Допомога переселенцям!

Обговорення останніх новин в регіоні
Волонтер
Новачок

Re: Допомога переселенцям!

Повідомлення Волонтер » 05 липня 2014, 21:38

Е то у Вас ні сорому ні совісті немає ! Ну збирайте і далі гроші на прокладки та жіночі станки для гоління, бо це вкрай необхідні речі для так званих біженців-нероб. Без цього вони не проживуть авжеж!

А мені не соромно! Бо я 7 років був також біженцем, однак в мирний час. Ні дружини ні дітей 7 років не бачив, мало того 6 років з семи був щей на нелегальному становищі в чужій далекій країні (добра третина буковинців мене зрозуміють). І в чужому краї ніхто не те що копієчку, а слово добре не сказав. І спав майже рік в палатці на озері під Берліном. Щоби шось додому привезти приймав їжу один раз на день а бувало що і раз два дні, і від поліцаїв переховувався - по різному бувало. І йшов на це все щоби хоч якось забезпечити сімю, та щось мати коло хати. І якби зараз в нас також прийшли якійсь пройдисвіти з автоматами і почали творити беспредєл - гарантую Вам, що я і більшість таких самих біженців як і я загризли би тих терористів своїми зубами! !!!
Тим більше ці алко-терористи з Лугандону просто діти порівняно з польским рекетом, який також біженцям типу мене попив крові чимало.

Тому хоч убийте але ніяк не розумію цих нероб зі Сходу - як можна було залишити свою хату, свою домівку і піти скитатися з протягнутою рукою шоб бандерівці їм на прокладки скинулись! Напевне так вони там і працювали шо не шкода то все покинути своє майно. Як цигани з торбами їй Богу! Бо я повторюсь ще раз - все шо маю прийшло з кривавими мозолями, і якщо б на це хтось посягнув - кістьми би ляг але не відступив. А ці східняки полишали все, тай приперлись шоб їх ще тут жаліли і облаштовували. Нахрін їх всіх обратно на Схід хай забираються, ніхто тут їх не чекає, пяниць і нероб! Хай їдуть у Росію, вони ж так її люблять, бо в Україні бачте їх угнітають, на прокладки гроші збирають!

Не Вам судити про мою совість.

А на ваш гнівний монолог побажаю вам лиш одного - мирного неба над головою, щоб вам і вашій дружині з маленькими дітьми не прийшлося тікати від війни, коли не думаешь про майно і набутий добробут, а лише про те як вижити і захистити свою родину, з документами в одній руці і сумкою дитячих речей в іншій...
Повірте про станки, прокладки ви будете думати в саму останю чергу.

І ще не всі переселенці зі Сходу та Криму нероби, багато хто знайшов роботу в Чернівцях та області.
Востаннє редагувалось 05 липня 2014, 21:40 користувачем Волонтер, всього редагувалось 1 раз.

ussser
Постійний користувач

Повідомлення ussser » 05 липня 2014, 22:14

Звичайно не всі нероби...Мені здається,що ті ,хто мав що втрачати...там і залишилися.
все шо маю прийшло з кривавими мозолями, і якщо б на це хтось посягнув - кістьми би ляг але не відступив.
Думаю багато людей так думають....
Якщо чесно... мене хвилюють 2 момента:1- щоб з часом тут не почалося махання триколорами и істериками"путин спаси!"
2-люди тут допомагають,вірять.. а їх лохами називають..
Привезли дітей і жінок сюда-добре.... чоловіки мають назад їхати,захищати свою землю і нажите добро. А то ми і лохи,і вбивці,і хунта.... але за ваше добро і помираєм..
Я дуже хвилююсь за те,що коїться на сході...Але з іншого боку...нахрена путіна треба було кликати??? Тепер розгрібайтеся... Не хватає вже просто ні нервів ,ні сил ...Наші хлопці гинуть..хз зна за кого.. за втікачів..яким нас**ти на свою країну..пардон за лексику .. наболіло
]Нельзя вернуться в прошлое и изменить свой старт,но можно стартовать сейчас и изменить свой финиш!

Назар ukr
Активіст

Повідомлення Назар ukr » 05 липня 2014, 22:48

Волонтер писав:
Не Вам судити про мою совість.

А на ваш гнівний монолог побажаю вам лиш одного - мирного неба над головою, щоб вам і вашій дружині з маленькими дітьми не прийшлося тікати від війни, коли не думаешь про майно і набутий добробут, а лише про те як вижити і захистити свою родину, з документами в одній руці і сумкою дитячих речей в іншій...
Повірте про станки, прокладки ви будете думати в саму останю чергу.

І ще не всі переселенці зі Сходу та Криму нероби, багато хто знайшов роботу в Чернівцях та області.
ХА...і Ви віпмте шо вони там залишили добробут? хахаха. Бачив я ті краї. Там нормально живуть лиш власники "копанок".
А якшо знайшли роботу то чого гроші на них збирати? ГА? Хай із зароблених купляють! Теж мені преверенції!
Я ще раз повторюсь що у випадку війни нікуди тікати не збираюсь! Ви там читати не вмієте чи що? Чи може на окуляри скинутись пару гривень? Цього мені не шкода для Вас!

svetliachok007
Поважний користувач
Дякував (ла): 654 рази
Подякували: 220 разів

Повідомлення svetliachok007 » 05 липня 2014, 22:54

Я тоже возмущена. Сидят в Украине и ждут когда Донецк и Луганск станут российскими чтобы вернуться! Заварили кашу, сами здризнули в Украину. Ну а почему не в Россию? Потому что там бумажная волокита! Это что, отговорка? Наши мужчины гибнут не пойми за что. Государственные деньги, которые могли бы пойти в детские дома, больницы идут на содержание тех, кто развязал все это дерьмо. Нет, понятно что есть на Востоке и нормальные люди, которые этого не хотели, им бы помощь точно не помешала бы. Но помогать тем, кто нас ненавидит... Это по христиански, но если бы не гибли из-за их пустых прихотей люди!
Что наша жизнь - ЛЮБОВЬ!!!

Волонтер
Новачок

Повідомлення Волонтер » 05 липня 2014, 23:10

ХА...і Ви віпмте шо вони там залишили добробут? хахаха. Бачив я ті краї. Там нормально живуть лиш власники "копанок".
А якшо знайшли роботу то чого гроші на них збирати? ГА? Хай із зароблених купляють! Теж мені преверенції!
Ви там читати не вмієте чи що? Чи може на окуляри скинутись пару гривень? Цього мені не шкода для Вас!
Буду вам дуже вдячна, коли ви в своєму праведному гніві будете писати без помилок, тоді мені не доведеться одягати окуляри. ;)

Із зароблених грошей вони зможуть щось собі купити тільки тоді, коли ці гроші отримують за виконану роботу це по-перше, а по-друге допомога з продуктами та побутовою хімією ( з цими самими вам так полюбившимися прокладками і станками) ми видаємо всьго лише один раз, коли родина приїзджає до Чернівців і реєструється.
Я ще раз повторюсь що у випадку війни нікуди тікати не збираюсь!
Ніколи не говоріть "гоп" поки не перескочите.
Востаннє редагувалось 06 липня 2014, 00:04 користувачем Волонтер, всього редагувалось 2 разів.

German
Забанен навсегда
Подякували: 1 раз

Повідомлення German » 05 липня 2014, 23:21

Волонтер, если вы помогаете тем беженцам, которые ищут тут убежища и хотят увидеть свою землю свободной от нашествия российских и тамошних местных боевиков, переживают за будущее страны и хотят помочь восстановить Украину в мирном и суверенном виде - вам большое уважение и успехов в этом сложном деле. *beer* Но если вы защищаете всех подряд - включая и этих оборотней, которые просто убежали, пока всё не уляжется и продолжают всем доказывать, что только со входом российских войск в те области, а также после изгнания оттуда украинской армии всё будет "по-правде и справедливости" - вы провокаторша и лучше с такими темами и просьбами закрыть тему и идти большими шагами подальше от этого Форума и с Западной Украины в частности - хватит тратить время, средства и силы на содержание предателей и провокаторов (коим вы, в таком случае, также являетесь), призывающих поддержать беспредел на востоке и позволить Уте оттяпать ещё кусок страны. *hammer* Пусть последний подавится Крымом и Севастополем - как в анекдоте про тестя и зятя, когда зять говорит при очередном скандале с тестем "Чтобы вы, дорогой тестюшка, съели мою тёщу и ей же подавились!" :twisted:
Востаннє редагувалось 05 липня 2014, 23:22 користувачем German, всього редагувалось 1 раз.
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо *Dopovid*
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)

Назар ukr
Активіст

Повідомлення Назар ukr » 05 липня 2014, 23:24

[quote="Волонтер"

[/quote] Буду вам дуже вдячна, коли ви в свому праведному гніві будете писати без помилок, тоді мені недоведеться одягати окуляри. ;) [/quote]

Вказати Вам на Ваші помилки? В попередніх коментарях і в останньому? пальців однієї руки не вистачить! для прикладу "НЕдоведеться" пишеться окремо) :lol: Так що за собою дивіться! чого варте ваше "рИєструється" хах :lol: :lol: :lol:
Востаннє редагувалось 05 липня 2014, 23:28 користувачем Назар ukr, всього редагувалось 2 разів.

Волонтер
Новачок

Повідомлення Волонтер » 05 липня 2014, 23:43

Дякую я виправила свої помилки, :) раджу і вам виправити.
Востаннє редагувалось 05 липня 2014, 23:46 користувачем Волонтер, всього редагувалось 1 раз.

Назар ukr
Активіст

Повідомлення Назар ukr » 05 липня 2014, 23:50

а слово " приїжає" - чого не виправили? і що за слово " в свому", може правильніше буде - "в своєму"? про " полибившимися" я взагалі мовчу *wtf* Сідайте двійка. Виправляйте ще раз) Грамотійка. :lol: То Вам шановна не окуляри потрібні, а словник!

akinak
Адміністратор
Дякував (ла): 269 разів
Подякували: 1476 разів

Повідомлення akinak » 05 липня 2014, 23:54

Мені здається, що не треба до теми допомоги приплітати політику.
А ще, я перший раз бачу, щоб у темах про допомогу так багато та агресивно люди доводили, що допомогати не треба. Взагалі благодійність то дуже потрібна річ. Якщо ви не бажаєте допомогати дорослим, то привезіть дитяче харчування наприклад, чи там памперси. Якщо боїтесь, що людина за рф, то можно мабуть надати допомогу адресно, конкретній родині. Ну і якщо ви не хочете допомогати, то це теж зрозуміло діло. Але навіщо звинувачувати іншіх за допомогу?
Щодо засобів гігієни, які викликали таке обуреня. Це не є роскішь у сучасному світі, та і може просто у когось є у великій кількості саме станки для голення (наприклад, у власника торгівельної точки), та йому легше дати саме станки, аніж купляти продукти харчування за гроші. Не думаю, що ці речи купляють за гроші, хоча про це мабуть треба дивитись у звіті організаторів зборів допомоги.
Доречі, може десь є відкрита статистика по кількості осіб, що потребують допомоги та по витратам?

Відповісти

Повернутись до “Новини Чернівців”