Гуманитарка в дом престарелых.

Вільне спілкування
nikalajka
Поважний користувач
Дякував (ла): 4 рази

Re: Гуманитарка в дом престарелых.

Повідомлення nikalajka » 19 вересня 2013, 20:26

Сулейман писав:Колачи забрали, а вот вещи не взяли, аргументирую тем, что склады забиты.

Скорее всего буду везти в психиатрическую лечебницу.
завези в 13відділення. заодно глянь як там люди одягнуті. кожен у своє. був там

можу подумати за людей яким потрібна допомога. не знаю чи найду ну подумати можу..заодно пропоную форумчанам теж подумати так як це найкращий варіант. може я і в себе якось шмоту найду
Востаннє редагувалось 19 вересня 2013, 21:12 користувачем nikalajka, всього редагувалось 1 раз.
корисно? натисни палець вверх
мій товар
Зображення

О9S-4О7-3б-S1 мій мтс 097-6О4-777-1 мій кс

Ремонт квартиры. Барильефы
=> тема <=
=> сайт <=

Шматко
Активіст

Повідомлення Шматко » 19 вересня 2013, 21:21

nikalajka писав:вот мій комент http://forumcv.net/viewtopic.php?f= ... 63#p128063

++ нате ще тексту : warlock і svetliachok007 праві

ще треба знати як жертвувати. я наприклад не знаю як це добре зробити. (подивившись пару докуметальних фільмів мені стало дуже шкода дітей з дітдомів (педофілія знущання і тд))

ці гіндони що "збирають" гроші на сиротинці кладуть їх собі в карман. а молодь це все і робить. (група молодь буковини вроді називається)..старші агітують молодь, молодь (15-18років) наївна і збирає гроші. потім приїжжають дяді і забирають все бабло.. (точки : кобилянська, парк шевченка, гравітон..більше не знаю)

і прикол в тому що почалось це все з парку, коли взрослі дядьки в костюмах роздавали презервативи (тіпа ми хороші дяді збираємо на дітей) ...ці гіндони оказались прострочені я дату дивився...головне блін сама ідея "пацани одягайте презики шоб не було безпризорних" не конає бо презики 2006 (по-моєму) року
Кого дійсно цікавить ця тема, і є сумніви щодо подання милостині безхатченкам, людям на підпитку, раджу прочитати тут http://www.pravoslavie.ru/jurnal/41885.htm
Востаннє редагувалось 19 вересня 2013, 21:49 користувачем Шматко, всього редагувалось 1 раз.
tel.: 0507436166
с 8.00 до 23.00
в воскресенье звоните с 12.00 до 23.00

nikalajka
Поважний користувач

Повідомлення nikalajka » 19 вересня 2013, 21:42

по смислу понятно.....не в упрЬОк сказано, але відсутність одної коми вже мутить двосмислицю

тіпа "людям на підпитку раджу прочитати тут "

дякую за ссилку я вже читаю це
Востаннє редагувалось 19 вересня 2013, 21:43 користувачем nikalajka, всього редагувалось 1 раз.
мій товар
Зображення

=> тема <=
=> сайт <=

nikalajka
Поважний користувач

Повідомлення nikalajka » 19 вересня 2013, 21:47

"Например, вы идете на работу, а подвыпивший нищий просит у вас денег. Что делать? Не поленитесь и спросите, зачем ему деньги. Часто они просят на еду. Это самый простой случай. Тогда нужно пойти вместе с ним в ближайший магазин и купить ему то, чего он наверняка был лишен долгие годы. Устройте ему праздник, как если бы это был ваш старый добрый одноклассник. Подойдут хорошие и подороже колбасы, жареные или копченые куры, сыр, йогурты – иными словами, то, чем никто из них не «закусывает» и из-за дороговизны почти никогда не покупает в качестве еды."

поки не дочитав але цей момент уже мене вбив...вірніше було б сказано

"Тогда нужно пойти вместе с ним в ближайший магазин и купить ему то, чего он наверняка лишал себя долгие годы."
мій товар
Зображення

=> тема <=
=> сайт <=

nikalajka
Поважний користувач

Повідомлення nikalajka » 19 вересня 2013, 21:48

невольно згадую тих бабульок як на шевченка -кобилянська просять-просять, а увечері приїхає джип забирає всі гроші і дає ну там, не знаю, 100грн зарплати допустимо. (із 300-1000)

православ"я це суцільний бізнес тому в цю тему лізти не буду, але скажу що:
цитата: "Например, скажите ему, что именно Христос послал вас сегодня к нему."

--у мене є знайомий знайомого який до мормонів ходить тільки тому що йому дають 200грн на тиждень шарових. і він де може всім каже що мормони вірна релігія
Востаннє редагувалось 19 вересня 2013, 21:50 користувачем nikalajka, всього редагувалось 2 разів.
мій товар
Зображення

=> тема <=
=> сайт <=

nikalajka
Поважний користувач

Повідомлення nikalajka » 19 вересня 2013, 21:54

прошу не наказувати якщо буде багато постів підряд.

у мене був хороший випадок. мужик підійшов до мене з другом і попросив гривню. я відмовив а кориш розговорив дядька: оказується його брат хату собі забрав в селі а його самого вигнав. він повернувся з зарубіжжя (наск. я памятаю) а дому в нього вже нема. оце печально.

кориш дав йому пару гривень і контактні номери записав на листочку щоб допомогти у відсуженні майна

ітак за алконавтів повторюсь ""Тогда нужно пойти вместе с ним в ближайший магазин и купить ему то, чего он наверняка лишал себя долгие годы.""

підходить до менена кобилянській чувак і каже "можно обратиться? бла-бла-бла у вас є пару гривень" я йому відмовив. повернув на челюскінців.
потім підхожу назад на кобилку, трьох хвилин не пройшло а він вже мене не памятає, сидить з тьолкою і друганом своїм на лавочці і знов питає "маладой чєловек. можно к вам обратиться?" це ж нада так пропити всі мозги, щоб через 2 хв підходити до того самого???

вашу статейку до кінця не читаю бо мозок лусне. ще одна річ згадалась самопроізвольно. недавно 1+1 документалка за православя і за бізнес з вином: купівля без акцизу, оплата на руки, продаж втридорого
Востаннє редагувалось 19 вересня 2013, 22:00 користувачем nikalajka, всього редагувалось 3 разів.
мій товар
Зображення

=> тема <=
=> сайт <=

Шматко
Активіст

Повідомлення Шматко » 06 жовтня 2013, 10:45

nikalajka писав:прошу не наказувати якщо буде багато постів підряд.

у мене був хороший випадок. мужик підійшов до мене з другом і попросив гривню. я відмовив а кориш розговорив дядька: оказується його брат хату собі забрав в селі а його самого вигнав. він повернувся з зарубіжжя (наск. я памятаю) а дому в нього вже нема. оце печально.

кориш дав йому пару гривень і контактні номери записав на листочку щоб допомогти у відсуженні майна

ітак за алконавтів повторюсь ""Тогда нужно пойти вместе с ним в ближайший магазин и купить ему то, чего он наверняка лишал себя долгие годы.""

підходить до менена кобилянській чувак і каже "можно обратиться? бла-бла-бла у вас є пару гривень" я йому відмовив. повернув на челюскінців.
потім підхожу назад на кобилку, трьох хвилин не пройшло а він вже мене не памятає, сидить з тьолкою і друганом своїм на лавочці і знов питає "маладой чєловек. можно к вам обратиться?" це ж нада так пропити всі мозги, щоб через 2 хв підходити до того самого???

вашу статейку до кінця не читаю бо мозок лусне. ще одна річ згадалась самопроізвольно. недавно 1+1 документалка за православя і за бізнес з вином: купівля без акцизу, оплата на руки, продаж втридорого
"Старайся делать всякому добро, какое и когда только можешь, не думая о том, оценит ли или не оценит он его, будет или не будет тебе благодарен".
Святой праведный Алексий Мечёв

Осуждай дурное дело, а самого делающего не осуждай!
Серафим Саровский
tel.: 0507436166
с 8.00 до 23.00
в воскресенье звоните с 12.00 до 23.00

nikalajka
Поважний користувач

Повідомлення nikalajka » 17 грудня 2013, 10:05

тема актуальна?
мій товар