Спортивне харчування
- andrey_mix1982
- Почётный пользователь
- Дякував (ла): 98 разів
- Подякували: 100 разів
Re: Спортивне харчування
Я видел ребят которые питались нормально, принимали разные добавки, плюс ещё к этому анаболические стероиды, тренеровки полноценные, и результата никакого. А ещё видел ребят которые вообще ничего не принимали, только обычно питались борщём с чесноком, и пухли как на дрожжах :)
Тут прежде всего играет большую роль генетика, и если у вас генетически бицепс 33 см, и даже если химия поможет сделать с них 40 см, то по прекращению занятий и приёма всяческих добавок и лекарств, всё вернёться к исходному началу :(
Вообще этот спорт для любого человека, тоже что и плыть против течения реки. Если бороться и грести, то понемногу будешь проплывать вспять течению, но стоит остановиться, или отвлечься, то река унесёт назад.
Тут прежде всего играет большую роль генетика, и если у вас генетически бицепс 33 см, и даже если химия поможет сделать с них 40 см, то по прекращению занятий и приёма всяческих добавок и лекарств, всё вернёться к исходному началу :(
Вообще этот спорт для любого человека, тоже что и плыть против течения реки. Если бороться и грести, то понемногу будешь проплывать вспять течению, но стоит остановиться, или отвлечься, то река унесёт назад.
тел.0954770325
ого, і це без всяких протеїнів?Der Konstantin740iL писав:Рома
Тренировать только один бицепс нет смысла. Объем бицепса в см также зависит от объема трицепса. Надо тренировать все группы мышц.
Делать жим, приседания со штангой, тяги и результат будет намного выше, чем просто тренировать бицепс.
Если даже не делать упражнения на бицепс, а делать жими от груди то бицепс будет расти. У меня есть знакомый который не делает упражнений на бицепс, а делает все три основных упражнения жим, тяга, приседания и у него при жиме 140 кг объем руки 40 см, а когда пришел объем был 32 см.
Востаннє редагувалось 27 серпня 2013, 13:03 користувачем Рома, всього редагувалось 1 раз.
можливо і так.andrey_mix1982 писав:Я видел ребят которые питались нормально, принимали разные добавки, плюс ещё к этому анаболические стероиды, тренеровки полноценные, и результата никакого. А ещё видел ребят которые вообще ничего не принимали, только обычно питались борщём с чесноком, и пухли как на дрожжах :)
може справді хай буде як є :(
Не потрібен тобі протеїн, на перші півроку точно, їсти каші та молоко/яйці/м'ясо- це все що тобі треба, набереш кг 10-15, потім ріст зупиниться, там вже подумаеш, що тобі треба. І все ж таки, якщо ти свято віриш у магічну дію протеїну, що насправді є звичайна порція білка у жидкому стані, то раджу краще пити гейнер, якщо дуже худий,тому що хардгейнерам(якщо не знаеш, кто це такі, в гугл вбий) потрібно в день дуже багато ккалорій. Тут э важлива помітка, не думай брати дорогі бренди, бо там як за правило один цукор, швидкі вуглеводи, а тобі потрібен гейнер переважно з довгими вуглеводами, які засвоюються довго. А взагалі, сама дієва добавка на мою думку, це крєатін, але він тобі перші півроку-рік не потрібен, тому що "втратиш старт". І обовьязково запишись в зал, не пожалкуеш. Моя трэня займає біля 40-50 хв і цього досить, якшо не розмовляти з усіма по залу і не гратись в планшети. Якщо живеш біля руської десь, там э зал Вікторія, хороший зал, э все що треба і коштує дешево. Можу тобі допомогти стартанути, покажу що як і до чого, якщо хочеш)
Востаннє редагувалось 27 серпня 2013, 21:31 користувачем se7en, всього редагувалось 2 разів.
- Дерзкий
- Доцент
- Дякував (ла): 491 раз
- Подякували: 722 рази
Der Konstantin740iL, это ты на аве?
Человеческие споры бесконечны не потому, что не возможно найти истину - а потому, что спорящие ищут не истину, а самоутверждение.
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди
гарно дякую вам. до руської трохи делеко (( а до якої години працює зал? і як задорого там?se7en писав:Не потрібен тобі протеїн, на перші півроку точно, їсти каші та молоко/яйці/м'ясо- це все що тобі треба, набереш кг 10-15, потім ріст зупиниться, там вже подумаеш, що тобі треба. І все ж таки, якщо ти свято віриш у магічну дію протеїну, що насправді є звичайна порція білка у жидкому стані, то раджу краще пити гейнер, якщо дуже худий,тому що хардгейнерам(якщо не знаеш, кто це такі, в гугл вбий) потрібно в день дуже багато ккалорій. Тут э важлива помітка, не думай брати дорогі бренди, бо там як за правило один цукор, швидкі вуглеводи, а тобі потрібен гейнер переважно з довгими вуглеводами, які засвоюються довго. А взагалі, сама дієва добавка на мою думку, це крєатін, але він тобі перші півроку-рік не потрібен, тому що "втратиш старт". І обовьязково запишись в зал, не пожалкуеш. Моя трэня займає біля 40-50 хв і цього досить, якшо не розмовляти з усіма по залу і не гратись в планшети. Якщо живеш біля руської десь, там э зал Вікторія, хороший зал, э все що треба і коштує дешево. Можу тобі допомогти стартанути, покажу що як і до чого, якщо хочеш)
я б дуже хотів, от тільки часу не вистачає ((( хоча залежить до якої години зал працює
Востаннє редагувалось 28 серпня 2013, 09:41 користувачем Рома, всього редагувалось 1 раз.
де саме на руській?Der Konstantin740iL писав: В какой части русской этот зал?
я в принципі так і займався. 3 рази на тиждень. думаю все таки візьму протеїн