як вам відео цього співака???

чи сподобались вам кліпи? І якщо можна скажіть чим.

так
2
7%
ні
22
79%
може бути
2
7%
потрібна дороботка
2
7%

Всього голосів: 28

С@шОК
Активіст

Re: як вам відео цього співака???

Повідомлення С@шОК » 18 вересня 2013, 18:32

gaguss писав:
С@шОК писав:не все так прикро) є одна людина якій він до вподоби :D (глянув голосування)
прикро адже ця людина я
тоді дійсно печалька!

З.і на мою ж думку) якщо людина талановита то байдуже звідки вона з села, міста чи космосу!!!
Пока человек чувствует боль, он жив. Пока человек чувствует чужую боль, он Человек

http://fs.to/c.HxEU/

GRAND
Експерт
Дякував (ла): 44 рази
Подякували: 60 разів

Повідомлення GRAND » 18 вересня 2013, 18:33

мені теж не сподобалось, і я не хочу обговорювати...не у всіх є можливості, ну і не всі ідеальні
Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,

gaguss
Досвідчений
Контактна інформація:

Повідомлення gaguss » 18 вересня 2013, 18:34

С@шОК писав:З.і на мою ж думку) якщо людина талановита то байдуже звідки вона з села, міста чи космосу!!!
ха це Вам великий плюс від мене.
немає різниці звідки людина
контакт
066-012-79-45 - АНДРІЙ

Никогда не унижайтесь.
Лучше быть одному, при этом сохранить гордость и достоинство, чем быть подстилкой, лишь для того, чтобы тебя заметили!

13ый воин
Експерт
Дякував (ла): 556 разів
Подякували: 390 разів

Повідомлення 13ый воин » 18 вересня 2013, 18:55

Видео по структуре - на уровне 80ых, на данный момент - никакое.
Голос - ничего особенного,
Тема - скрытый пиар?
Гагус - почему мы должны знать всех спиваков? Вы же не знаете всех наших футболистов, и тем не менее вам не стыдно и спите вы хорошо.
Вы пишите что мы слушаем музыку, которую нам навязывают, с чего вы взяли? мы слушаем музыку, которую выкладывают на торрентах, и у каждого свои вкусы. Есть классика, а есть гавно, извините за выражение. Спивак на видео - относится ко второму. Голосовалка показывает то же самое.
Нельзя навязать человеку любовь к искусству, пока он сам его для себя не откроет, и по барабану - нравится вам это или вы против, как то так.
Куплю виниловые пластинки, запечатанные аудио кассеты, бобины для катушечного магнитофона,

GRAND
Експерт
Дякував (ла): 44 рази
Подякували: 60 разів

Повідомлення GRAND » 18 вересня 2013, 18:58

13ый воин, повністю згоден ;) ;) ;)
кожен слухає/дивиться що хоче...по футболу прямо в точку...от багато хто любить наш футбол, тепер в Буковину прийшло багато новачків, з них усіх я знаю усіх, а багато хто уявлення близько не знає хто то є...деяким подобається їхня гра, деяким ні, так і тут, комусь подобається ,а комусь "може бути" :D
Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,

gaguss
Досвідчений
Контактна інформація:

Повідомлення gaguss » 18 вересня 2013, 18:59

13ый воин писав:Видео по структуре - на уровне 80ых, на данный момент - никакое.
Голос - ничего особенного,
Тема - скрытый пиар?
Гагус - почему мы должны знать всех спиваков? Вы же не знаете всех наших футболистов, и тем не менее вам не стыдно и спите вы хорошо.
Вы пишите что мы слушаем музыку, которую нам навязывают, с чего вы взяли? мы слушаем музыку, которую выкладывают на торрентах, и у каждого свои вкусы. Есть классика, а есть гавно, извините за выражение. Спивак на видео - относится ко второму. Голосовалка показывает то же самое.
Нельзя навязать человеку любовь к искусству, пока он сам его для себя не откроет, и по барабану - нравится вам это или вы против, как то так.
тема не пиар. просто для інтересу... я нікому не навязую свою думку. а футболом я не інтересуюсь, тому назвати не можу(як ви правильно підмітили)
А з думкою більшочті спорити не буду. виходить я слухаю га.но... ну і добре...
дякую усім
контакт
066-012-79-45 - АНДРІЙ

Никогда не унижайтесь.
Лучше быть одному, при этом сохранить гордость и достоинство, чем быть подстилкой, лишь для того, чтобы тебя заметили!

13ый воин
Експерт

Повідомлення 13ый воин » 18 вересня 2013, 19:00

и еще один аспект - музыка, синтезаторная. О чем речь можно вести дальше? Я в школе даже сто лет назад на семплерах поинтересней делал(я не профессионал), про живую умолчу вообще. Это СТЫД И ПОЗОР, 2013 год на дворе, а тут ужастики показывают
Востаннє редагувалось 18 вересня 2013, 19:03 користувачем 13ый воин, всього редагувалось 1 раз.
Куплю виниловые пластинки, запечатанные аудио кассеты, бобины для катушечного магнитофона,

maestro
Поважний користувач
Дякував (ла): 18 разів
Подякували: 7 разів

Повідомлення maestro » 18 вересня 2013, 19:00

gaguss писав:Да, нехай я не підлягаю вашому розуміню. нехай мене кинуть в гумор... у кожного своя думка. повірте я не розказав тут усе... просто це вже бзанадто буде. і так я розумію що забагато тут всього порозказував, тому тепер такого не буде... обіцяю... а за відео просто заради інтересу. просто в Україні таких артистів не розуміють, а вот закордоном там зовсім інше.
Не всі співаки в Україні досягають висот, і українці не поважають нашу музику. хоча вона рідна. слухають всяку різну, но не наше. вот у мене зараз порядка 40 000
українських пісень на ноуті(точніше почті 400 гіг забито ріщною музикою, но слухаю українське, так як це наше рідне), а якщо вам не інтересна наша музика то вибачайте...
Уважаемый вы даже не знаете что слушаю я. А вам нравится это говно слушайте на здоровье.

P.S. Вот расширьте свой кругозор.

phpBB [video]

phpBB [video]

phpBB [video]

Да и много еще... Удачи и слушайте правильную музыку.

13ый воин
Експерт

Повідомлення 13ый воин » 18 вересня 2013, 19:01

gaguss писав: тема не пиар. просто для інтересу... я нікому не навязую свою думку. а футболом я не інтересуюсь, тому назвати не можу(як ви правильно підмітили)
А з думкою більшочті спорити не буду. виходить я слухаю га.но... ну і добре...
дякую усім
ну и что что гуано? вы вольны слушать что хотите, вам лично никто слова плохого не скажет, главное чтобы нравилось вам. Вам например не понравится музыка которую я слушаю, для вас она тоже гуаном будет, ну и что? от этого я не перестану ее любить, к чему обиды то?

gaguss
Досвідчений
Контактна інформація:

Повідомлення gaguss » 18 вересня 2013, 19:03

maestro писав:
gaguss писав:Да, нехай я не підлягаю вашому розуміню. нехай мене кинуть в гумор... у кожного своя думка. повірте я не розказав тут усе... просто це вже бзанадто буде. і так я розумію що забагато тут всього порозказував, тому тепер такого не буде... обіцяю... а за відео просто заради інтересу. просто в Україні таких артистів не розуміють, а вот закордоном там зовсім інше.
Не всі співаки в Україні досягають висот, і українці не поважають нашу музику. хоча вона рідна. слухають всяку різну, но не наше. вот у мене зараз порядка 40 000
українських пісень на ноуті(точніше почті 400 гіг забито ріщною музикою, но слухаю українське, так як це наше рідне), а якщо вам не інтересна наша музика то вибачайте...
Уважаемый вы даже не знаете что слушаю я. А вам нравится это говно слушайте на здоровье.

P.S. Вот расширьте свой кругозор.

phpBB [video]

phpBB [video]

phpBB [video]

Да и много еще... Удачи и слушайте правильную музыку.
все це я теж слузав...
для кожного своя музика правильна
контакт
066-012-79-45 - АНДРІЙ

Никогда не унижайтесь.

Відповісти

Повернутись до “Відео та музика”