тоді дійсно печалька!gaguss писав:прикро адже ця людина яС@шОК писав:не все так прикро) є одна людина якій він до вподоби :D (глянув голосування)
З.і на мою ж думку) якщо людина талановита то байдуже звідки вона з села, міста чи космосу!!!
тоді дійсно печалька!gaguss писав:прикро адже ця людина яС@шОК писав:не все так прикро) є одна людина якій він до вподоби :D (глянув голосування)
ха це Вам великий плюс від мене.С@шОК писав:З.і на мою ж думку) якщо людина талановита то байдуже звідки вона з села, міста чи космосу!!!
тема не пиар. просто для інтересу... я нікому не навязую свою думку. а футболом я не інтересуюсь, тому назвати не можу(як ви правильно підмітили)13ый воин писав:Видео по структуре - на уровне 80ых, на данный момент - никакое.
Голос - ничего особенного,
Тема - скрытый пиар?
Гагус - почему мы должны знать всех спиваков? Вы же не знаете всех наших футболистов, и тем не менее вам не стыдно и спите вы хорошо.
Вы пишите что мы слушаем музыку, которую нам навязывают, с чего вы взяли? мы слушаем музыку, которую выкладывают на торрентах, и у каждого свои вкусы. Есть классика, а есть гавно, извините за выражение. Спивак на видео - относится ко второму. Голосовалка показывает то же самое.
Нельзя навязать человеку любовь к искусству, пока он сам его для себя не откроет, и по барабану - нравится вам это или вы против, как то так.
Уважаемый вы даже не знаете что слушаю я. А вам нравится это говно слушайте на здоровье.gaguss писав:Да, нехай я не підлягаю вашому розуміню. нехай мене кинуть в гумор... у кожного своя думка. повірте я не розказав тут усе... просто це вже бзанадто буде. і так я розумію що забагато тут всього порозказував, тому тепер такого не буде... обіцяю... а за відео просто заради інтересу. просто в Україні таких артистів не розуміють, а вот закордоном там зовсім інше.
Не всі співаки в Україні досягають висот, і українці не поважають нашу музику. хоча вона рідна. слухають всяку різну, но не наше. вот у мене зараз порядка 40 000
українських пісень на ноуті(точніше почті 400 гіг забито ріщною музикою, но слухаю українське, так як це наше рідне), а якщо вам не інтересна наша музика то вибачайте...
ну и что что гуано? вы вольны слушать что хотите, вам лично никто слова плохого не скажет, главное чтобы нравилось вам. Вам например не понравится музыка которую я слушаю, для вас она тоже гуаном будет, ну и что? от этого я не перестану ее любить, к чему обиды то?gaguss писав: тема не пиар. просто для інтересу... я нікому не навязую свою думку. а футболом я не інтересуюсь, тому назвати не можу(як ви правильно підмітили)
А з думкою більшочті спорити не буду. виходить я слухаю га.но... ну і добре...
дякую усім
все це я теж слузав...maestro писав:Уважаемый вы даже не знаете что слушаю я. А вам нравится это говно слушайте на здоровье.gaguss писав:Да, нехай я не підлягаю вашому розуміню. нехай мене кинуть в гумор... у кожного своя думка. повірте я не розказав тут усе... просто це вже бзанадто буде. і так я розумію що забагато тут всього порозказував, тому тепер такого не буде... обіцяю... а за відео просто заради інтересу. просто в Україні таких артистів не розуміють, а вот закордоном там зовсім інше.
Не всі співаки в Україні досягають висот, і українці не поважають нашу музику. хоча вона рідна. слухають всяку різну, но не наше. вот у мене зараз порядка 40 000
українських пісень на ноуті(точніше почті 400 гіг забито ріщною музикою, но слухаю українське, так як це наше рідне), а якщо вам не інтересна наша музика то вибачайте...
P.S. Вот расширьте свой кругозор.
Да и много еще... Удачи и слушайте правильную музыку.