 травня 2022, 20:19
так нещодавно я передивився франшизу П"ятниця 13 з першого фільму. Справа в тому що я бачив до того деякі фільми у дитинстві: Джейсон Х, Джейсон ... якась серія (зі старих).
А тут вирішив з першої серії подивитися. І яке було моє здивування, коли виявилося, що Джейсон Верхіз, ходить у хокейній масці! Я думав що Джейсон Верхіз це той маньяк що ходить у страшній білій масці (Майєр), короче я переплутав П"ятницю 13 з Хєловіном...
Мій отзив, думав у своєму профілі фейсбука обзор робити, бо стою у группі поціновувачів фільмів, але зроблю тут:
Перша частина - непогана, але до третьої частини мені Джейсон не подобається, в першій частині вбивця його мати доречі. Так ось перші частини не погані, я би сказав найркащі: красиві голі дівчата, море сексу, Джейсон... Що ще казати...
А от починаючи з четвертої частини, починається .... гівно. Четверту частину я з першого разу не додивися до кінця, набридло. Потім дивився наступну, яка мені сподобалася, і під час перегляду шостої частини, я не зрозумів, А чому головний герой (4,5,6 частин доречі) каже що Джейсон був кремований, і що він власне це бачив. Адже Джейсон був на шмітки разрублений ним самим??? :?
До речі у п"ятій частині, мені здається два вбивці, один з яких імітує Джейсона. Взагалі у франшизі багато нестиковок: так в цінці п"ятої частини головий виживший, сам надягає маску та робить спрабу вбити виховательку. Чому у шостій частині він на волі?
А от з 7 частини!! починається остаточне гівно. Головні жертви до цього були - гарні, красиві дівчата, а у шостій чомусь практично одні уродини. До того ж починаючи з 6 частини у фільмі з"являється містика, Джейсон оживає від удару блискавки, дівчина рухає предмети силою думки... :?
У восьмій частині Джейсон проти Манхетена - в принципі не погана, але... тут вже починаються чорний юмор як кажуть. На мій поглял там багато лишнього. По перше! Джейсон Верхіз боїться води!!! як він міг переплити пролив після катастрофи корабля? по друге сцени у Нью Йорку - це просто чорний юмор. Одим словом це була остання частина.
Але далі за роботу береться інша студія. І починається.... Повний трешак!
Перший фільм: "Джейсон остання п"ятниця" - повнісєньке гівно! Я не раджу її взагалі дивитися. Це повне дно.
Джейсон Х - впринципі я по пам"яті думав буде крутішим, але не поганий фільм, до франшизи я думаю не відноситься.\
Фредді Крюгер проти Джейсона - набагато краще, як не дивно. Найкращий фільм цієї студії з франшизи, раджу подивитися.
І накінець останній фільм "П"ятниця 13 2009 року", так от я йрнр иеж колись дивився, і до кінця не осилив. Джейсон став ловким, хитрим, і взагалі якійсь він садист став. Це не Джейсон одним словом. Красиві дівча знову бавлять нас своїми грудьми, але затягнутий як на мене.
Висновок: Перші частни найкращі!
Прочитав відгук))
Враження що залишилось——
Здалося що тебе в цих фільмах більше цікавили "красиві голі дівчата та море сексу"))—— а вся історія пішла фоном))
Красиві голі дівчата та море сексу——на інших сайтах))
Було б цікавіше почитати такий огляд))
( до речі чомусь не бачив таких особливо))
Я всегда себя хвалю.
Очень я себя люблю.

Я красив, как древний бог.
Я скульптурой быть бы мог!

Я умнее, чем Ньютон,
Лишь чуть-чуть умнее он.

Как певцу мне равных нет,
Я еще пойду в балет!

Первый я во всем всегда.
Настоящая звезда!!!

Sl@vcheg
Адміністратор
Дякував (ла): 958 разів
Подякували: 1640 разів

Повідомлення Sl@vcheg » 05 червня 2022, 19:53

Пораджу фільм - "FORD проти FERRARI" Повністю на реальних подіях.
Для мене фільм встав в один рівень з -"Достукатись до небес", а це багато коштує
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет

KVadik
Доцент
Дякував (ла): 1067 разів
Подякували: 1466 разів
Контактна інформація:

Повідомлення KVadik » 06 червня 2022, 09:40

rrp1 писав:
05 червня 2022, 09:52
Цікавий фільм для шанувальників фентезі (і не тільки) зняли італійці ще у 2021 році - "Freaks out"
Фільм про те що буває коли профани втручаються у військові операції. :-P Электродівка з термоядом два рази зірвала операцію по звільненню євреїв партизанам. А Франц поклав увесь загін нацистів.
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw

Відповісти

Повернутись до “Відео та музика”