Взаимоуважение

Нам цікава ваша думка
Закрито
nikalajka
Поважний користувач
Дякував (ла): 4 рази

Re: Взаимоуважение

Повідомлення nikalajka » 22 червня 2013, 19:14

Rassel писав:
А дерзкі озабочені,невмиті розумом тазіки ,хитрі гермофродити позитивні , паразітяйки, і т.д. нехай живуть собі на задоволення, може потім погризуть один одного, або по кохають "вагінально", та і просто , хай накінець-то відчують оргазм один від одного!"
Шануйтесь![/size]
опустіть хтось йому репу за це, реальні намьоки на гомосексуалізм з метою образи одразу декількох форумчан
адекватність даного хьюмена під загрозою
Востаннє редагувалось 22 червня 2013, 19:14 користувачем nikalajka, всього редагувалось 1 раз.
корисно? натисни палець вверх
мій товар
Зображення

О9S-4О7-3б-S1 мій мтс 097-6О4-777-1 мій кс

Ремонт квартиры. Барильефы
=> тема <=
=> сайт <=

nikalajka
Поважний користувач
Дякував (ла): 4 рази

Повідомлення nikalajka » 22 червня 2013, 19:24

Дерзкий писав: Заранее извиняюсь за публикацию личной переписки, но я просто никак не могу понять, как это произошло, что один человек, так затерроризировал администрацию форума, что она боится поставить его на место? :?:

в точку
корисно? натисни палець вверх
мій товар
Зображення

О9S-4О7-3б-S1 мій мтс 097-6О4-777-1 мій кс

Ремонт квартиры. Барильефы
=> тема <=
=> сайт <=

Пользователь
Забанен навсегда

Повідомлення Пользователь » 22 червня 2013, 19:43

Зображення

zepellin
Експерт
Дякував (ла): 374 рази
Подякували: 790 разів

Повідомлення zepellin » 22 червня 2013, 20:19

Rassel писав: Я взагалі то вже взяв відпустку, але мені не взначай вдалось спостерігати ситуацію, коли один із паразитів на Радянській площі забирав убиті кусочки від клавіатур, (напевно від жорстокої германоїдальної конкуренції), ну тип аби нікому не дісталось.
Вибач Таззіте, але так прикро сталось, що ти попав до мене на відеорегістратор. І я коли тебе побачив в живу, то чуть не гепнувся до долу.
Я думав що А.М. шуткував,коли мені про тебе говорив..,- але коли в моїй машині спрацював клімат контроль разом з освіжувачем повітря на відстані 20 метрів, то це вже були не жарти... я давав ноги с того місця, як тільки міг..., бідний Ярік, який стояв стільки часу біля тебе ... :( Це звістно був якийсь жах... Відео звістно залишиось, але я не настільки спортився щоб його викласти, наші форумчани не зрозуміють ...Який ти в житті специфічний чоловік. :mrgreen:
Я ось тільки це зрозумів і співчуваю тим людяям, які їдуть з тобою в тролейбусі поруч Зображення) *gun*
На рахунок целофанового пакетику за 25 коп. я вже не буду розказувати, але правда якщо ти ще забрудниш повітря, то обовязково покажу цитату з твого п.м. :mrgreen:
Прикро, дійстно деколи в житті починаєш співчувати бомжам. :(
Ни хууууууууййййаааа ж себе совпадение! *facepalm не хотел этого писать, но все, что срабатывает в кабине машины, обычно срабатывает от датчиков, находящихся внутри нее. Очень хорошо отношусь к тебе, но по-моему, это перебор.
Свобода не в том, чтобы делать то, что хочешь, а в том, чтобы не делать того, чего не хочешь.
phpBB [video]

TAZIT
Доцент
Дякував (ла): 3858 разів
Подякували: 668 разів
Контактна інформація:

Повідомлення TAZIT » 22 червня 2013, 20:21

Видите ли , "Пользователь" , мне уже не кажется что РАССелу одного бана достаточно ... и он абсолютно стандартно в очередной раз только что попытался его значительно продлить/ужесточить ... . *pioner*
Усл.успеха: 10% -- знания; 40% -- стратегия мышления ; 50% -- окружение . Точний час в Україні -- http://time.in.ua !!!
Домик: http://forumcv.net/viewtopic.php?f=64&t=57639 ;-)

fghynb
Забанен навсегда

Повідомлення fghynb » 22 червня 2013, 20:46

zepellin писав:
Ни хууууууууййййаааа ж себе совпадение! *facepalm не хотел этого писать, но все, что срабатывает в кабине машины, обычно срабатывает от датчиков, находящихся внутри нее. Очень хорошо отношусь к тебе, но по-моему, это перебор.
Может внекоторых машинах климат когтроль внутри срабатывает, но в большинстве датчики стоят снаружи, полистай литературу. И они просто так не срабатыывают.
Кстати zepellin, ты в последнее вреся начал сильно матерится, не хорошо как-то.

fghynb
Забанен навсегда

Повідомлення fghynb » 22 червня 2013, 20:51

TAZIT писав:Видите ли , "Пользователь" , мне уже не кажется что РАССелу одного бана достаточно ... и он абсолютно стандартно в очередной раз только что попытался его значительно продлить/ужесточить ... . *pioner*
Флудер!

Зображення

TAZIT
Доцент
Дякував (ла): 3858 разів
Подякували: 668 разів
Контактна інформація:

Повідомлення TAZIT » 22 червня 2013, 21:00

Да никому не нужен тут твой кал , РАССел , ... ! Ну сделай природе хорошо , а не на людей кидайся ... ! Явно не они виноваты в твоём недержании - вся проблема - у тебя же и внутри ... !
*pioner*
Усл.успеха: 10% -- знания; 40% -- стратегия мышления ; 50% -- окружение . Точний час в Україні -- http://time.in.ua !!!
Домик: http://forumcv.net/viewtopic.php?f=64&t=57639 ;-)

zepellin
Експерт
Дякував (ла): 374 рази
Подякували: 790 разів

Повідомлення zepellin » 22 червня 2013, 21:03

fghynb писав:
Кстати zepellin, ты в последнее вреся начал сильно матерится, не хорошо как-то.
Нравится мне это дело :oops: - зато все эмоции передает.
Востаннє редагувалось 22 червня 2013, 21:04 користувачем zepellin, всього редагувалось 1 раз.
Свобода не в том, чтобы делать то, что хочешь, а в том, чтобы не делать того, чего не хочешь.
phpBB [video]

Nero
Адміністратор
Дякував (ла): 52 рази
Подякували: 810 разів

Повідомлення Nero » 22 червня 2013, 21:35

так как тема переросла уже точно не в "взаимоуважение" - я её закрываю. Если кто-то хочет сказать что-либо ПО СУТИ - пишите в ПМ - я размещу ответ.

Закрито

Повернутись до “Побажання та пропозиції”