Продаж авто
- Tweak
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 60 разів
- Подякували: 75 разів
- Контактна інформація:
Re: Продаж авто
Vov4ik, я вам особисто нічого погано не кажу, просто у мене така думка стосовно тих людей. Мене рік назад класно на*бали з машиною, причому знайома людина. Він доводив, що машина не бита навіть після того як майстри йому це казали, причому ті яких він вибрав і яким довіряє.
Після того я кожну машину ретельно дивлюсь і виходить так, що нічого мені не підходить )))))
Після того я кожну машину ретельно дивлюсь і виходить так, що нічого мені не підходить )))))
- Infra3Byk
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 165 разів
- Подякували: 200 разів
-
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 260 разів
- Подякували: 251 раз
Я зрозумів.....просто лозунги.....бо так було в ссср.inkognito писав: ↑22 жовтня 2021, 11:16Звісно на вулицю виходжу і бачу там зовсім не перекупів, а двірників, сантехніків, лікарів ітд продовжувати можу досить довго. І живе місто в основному не на перекупах і на базарниках, як прийнято чомусь в нас думати, оскільки ні ті ні інші не платять в основному податків а тільки скаржаться. Стосовно порівняння з комуналкою то взагалі не зрозумів про що ви?
Щоб щось перекупу продати.....треба за свої кошти купити і довести до ладу......так зрозумідіше? Чим він відлічається від магазину одягу/взуття, який тягне товар з Китаю/США/Європи? Я ахринєваю з тих цін, які тут на речі і по яким я самий замовляю їх ,,Аттуда,,.....ну звісно вони ж не перекупи.....тільки Косіа...Коломия і Калина хирові.....
Логіка йопт жесть
-
- Поважний користувач
Зі своїми авто не купують...якщо річ іде про їхню пораду....на...пут 99%Tweak писав: ↑22 жовтня 2021, 11:26Vov4ik, я вам особисто нічого погано не кажу, просто у мене така думка стосовно тих людей. Мене рік назад класно на*бали з машиною, причому знайома людина. Він доводив, що машина не бита навіть після того як майстри йому це казали, причому ті яких він вибрав і яким довіряє.
-
- Поважний користувач
Ок.. тоді тримайте ви 20...50....100+к$ під матрасом, щоб у любий момент, коли щось випригне цапнути ту нерухомість

-
- Поважний користувач
Ну справді так....я трохи про інше...коли вистрільнула крута ,,халупа,, і ти або її купуєш, або тусуєш....
-
- Поважний користувач
рЄбята...я не перкуп авто....але мене справді бісить таке необдумвне клеймо....я на свому прикладі розказав, як не хотів дати заробити перекупам. І в ітозі самий ж і приклеївся. Тож є дві сторони медалі.
Тобто, ви вупили і вас нагріли, а я і не купив і втратив.
Тільки не кажіть, що так попало і можна самому теж купити....так....можна, так само, як і можна попасти на нормального ,,перекупа,, і теж купити гарне авто.
Тобто, ви вупили і вас нагріли, а я і не купив і втратив.
Тільки не кажіть, що так попало і можна самому теж купити....так....можна, так само, як і можна попасти на нормального ,,перекупа,, і теж купити гарне авто.
- Дід Панас
- Адміністратор
- Дякував (ла): 352 рази
- Подякували: 966 разів
Є перекупи, а є перегонщики які купляють авто за кордоном для перепродажі - це різні види діяльності. Ну і маємо чудовий приклад з топікстартером і цим дастером, щоб побачити як працюють саме перекупи. От топікстартер не вірить що його авто коштує 13-14 тисяч, і не вміє його продати за ці гроші прямому покупцю, бо купці хотять щоб все було ідеально, ну і ще йому гроші потрібні для оплати нового авто - саме таких і шукають перекупи і куплять його в нього наприклад за 11-12, потім на цьому авто поміняють зетки, викинуть смішні чохли з сидінь і всякі цацки, наведуть косметику, відполірують і поставлять на базарі на козирне місце і продадуть за тих же 13-14 тисяч.
Перекупів не люблять, але вони є і нікуди від них не дітись.
Отака х...ня, малята
- Master
- Легенда Форуму
- Дякував (ла): 2817 разів
- Подякували: 2874 рази
А кого у нас любят?...Дід Панас писав: ↑22 жовтня 2021, 13:36Є перекупи, а є перегонщики які купляють авто за кордоном для перепродажі - це різні види діяльності. Ну і маємо чудовий приклад з топікстартером і цим дастером, щоб побачити як працюють саме перекупи. От топікстартер не вірить що його авто коштує 13-14 тисяч, і не вміє його продати за ці гроші прямому покупцю, бо купці хотять щоб все було ідеально, ну і ще йому гроші потрібні для оплати нового авто - саме таких і шукають перекупи і куплять його в нього наприклад за 11-12, потім на цьому авто поміняють зетки, викинуть смішні чохли з сидінь і всякі цацки, наведуть косметику, відполірують і поставлять на базарі на козирне місце і продадуть за тих же 13-14 тисяч.
Все, что вы видите во мне - это не мое, это ваше.
Мое - это то, что я вижу в вас. ©
Мое - это то, что я вижу в вас. ©