nikalajka писав:прошу не наказувати якщо буде багато постів підряд.
у мене був хороший випадок. мужик підійшов до мене з другом і попросив гривню. я відмовив а кориш розговорив дядька: оказується його брат хату собі забрав в селі а його самого вигнав. він повернувся з зарубіжжя (наск. я памятаю) а дому в нього вже нема. оце печально.
кориш дав йому пару гривень і контактні номери записав на листочку щоб допомогти у відсуженні майна
ітак за алконавтів повторюсь ""Тогда нужно пойти вместе с ним в ближайший магазин и купить ему то, чего он наверняка лишал себя долгие годы.""
підходить до менена кобилянській чувак і каже "можно обратиться? бла-бла-бла у вас є пару гривень" я йому відмовив. повернув на челюскінців.
потім підхожу назад на кобилку, трьох хвилин не пройшло а він вже мене не памятає, сидить з тьолкою і друганом своїм на лавочці і знов питає "маладой чєловек. можно к вам обратиться?" це ж нада так пропити всі мозги, щоб через 2 хв підходити до того самого???
вашу статейку до кінця не читаю бо мозок лусне. ще одна річ згадалась самопроізвольно. недавно 1+1 документалка за православя і за бізнес з вином: купівля без акцизу, оплата на руки, продаж втридорого
"Старайся делать всякому добро, какое и когда только можешь, не думая о том, оценит ли или не оценит он его, будет или не будет тебе благодарен".
Святой праведный Алексий Мечёв
Осуждай дурное дело, а самого делающего не осуждай!
Серафим Саровский