Взаимоуважение

Нам цікава ваша думка
Rassel
Експерт
Дякував (ла): 174 рази
Подякували: 240 разів

Re: Взаимоуважение

Повідомлення Rassel » 22 червня 2013, 01:55

GRAND писав:я проти того щоб був бан вічний після банів на декілька годин/днів...на форумі АМ і Рассел мають велику популярність, вони часто дають дуже корисні поради, часто створюють корисні/цікаві теми...+ їхня репутація не дарма така....від мене також є + заслужені...майже всі часом люблять когось підколоти(потролити) і т.п....але це форум, він для обговорення....по правилах обговорення же не забороняється...а того кого тролять просто не відповідайте, 1-2 не відповісте а 3-го вже не буде
ІМХО

GRAND дякую!

Але політика цього сайту зовсім інша.
Я проти Константина нічого немаю, молодий і розумно-зрівноваженний хлопець, але він бідний сам нічого не може поробити вже з тим що завів.
Якщо вже йому до вподоби бачити свій сайт розведенними шакалами, то не хай, мені надоїло і мені за виявлення паразитів гроші не платять... .
Раньше хотілось просто бачити веселих , розумних і просто гарних людей з гарним почуттям гумору, але зась, вони практично вже залишили цей форум, або просто переписуються тільки в П.М.
Я пішов в відпустку.
А дерзкі озабочені,невмиті розумом тазіки ,хитрі гермофродити позитивні , паразітяйки, і т.д. нехай живуть собі на задоволення, може потім погризуть один одного, або по кохають "вагінально", та і просто , хай накінець-то відчують оргазм один від одного!"
Шануйтесь!
В жизни нет понятия совпадение, во всем есть причина

TAZIT
Доцент
Дякував (ла): 3858 разів
Подякували: 668 разів
Контактна інформація:

Повідомлення TAZIT » 22 червня 2013, 02:19

GRAND дякую!
Але політика цього сайту зовсім інша.
Я проти Константина нічого немаю, молодий і розумно-зрівноваженний хлопець, але він бідний сам нічого не може поробити вже з тим що завів.
Якщо вже йому до вподоби бачити свій сайт розведенними шакалами, то не хай, мені надоїло і мені за виявлення паразитів гроші не платять... .
Раньше хотілось просто бачити веселих , розумних і просто гарних людей з гарним почуттям гумору, але зась, вони практично вже залишили цей форум, або просто переписуються тільки в П.М.
Я пішов в відпустку. А дерзкі озабочені, невмиті розумом тазіки , хитрі гермофродити позитивні , паразітяйки, і т.д. нехай живуть собі на задоволення, може потім погризуть один одного, або по кохають "вагінально", та і просто , хай накінець-то відчують оргазм один від одного!" Шануйтесь!

=========>>>>>>>>>>>>>>>>
================
e: Взаимоуважение
Rassel » 22 червня 2013, 00:36
...
///
Востаннє редагувалось Rassel в 22 червня 2013, 00:48, всього редагувалось 1 раз.
================

.
Доброї ночі , ....РАССЕЛЕ !
Чи не забагато ти на себе взяв вирішувати хто саме є тут на форумі паразитом ... ?!
Ти сам бачиш що практично ні разу ти нормально ніякої думки висловити не можеш , постійно когось звинувачуюи в безпідставно образливій формі ... ?!
Кого ти ще винним зробити хочеш ? Костю , який вже боїтся кожної твоєї нової ідеї безпрєдєлу ... і давно дозволяє тобі більше ніж будб кому на цьому форумі ... ?!
Наведене вище цитатно ясно показує хто ти э насправді ! І якщо тобі вже не хочеться "бачити веселих , розумних і просто гарних людей з гарним почуттям гумору" то мабуть тільки в цьому і проблема початково ... !
Твої уявні паразити існують ніде більше ніж в твоєму мозку ! І не треба проекціювати їх на реальних форумчан про яких ти абсолютно нічого не знаєш і не можеш знати ... ! Тим більше в такій формі як ти це виключно робиш : вигадок , образ різного роду і невідомо звідки взятих звинувачень ... !
Я не можу і не зможу ніяк повірити у правду того що я "не знаю закона Ома" ... , але ж якийсь реальний паразит це зтверджував і наполягав на цьому !? Хто тут ще кому повинен чи може взагалі доводити хто саме винен , якщо на будьякі питання можуть відповісти голі факти , яким просто апріорі плювати хто і як їх намагається ігнорувати ... ?!
Якщо в тебе відпустка , то не треба робити когось і в цьому винним натяками ... !
До зустрічі ! На тверезу і розумну свіжу голову ... .
. . .
TAZIT2013060622021905UA26 !

/ / /
Цього разу твоя підстава не вдалася , РАССЕЛе ... і ти не зможеш представити свої потворні (з людської точки зору) образливі вирази , в тому числі і в мою сторону , якоюсь реакцією у відповідь ... !
Вибач , але мені вдалося зафіксувати і цей факт спроби спотворення фактів у їх послідовності ... !
TAZIT2013060622023259UA26 !
Востаннє редагувалось 22 червня 2013, 02:33 користувачем TAZIT, всього редагувалось 1 раз.
Усл.успеха: 10% -- знания; 40% -- стратегия мышления ; 50% -- окружение . Точний час в Україні -- http://time.in.ua !!!
Домик: http://forumcv.net/viewtopic.php?f=64&t=57639 ;-)

Rassel
Експерт

Повідомлення Rassel » 22 червня 2013, 02:55

TAZIT писав: .
Доброї ночі , ....РАССЕЛЕ !
Чи не забагато ти на себе взяв вирішувати хто саме є тут на форумі паразитом ... ?!
Ти сам бачиш що практично ні разу ти нормально ніякої думки висловити не можеш , постійно когось звинувачуюи в безпідставно образливій формі ... ?!
Кого ти ще винним зробити хочеш ? Костю , який вже боїтся кожної твоєї нової ідеї безпрєдєлу ... і давно дозволяє тобі більше ніж будб кому на цьому форумі ... ?!
Наведене вище цитатно ясно показує хто ти э насправді ! І якщо тобі вже не хочеться "бачити веселих , розумних і просто гарних людей з гарним почуттям гумору" то мабуть тільки в цьому і проблема початково ... !
Твої уявні паразити існують ніде більше ніж в твоєму мозку ! І не треба проекціювати їх на реальних форумчан про яких ти абсолютно нічого не знаєш і не можеш знати ... ! Тим більше в такій формі як ти це виключно робиш : вигадок , образ різного роду і невідомо звідки взятих звинувачень ... !
Я не можу і не зможу ніяк повірити у правду того що я "не знаю закона Ома" ... , але ж якийсь реальний паразит це зтверджував і наполягав на цьому !? Хто тут ще кому повинен чи може взагалі доводити хто саме винен , якщо на будьякі питання можуть відповісти голі факти , яким просто апріорі плювати хто і як їх намагається ігнорувати ... ?!
Якщо в тебе відпустка , то не треба робити когось і в цьому винним натяками ... !
До зустрічі ! На тверезу і розумну свіжу голову ... .
. . .
TAZIT2013060622021905UA26 !
Я взагалі то вже взяв відпустку, але мені не взначай вдалось спостерігати ситуацію, коли один із паразитів на Радянській площі забирав убиті кусочки від клавіатур, (напевно від жорстокої германоїдальної конкуренції), ну тип аби нікому не дісталось.
Вибач Таззіте, але так прикро сталось, що ти попав до мене на відеорегістратор. І я коли тебе побачив в живу, то чуть не гепнувся до долу.
Я думав що А.М. шуткував,коли мені про тебе говорив..,- але коли в моїй машині спрацював клімат контроль разом з освіжувачем повітря на відстані 20 метрів, то це вже були не жарти... я давав ноги с того місця, як тільки міг..., бідний Ярік, який стояв стільки часу біля тебе ... :( Це звістно був якийсь жах... Відео звістно залишиось, але я не настільки спортився щоб його викласти, наші форумчани не зрозуміють ...Який ти в житті специфічний чоловік. :mrgreen:
Я ось тільки це зрозумів і співчуваю тим людяям, які їдуть з тобою в тролейбусі поруч Зображення) *gun*
На рахунок целофанового пакетику за 25 коп. я вже не буду розказувати, але правда якщо ти ще забрудниш повітря, то обовязково покажу цитату з твого п.м. :mrgreen:
Прикро, дійстно деколи в житті починаєш співчувати бомжам. :(

TAZIT
Доцент
Контактна інформація:

Повідомлення TAZIT » 22 червня 2013, 03:41

Проблема в тому , РАССЕЛ , що якщо ти мене бачиш ... , то я про це з дуже високою ймовірністю знаю або в конкретний момент здогадуюсь ... !
Що до того лайна що ти щойно видав : розгрібай його сам разом Яріками і модерами , вкупі з відповідними органами ... !
Усл.успеха: 10% -- знания; 40% -- стратегия мышления ; 50% -- окружение . Точний час в Україні -- http://time.in.ua !!!

Rassel
Експерт

Повідомлення Rassel » 22 червня 2013, 06:06

TAZIT писав:Проблема в тому , РАССЕЛ , що якщо ти мене бачиш ... , то я про це з дуже високою ймовірністю знаю або в конкретний момент здогадуюсь ... !
Що до того лайна що ти щойно видав : розгрібай його сам разом Яріками і модерами , вкупі з відповідними органами ... !
Та це не ми в лайні, а ти шановний.
Мені просто надоїло дивитисьна той ідіотизм який ти пишеш. Ось думаю і повідкриваю очі усімхто тебе в живу не нбачив і не дай бог рядом не стояв.

GRAND
Експерт
Дякував (ла): 44 рази
Подякували: 60 разів

Повідомлення GRAND » 22 червня 2013, 08:06

Тазіт, бани тут не роздають просто так, як писав Славчек в темі "бан може бути за сукупність дрібних порушень, які не тягнуть на бан"...один бан від якого я був в шоці, так це Валентін - АМ 2 дні тому...безпідставно тут ніхто нічого не дає, не в інтересах модерів банити
Р.S. багато форумчан, в тому числі і я не знають, що це таке жовта картка на форумі, не те, що бан
Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,

TAZIT
Доцент
Контактна інформація:

Повідомлення TAZIT » 22 червня 2013, 08:26

Я добре знаю , ГРАНД , за що (аж до ніщо) тут можуть давати БАНи і ними ж погрожувати , а за що суттєве навіть ЖК не давати ... !
І на що здатен в своїх "гріхах" ВАЛЕНТИН , а на що інші ... ! Як здатен брехати АМ я також знаю ... , а він дуже здатен ... ! Тож якщо говорити про якусь необгрунтованість , то наврядчи я коли небудь більше довірятиму якимось поносерам форуму ніж ВАЛЕНТИНУ ... !
А за бани без грунту ти ітак дещо знаєш ... , хоча розумію що маєш право не довіряти ... .

Sl@vcheg
Адміністратор
Дякував (ла): 951 раз
Подякували: 1638 разів

Повідомлення Sl@vcheg » 22 червня 2013, 09:25

Чувствую скоро будут вечные баны с введением примодерации при регистрации. Хотите? Продолжайте!
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет

VALENTIN
Активіст
Подякували: 10 разів

Повідомлення VALENTIN » 22 червня 2013, 09:44

рассел все что мы можешь это клеветать и обливать грязью людей !
в тебе нет ни капли достоинства
только сильный может опустить голову перед слабым.

Дерзкий
Доцент
Дякував (ла): 491 раз
Подякували: 722 рази

Повідомлення Дерзкий » 22 червня 2013, 09:51

Rassel писав: А дерзкі озабочені,невмиті розумом тазіки ,хитрі гермофродити позитивні , паразітяйки, і т.д. нехай живуть собі на задоволення, може потім погризуть один одного, або по кохають "вагінально", та і просто , хай накінець-то відчують оргазм один від одного!"
Шануйтесь![/size]
Взял всех обосрал и ушел, Дартаньян хренов. *gun*
VALENTIN писав:рассел все что мы можешь это клеветать и обливать грязью людей !
в тебе нет ни капли достоинства
ну, наконец-то вы это поняли! :o
Человеческие споры бесконечны не потому, что не возможно найти истину - а потому, что спорящие ищут не истину, а самоутверждение.
Не спрашивайте, что ваша страна может сделать для вас, спрашивай, что вы можете сделать для своей страны. (с) Джон Кеннеди

Закрито

Повернутись до “Побажання та пропозиції”