Е то у Вас ні сорому ні совісті немає ! Ну збирайте і далі гроші на прокладки та жіночі станки для гоління, бо це вкрай необхідні речі для так званих біженців-нероб. Без цього вони не проживуть авжеж!
А мені не соромно! Бо я 7 років був також біженцем, однак в мирний час. Ні дружини ні дітей 7 років не бачив, мало того 6 років з семи був щей на нелегальному становищі в чужій далекій країні (добра третина буковинців мене зрозуміють). І в чужому краї ніхто не те що копієчку, а слово добре не сказав. І спав майже рік в палатці на озері під Берліном. Щоби шось додому привезти приймав їжу один раз на день а бувало що і раз два дні, і від поліцаїв переховувався - по різному бувало. І йшов на це все щоби хоч якось забезпечити сімю, та щось мати коло хати. І якби зараз в нас також прийшли якійсь пройдисвіти з автоматами і почали творити беспредєл - гарантую Вам, що я і більшість таких самих біженців як і я загризли би тих терористів своїми зубами! !!!
Тим більше ці алко-терористи з Лугандону просто діти порівняно з польским рекетом, який також біженцям типу мене попив крові чимало.
Тому хоч убийте але ніяк не розумію цих нероб зі Сходу - як можна було залишити свою хату, свою домівку і піти скитатися з протягнутою рукою шоб бандерівці їм на прокладки скинулись! Напевне так вони там і працювали шо не шкода то все покинути своє майно. Як цигани з торбами їй Богу! Бо я повторюсь ще раз - все шо маю прийшло з кривавими мозолями, і якщо б на це хтось посягнув - кістьми би ляг але не відступив. А ці східняки полишали все, тай приперлись шоб їх ще тут жаліли і облаштовували. Нахрін їх всіх обратно на Схід хай забираються, ніхто тут їх не чекає, пяниць і нероб! Хай їдуть у Росію, вони ж так її люблять, бо в Україні бачте їх угнітають, на прокладки гроші збирають!
Не Вам судити про мою совість.
А на ваш гнівний монолог побажаю вам лиш одного - мирного неба над головою, щоб вам і вашій дружині з маленькими дітьми не прийшлося тікати від війни, коли не думаешь про майно і набутий добробут, а лише про те як вижити і захистити свою родину, з документами в одній руці і сумкою дитячих речей в іншій...
Повірте про станки, прокладки ви будете думати в саму останю чергу.
І ще не всі переселенці зі Сходу та Криму нероби, багато хто знайшов роботу в Чернівцях та області.