GRAND дякую!
Але політика цього сайту зовсім інша.
Я проти Константина нічого немаю, молодий і розумно-зрівноваженний хлопець, але він бідний сам нічого не може поробити вже з тим що завів.
Якщо вже йому до вподоби бачити свій сайт розведенними шакалами, то не хай, мені надоїло і мені за виявлення паразитів гроші не платять... .
Раньше хотілось просто бачити веселих , розумних і просто гарних людей з гарним почуттям гумору, але зась, вони практично вже залишили цей форум, або просто переписуються тільки в П.М.
Я пішов в відпустку. А дерзкі озабочені, невмиті розумом тазіки , хитрі гермофродити позитивні , паразітяйки, і т.д. нехай живуть собі на задоволення, може потім погризуть один одного, або по кохають "вагінально", та і просто , хай накінець-то відчують оргазм один від одного!" Шануйтесь!
=========>>>>>>>>>>>>>>>>
================
e: Взаимоуважение
Rassel » 22 червня 2013, 00:36
...
///
Востаннє редагувалось Rassel в 22 червня 2013, 00:48, всього редагувалось 1 раз.
================
.
Доброї ночі , ....
РАССЕЛЕ !
Чи не забагато ти на себе взяв вирішувати хто саме є тут на форумі паразитом ... ?!
Ти сам бачиш що практично ні разу ти нормально ніякої думки висловити не можеш , постійно когось звинувачуюи в безпідставно образливій формі ... ?!
Кого ти ще винним зробити хочеш ? Костю , який вже боїтся кожної твоєї нової ідеї безпрєдєлу ... і давно дозволяє тобі більше ніж будб кому на цьому форумі ... ?!
Наведене вище цитатно ясно показує хто ти э насправді ! І якщо тобі вже не хочеться "бачити веселих , розумних і просто гарних людей з гарним почуттям гумору" то мабуть тільки в цьому і проблема початково ... !
Твої уявні паразити існують ніде більше ніж в твоєму мозку ! І не треба проекціювати їх на реальних форумчан про яких ти абсолютно нічого не знаєш і не можеш знати ... ! Тим більше в такій формі як ти це виключно робиш : вигадок , образ різного роду і невідомо звідки взятих звинувачень ... !
Я не можу і не зможу ніяк повірити у правду того що я "не знаю закона Ома" ... , але ж якийсь реальний паразит це зтверджував і наполягав на цьому !? Хто тут ще кому повинен чи може взагалі доводити хто саме винен , якщо на будьякі питання можуть відповісти голі факти , яким просто апріорі плювати хто і як їх намагається ігнорувати ... ?!
Якщо в тебе відпустка , то не треба робити когось і в цьому винним натяками ... !
До зустрічі ! На тверезу і розумну свіжу голову ... .
. . .
TAZIT2013060622021905UA26 !
/ / /
Цього разу твоя підстава не вдалася , РАССЕЛе ... і ти не зможеш представити свої потворні (з людської точки зору) образливі вирази , в тому числі і в мою сторону , якоюсь реакцією у відповідь ... !
Вибач , але мені вдалося зафіксувати і цей факт спроби спотворення фактів у їх послідовності ... !
TAZIT2013060622023259UA26 !