Ремонт велосипеда

PocT
Активіст
Дякував (ла): 5 разів
Подякували: 10 разів

Ремонт велосипеда

Повідомлення PocT » 18 травня 2014, 23:03

Доброго вечора всім.
Катаюсь на велику не давно, і хотілось би дізнатися.
Де в нас є майстерні ?
І чи є старожили які цим питанням ще займаються?
та рекомендації, куди краще підїхати, де дешевше, де делікатніше і краще роблять)
Буду вдячний ;)

Руслан Балан
Поважний користувач

Re: Ремонт велосипеда

Повідомлення Руслан Балан » 18 травня 2014, 23:13

0508073527 Валентин
Всегда ремонтировался у него. Ремонтирует на Калине, в наличии все комплектующие по нормальной цене. Всегда было отличное качество и доступная цена.

German
Забанен навсегда
Подякували: 1 раз

Повідомлення German » 18 травня 2014, 23:14

Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо *Dopovid*
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)

tarik
Поважний користувач
Дякував (ла): 37 разів
Подякували: 55 разів
Контактна інформація:

Повідомлення tarik » 19 травня 2014, 00:58

велосипед це ж така проста штука..там можна все самому зробити...

Руслан Балан
Поважний користувач

Повідомлення Руслан Балан » 19 травня 2014, 01:03

tarik писав:велосипед це ж така проста штука..там можна все самому зробити...
Я бы не сказал. Тем более ТС пишет, что катает недавно. Я откатал 6 сезонов и максимум смазывал, камеру менял или перекидку настраивал. Остальное всегда у Валика. Мне больше катать нравилось, нежели ковырять :) .

tarik
Поважний користувач
Контактна інформація:

Повідомлення tarik » 19 травня 2014, 02:09

Руслан Балан писав:
tarik писав:велосипед це ж така проста штука..там можна все самому зробити...
Я бы не сказал. Тем более ТС пишет, что катает недавно. Я откатал 6 сезонов и максимум смазывал, камеру менял или перекидку настраивал. Остальное всегда у Валика. Мне больше катать нравилось, нежели ковырять :) .
ну а що не можна самому поміняти тросики, чи тормозні колодки..чи відрегулювати переключателі передач? що там ще ломається?

Руслан Балан
Поважний користувач

Повідомлення Руслан Балан » 19 травня 2014, 02:22

tarik писав:
Руслан Балан писав: Я бы не сказал. Тем более ТС пишет, что катает недавно. Я откатал 6 сезонов и максимум смазывал, камеру менял или перекидку настраивал. Остальное всегда у Валика. Мне больше катать нравилось, нежели ковырять :) .
ну а що не можна самому поміняти тросики, чи тормозні колодки..чи відрегулювати переключателі передач? що там ще ломається?
Я весной отдавал на профилактику. Все что связано с колесами не хотел даже знать как там делается. Центровать колеса тоже нужно примочку дома делать.
Как по мне то лучше у мастера ремонтироваться. Конечно если тебе не 10 лет, это другое дело. Еще если десна или аист на крайняк украина :D

tarik
Поважний користувач
Контактна інформація:

Повідомлення tarik » 19 травня 2014, 02:28

Руслан Балан писав:
tarik писав: ну а що не можна самому поміняти тросики, чи тормозні колодки..чи відрегулювати переключателі передач? що там ще ломається?
Я весной отдавал на профилактику. Все что связано с колесами не хотел даже знать как там делается. Центровать колеса тоже нужно примочку дома делать.
Как по мне то лучше у мастера ремонтироваться. Конечно если тебе не 10 лет, это другое дело. Еще если десна или аист на крайняк украина :D
ну колеса так..до вирівнювання і центрування коліс я теж не ліз...але все решта дуже легко робиться за присутності рук. Але кожному своє :D

adik
Досвідчений

Повідомлення adik » 19 травня 2014, 08:36

На Руданского есть Велоклуб. Полная профилактика - 100 грн.

PocT
Активіст
Дякував (ла): 5 разів
Подякували: 10 разів

Повідомлення PocT » 19 травня 2014, 11:36

tarik писав: ну а що не можна самому поміняти тросики, чи тормозні колодки..чи відрегулювати переключателі передач? що там ще ломається?
А як щодо Люфта заднього колеса, якщо я відчуваю по рівній дорозі, як там шарики катяться(втулки) там може бути най просте, це підкрутити болти на втулці, або най гірше втулку міняти, ось лопнути...
Сам поміняеш :?)

Відповісти

Повернутись до “Спорт”