Ремонт велосипеда
-
- Активіст
- Дякував (ла): 5 разів
- Подякували: 10 разів
Ремонт велосипеда
Доброго вечора всім.
Катаюсь на велику не давно, і хотілось би дізнатися.
Де в нас є майстерні ?
І чи є старожили які цим питанням ще займаються?
та рекомендації, куди краще підїхати, де дешевше, де делікатніше і краще роблять)
Буду вдячний ;)
Катаюсь на велику не давно, і хотілось би дізнатися.
Де в нас є майстерні ?
І чи є старожили які цим питанням ще займаються?
та рекомендації, куди краще підїхати, де дешевше, де делікатніше і краще роблять)
Буду вдячний ;)
- Руслан Балан
- Поважний користувач
Re: Ремонт велосипеда
0508073527 Валентин
Всегда ремонтировался у него. Ремонтирует на Калине, в наличии все комплектующие по нормальной цене. Всегда было отличное качество и доступная цена.
Всегда ремонтировался у него. Ремонтирует на Калине, в наличии все комплектующие по нормальной цене. Всегда было отличное качество и доступная цена.
- German
- Забанен навсегда
- Подякували: 1 раз
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)
- Руслан Балан
- Поважний користувач
Я бы не сказал. Тем более ТС пишет, что катает недавно. Я откатал 6 сезонов и максимум смазывал, камеру менял или перекидку настраивал. Остальное всегда у Валика. Мне больше катать нравилось, нежели ковырять :) .tarik писав:велосипед це ж така проста штука..там можна все самому зробити...
- tarik
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 37 разів
- Подякували: 55 разів
- Контактна інформація:
ну а що не можна самому поміняти тросики, чи тормозні колодки..чи відрегулювати переключателі передач? що там ще ломається?Руслан Балан писав:Я бы не сказал. Тем более ТС пишет, что катает недавно. Я откатал 6 сезонов и максимум смазывал, камеру менял или перекидку настраивал. Остальное всегда у Валика. Мне больше катать нравилось, нежели ковырять :) .tarik писав:велосипед це ж така проста штука..там можна все самому зробити...
- Руслан Балан
- Поважний користувач
Я весной отдавал на профилактику. Все что связано с колесами не хотел даже знать как там делается. Центровать колеса тоже нужно примочку дома делать.tarik писав:ну а що не можна самому поміняти тросики, чи тормозні колодки..чи відрегулювати переключателі передач? що там ще ломається?Руслан Балан писав: Я бы не сказал. Тем более ТС пишет, что катает недавно. Я откатал 6 сезонов и максимум смазывал, камеру менял или перекидку настраивал. Остальное всегда у Валика. Мне больше катать нравилось, нежели ковырять :) .
Как по мне то лучше у мастера ремонтироваться. Конечно если тебе не 10 лет, это другое дело. Еще если десна или аист на крайняк украина :D
- tarik
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 37 разів
- Подякували: 55 разів
- Контактна інформація:
ну колеса так..до вирівнювання і центрування коліс я теж не ліз...але все решта дуже легко робиться за присутності рук. Але кожному своє :DРуслан Балан писав:Я весной отдавал на профилактику. Все что связано с колесами не хотел даже знать как там делается. Центровать колеса тоже нужно примочку дома делать.tarik писав: ну а що не можна самому поміняти тросики, чи тормозні колодки..чи відрегулювати переключателі передач? що там ще ломається?
Как по мне то лучше у мастера ремонтироваться. Конечно если тебе не 10 лет, это другое дело. Еще если десна или аист на крайняк украина :D
-
- Активіст
- Дякував (ла): 5 разів
- Подякували: 10 разів
А як щодо Люфта заднього колеса, якщо я відчуваю по рівній дорозі, як там шарики катяться(втулки) там може бути най просте, це підкрутити болти на втулці, або най гірше втулку міняти, ось лопнути...tarik писав: ну а що не можна самому поміняти тросики, чи тормозні колодки..чи відрегулювати переключателі передач? що там ще ломається?
Сам поміняеш )