Продаж авто

Вільне спілкування
Vov4ik
Поважний користувач
Дякував (ла): 260 разів
Подякували: 251 раз

Re: Продаж авто

Повідомлення Vov4ik » 22 жовтня 2021, 08:49

Не можу зрозуміти нетерпимості до ,,перекупів,, авто....хліб/ковбасу/електроняку/ліки ....да все мать його перекуповують....а от на перекупах авто світ клином зійшовся. :?

Tweak
Постійний користувач
Дякував (ла): 60 разів
Подякували: 75 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Tweak » 22 жовтня 2021, 09:14

Vov4ik писав:
22 жовтня 2021, 08:49
Не можу зрозуміти нетерпимості до ,,перекупів,, авто....хліб/ковбасу/електроняку/ліки ....да все мать його перекуповують....а от на перекупах авто світ клином зійшовся. :?
А в чому їх користь? Сам бачив як в Косові продавався Санта фе за 9900 дол. Він продався і через 3 дня я цю машину бачу у нас на базарі за 10700 доларів з тими же номера, але вже без чохлів на сидіннях (перекуп навіть їх продав окремо).

Другий приклад. Санта фе із Швейцарії пригнаний в Коломию. Я дивлюсь, питаю на початку пробіг кручений? Він каже ні... В кінці огляду він признається що скрутив 50 тис. Також в моторі ремінь свистів, а він що зробив... налив на нього рідкого мила прямо перед нами і сказав - уже не свистить )))))

Vov4ik
Поважний користувач

Повідомлення Vov4ik » 22 жовтня 2021, 09:36

Tweak писав:
22 жовтня 2021, 09:14
А в чому їх користь? Сам бачив як в Косові продавався Санта фе за 9900 дол. Він продався і через 3 дня я цю машину бачу у нас на базарі за 10700 доларів з тими же номера, але вже без чохлів на сидіннях (перекуп навіть їх продав окремо).

Другий приклад. Санта фе із Швейцарії пригнаний в Коломию. Я дивлюсь, питаю на початку пробіг кручений? Він каже ні... В кінці огляду він признається що скрутив 50 тис. Також в моторі ремінь свистів, а він що зробив... налив на нього рідкого мила прямо перед нами і сказав - уже не свистить )))))
Стерли плісняву з ковбаси в магазині і не викинули псам.....в продали вам як СВІЖА1ШУ.....яка користь з того магазину і продавця.....так далой їх.
Робіть самі її.

Їдьте самі у Швейцарію.

Летіть самі на завод самсунг/епл в Китаа....на вас ж 4 посередники клеються при покупці тут.

УорочЄ ....нЄпАнятнА

І давайте будемо відвертими.
Сантафе ви шукали зі справжні мін. пробігом по по ВЕРХУ ринку.....чи ціль була найдешевше в Україні без дтп....не передуте......і не дай Бог.....щоб ходова створювала лишній звук?

Tweak
Постійний користувач
Контактна інформація:

Повідомлення Tweak » 22 жовтня 2021, 10:31

Vov4ik писав:
22 жовтня 2021, 09:36
Стерли плісняву з ковбаси в магазині і не викинули псам.....в продали вам як СВІЖА1ШУ.....яка користь з того магазину і продавця.....так далой їх.
Робіть самі її.

Їдьте самі у Швейцарію.

Летіть самі на завод самсунг/епл в Китаа....на вас ж 4 посередники клеються при покупці тут.

УорочЄ ....нЄпАнятнА

Сантафе ви шукали зі справжні мін. пробігом по по ВЕРХУ ринку.....чи ціль була найдешевше в Україні без дтп....не передуте......і не дай Бог.....щоб ходова створювала лишній звук?
Ковбаса 100 гривен, телефон 200 доларів, а машина 10 000 доларів, як це можна рівняти? Середня ціна шукалась. Верх ринку - це не панацея, там же хламу багато.

Їдьте самі в Швейцарію?? Ну да, так саме проще сказати )))) А вот визнати що хлам продаєте, так не....

inkognito
Активіст
Дякував (ла): 61 раз
Подякували: 10 разів

Повідомлення inkognito » 22 жовтня 2021, 10:48

Vov4ik писав:
22 жовтня 2021, 09:36
Робіть самі її.

Їдьте самі у Швейцарію.

УорочЄ ....нЄпАнятнА

Ну в основному в магазині продають ліквідний товар, хоча різне бува. але магазин вкладається в світло в ремонт в тепло ітд. В що вкладається перекуп? Було при союзі гарне слово означало "спекуляція", саме цим і займається перекуп, тай весь калинівський базар. Бізнес це - справа, тобто ти купив щось з цим зробив (бантик хочаб причепив). Чи можливо ви саме порівнюєте перекупа з тим продавцем який плісняву стирає?

Vov4ik
Поважний користувач

Повідомлення Vov4ik » 22 жовтня 2021, 10:49

Хлам продають скрізь і в усьому. У Європі нема хламу за великі гроші? Там нема перекупів? Ковбаса не 100....а 400 нормальна....і вонв купується часто....а авто подеколи раз в житті, а то і без нього....то і можна той раз 2йй в житті понапрягатися та пошукати.

Як сказати мав би? От я відправляв тата у Німеччину для покупки авто того, яке мені потрібно було.....по ітогу....тиждень в пр...обі ......-700€....об'їхано декілька країн.....і не куплене авто.....я вже не кажу, що це було недосипання...недоїдання і тотальна економія.....інакше було б значно більше ніж -700

Vov4ik
Поважний користувач

Повідомлення Vov4ik » 22 жовтня 2021, 10:53

inkognito писав:
22 жовтня 2021, 10:48
Ну в основному в магазині продають ліквідний товар, хоча різне бува. але магазин вкладається в світло в ремонт в тепло ітд. В що вкладається перекуп? Було при союзі гарне слово означало "спекуляція", саме цим і займається перекуп, тай весь калинівський базар. Бізнес це - справа, тобто ти купив щось з цим зробив (бантик хочаб причепив). Чи можливо ви саме порівнюєте перекупа з тим продавцем який плісняву стирає?
Я вище описав приклад....перечитайте....зпроектуйте його на ,,перееупа,, і тоді буде зрлзуміло в що вкладається. Чи може ви вірете в казки, що можна поїхати в Косів і через три дні покласти косарь в кишену? МОЖНА, але раз з 10и...20и....а за 8...18 разів ви проїдите/проїсте....і ще й в кінці теж можете купити хлам , який будете продавати декілька місяців. І жити в Чернівцях....і розказувати щось за перекупів.....люди ви справді на вулицю виходити....да тут місто перекупів всього і вся.....було є і буде

Тобто....заправки....заїзди....мийки.....підготовки до продажу і це тільки в ідеальному варіанті не йде з анологією зп....комуналка? Ні?

Cvman
Активіст
Дякував (ла): 22 рази
Подякували: 22 рази

Повідомлення Cvman » 22 жовтня 2021, 11:04

Маю іншій приклад, про площадки.
В Чернівцях авто стоялотна авторіа, всі били приборами, розказували про ціну у Європі...
Відвезли на площадку в Київ, 2 місяці - і продали за нужну ціну)

Tweak
Постійний користувач
Контактна інформація:

Повідомлення Tweak » 22 жовтня 2021, 11:08

Cvman писав:
22 жовтня 2021, 11:04
Маю іншій приклад, про площадки.
В Чернівцях авто стоялотна авторіа, всі били приборами, розказували про ціну у Європі...
Відвезли на площадку в Київ, 2 місяці - і продали за нужну ціну)
Ну так на все є свій клієнт

inkognito
Активіст
Дякував (ла): 61 раз
Подякували: 10 разів

Повідомлення inkognito » 22 жовтня 2021, 11:16

Vov4ik писав:
22 жовтня 2021, 10:53
Я вище описав приклад....перечитайте....зпроектуйте його на ,,перееупа,, і тоді буде зрлзуміло в що вкладається. Чи може ви вірете в казки, що можна поїхати в Косів і через три дні покласти косарь в кишену? МОЖНА, але раз з 10и...20и....а за 8...18 разів ви проїдите/проїсте....і ще й в кінці теж можете купити хлам , який будете продавати декілька місяців. І жити в Чернівцях....і розказувати щось за перекупів.....люди ви справді на вулицю виходити....да тут місто перекупів всього і вся.....було є і буде

Тобто....заправки....заїзди....мийки.....підготовки до продажу і це тільки в ідеальному варіанті не йде з анологією зп....комуналка? Ні?
Звісно на вулицю виходжу і бачу там зовсім не перекупів, а двірників, сантехніків, лікарів ітд продовжувати можу досить довго. І живе місто в основному не на перекупах і на базарниках, як прийнято чомусь в нас думати, оскільки ні ті ні інші не платять в основному податків а тільки скаржаться. Стосовно порівняння з комуналкою то взагалі не зрозумів про що ви?

Відповісти

Повернутись до “Балачки”