Бан за намеки(((

Спілкування майже без обмежень
KVadik
Доцент
Дякував (ла): 1068 разів
Подякували: 1466 разів
Контактна інформація:

Re: Бан за намеки(((

Повідомлення KVadik » 11 березня 2019, 11:33

В наше время у любого желающего есть возможность сделать свой форум с блэкджеком и шлюхами со своими правилами. :-D
˙иʞuɐv ʁнǝw ʎ ɐ
‘˙˙˙ʁɔvʎнdǝвǝdǝu dиw – ɐwʎ ɔ vǝmоɔ dиw

Nero
Адміністратор
Дякував (ла): 52 рази
Подякували: 809 разів

Повідомлення Nero » 11 березня 2019, 11:34

KVadik писав:
11 березня 2019, 11:33
В наше время у любого желающего есть возможность сделать свой форум с блэкджеком и шлюхами со своими правилами. :-D
вот кучу раз говорил об этом. Но не все это понимают.

Nero
Адміністратор

Повідомлення Nero » 11 березня 2019, 11:35

sergej1974007 писав:
10 березня 2019, 23:11
На одном украинском форуме зацепился с модератором форума.
И совершенно случайно в сети наткнулся на смешную фоточку соответствующую нику того модератора.
И так уж совсем совпало что прежде чем запостить фоточку в соответствующем разделе юмористическом—— спросил сначала у публики ——постить или нет?
И не дожидаясь ни фоточки ,ни ответов——— получил бан(((
Как вы считаете—— нормальная практика в Украине на форумах( может не везде правда)—— банить оппонента за невысказанное мнение?
За только намек?
О чем говорит этот случай о психике модератора того?
Допустимо ли здесь у нас такое?
ну что за тупость? Ну нахера это? Ты собирался оскорбить человека и спрашивал мнения людей - оскорбить его или нет.
"Дядя Петя, ты дурак?" (с)

TAZIT
Доцент
Дякував (ла): 3858 разів
Подякували: 668 разів
Контактна інформація:

Повідомлення TAZIT » 11 березня 2019, 12:44

Nero писав:
11 березня 2019, 11:34
KVadik писав:
11 березня 2019, 11:33

Я вижу что оба явно не понимают что в подобных предложениях ... предложения как такового -- нет !
Какой вообще смысл в "своих правилах" ... !?
Понятно даже тут что все эти правила заменяются одним в итоге , которое не публикуют ... .
Очень странно выглядят подобные предложения ... со стороны людей которые как бы понимают о чём речь , но явно особо и не вникали и не отдавались глубине процессов и их глубокому анализу ... !
Тут даже понимание со стороны главы державы ... ограничилось формированием личного пространства на общественных ресурсах ... ! Поэтому мелкий тоталитаризм особо не удивляет и совершенно не вдохновляет также на построение подобного маразма , под который все движки и написаны без особой альтернативы ... .
Усл.успеха: 10% -- знания; 40% -- стратегия мышления ; 50% -- окружение . Точний час в Україні -- http://time.in.ua !!!
Домик: http://forumcv.net/viewtopic.php?f=64&t=57639 ;-)

Марволка
Адміністратор
Дякував (ла): 350 разів
Подякували: 160 разів

Повідомлення Марволка » 11 березня 2019, 12:49

Вова, зроби щось САМЕНЬКИЙ і не тільки критикуй, а доведи, що я ОСЬ, зміг, а ти казав, що це неможливо
*hi*
Якщо хочеш щось змінити - почни з себе!

Nero
Адміністратор

Повідомлення Nero » 11 березня 2019, 12:50

TAZIT писав:
11 березня 2019, 12:44
Nero писав:
11 березня 2019, 11:34

Я вижу что оба явно не понимают что в подобных предложениях ... предложения как такового -- нет !
Какой вообще смысл в "своих правилах" ... !?
Понятно даже тут что все эти правила заменяются одним в итоге , которое не публикуют ... .
Очень странно выглядят подобные предложения ... со стороны людей которые как бы понимают о чём речь , но явно особо и не вникали и не отдавались глубине процессов и их глубокому анализу ... !
Тут даже понимание со стороны главы державы ... ограничилось формированием личного пространства на общественных ресурсах ... ! Поэтому мелкий тоталитаризм особо не удивляет и совершенно не вдохновляет также на построение подобного маразма , под который все движки и написаны без особой альтернативы ... .
какое предложение? Ты хочешь, что бы я предложил кому-то сделать ему его форум? В гугле полно инфы, как ОЧЕНЬ просто развернуть новый форум. А там заводите свои путаны правила.

TAZIT
Доцент
Контактна інформація:

Повідомлення TAZIT » 11 березня 2019, 12:59

Марволка писав:
11 березня 2019, 12:49
Вова, зроби щось САМЕНЬКИЙ і не тільки критикуй, а доведи, що я ОСЬ, зміг, а ти казав, що це неможливо
*hi*

Як раптом я відчую що у мене достатньо хоча б часу ... то може і доведу ... .
На зараз доводимо ... на іншому фронті , більш нагальному ... , проти якого подібні пропозиції не співставні ... .
Усл.успеха: 10% -- знания; 40% -- стратегия мышления ; 50% -- окружение . Точний час в Україні -- http://time.in.ua !!!

Марволка
Адміністратор
Дякував (ла): 350 разів
Подякували: 160 разів

Повідомлення Марволка » 11 березня 2019, 13:03

TAZIT писав:
11 березня 2019, 12:59
Марволка писав:
11 березня 2019, 12:49
*hi*

Як раптом я відчую що у мене достатньо хоча б часу ... то може і доведу ... .
На зараз доводимо ... на іншому фронті , більш нагальному ... , проти якого подібні пропозиції не співставні ... .
однак, на критику і писання купи постів час є... Згадується прислів'я: хто ХОЧЕ зробити - шукає шляхи, хто НЕ ХОЧЕ - шукає відмазку...
Якщо хочеш щось змінити - почни з себе!

TAZIT
Доцент
Контактна інформація:

Повідомлення TAZIT » 11 березня 2019, 13:20

Nero писав:
11 березня 2019, 12:50
какое предложение? Ты хочешь, что бы я предложил кому-то сделать ему его форум? В гугле полно инфы, как ОЧЕНЬ просто развернуть новый форум. А там заводите свои путаны правила.

Вы это итак постоянно предлагаете ... . :-x
Но почему-то так ни разу и не задумались почему этого никогда не предлагал я кому-то ... . :-)

TAZIT
Доцент
Контактна інформація:

Повідомлення TAZIT » 11 березня 2019, 13:46

Марволка писав:
11 березня 2019, 13:03
однак, на критику і писання купи постів час є... Згадується прислів'я: хто ХОЧЕ зробити - шукає шляхи, хто НЕ ХОЧЕ - шукає відмазку...
Де вибачили "купу постів" від мене ... ? Біля 100 з хвостиком постів в місяць в середньому ... це "купа" ? :-D
Відносно того що я міг би сказати ... я тут практично мовчу ... . :-) І ви чудово маєте розуміти чому саме ... . ;-)
Навіть не намагайтеся звести всі можливості ... до "ХОЧЕ / НЕ ХОЧЕ" ... . Це брудна технологія переконання , котра в моєму випадку точно не діятиме . Ви навіть дуже не захочете щоб я вам пояснив чому саме ... . Тому просто не пояснюватиму .
На критику ... зовсім не я шукаю приводів , а постійно дехто безсоромно підкидає нові фокуси ... . Я тут яким боком взагалі винен ? Тим що бачу ... і іноді щось скажу з приводу ... ?
До того ж деякі індивіди тут взагалі безглуздям займаются , в якого логіки розумної ну дуже малувато ... , а вони чомусь думають що вона є і намагаються переконати в цьому ... . Ну , вибачте я не з тих кого можна заставити на чорний кубик казати що він білий ... тільки тому що деяка видима локальна формальна "більшість" нібито так вважає .
Взагалі дивно що критика вважається більшим проступком ніж чиїсь постійні гріхи і косяки ... , право на котрі рогами і копитами відстоюються .
Всьо . Більше часу нема ... . Пізніше неодмінно буду ... , чи не буду ... . :-P

Відповісти

Повернутись до “Флуд и флейм”