Буковинець згвалтував 12-річну дівчинку серед вулиці

Обговорення останніх новин в регіоні
Дельфин
Поважний користувач
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 10 разів

Re: Буковинець згвалтував 12-річну дівчинку серед вулиці

Повідомлення Дельфин » 12 червня 2013, 20:39

Електрон,
ми давно спілкуємось, і на форумах прийнтяо звертатись на "ти " в таких випадках. Може тільки ти хотів спеціально дистанціюватись від мене і тому звертаєшся на "Ви"?? Я вже продовжу на "ти", оскільки вважаю тебе знайомим співрозмовником і не дистанціююсь від тебе.
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!

Дельфин
Поважний користувач
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 10 разів

Повідомлення Дельфин » 12 червня 2013, 20:40

Тепер спробую зрозуміти що хотів сказати. *scratch*
electron писав: То я вірно зрозумів, що Ваша позиція така: звабили 12 річну дитину (завважте я не пишу згвалтували, ні Ви ні я там не були тому не знаємо як там все було), ну і хер з нею вона була погана, тому що пила (до речі, а Вам точно відомо що вона пила???) тому можна з нею таке робити, вона заслуговує???

"звабили 12 річну дитину"
Якщо її ЗВАБИЛИ то взагалі нема теми до розмови. Це мирний і добровільний процес. Навіть не буду розвивати тему "зваблення малолітньої". Секс малолітній у нас вже норма. Якщо її звабили - це її справа. До чого тут згвалтування і насилля??

"звабили 12 річну дитину, ну і хер з нею вона була погана,"
Чи хороша вона чи погана судити не нам. Треба жити її життям, щоб визначити хороша вона чи погана.

"вона була погана, тому що пила, тому можна з нею таке робити, вона заслуговує???"
Вона жила в тому світі, тим життям, в "групі ризику", по тим законам. Що відбулось?-Відбувся половий акт між двома представниками того світу і по тим правилам. Ми зараз судимо із своєї колокольні по своїм принципам. А вони представник "іншого світу і законів".

Вони обоє живуть в одній соц групі, в одних умовах і одним світом. Чому ми її робимо нещасною, а його монстром? Беремо вже те що є - кажуть вона пила, жила в тих компаніях. Знала його. А в тих компаніях прийнято так здійснювати полові акти. То за що робити його монстром, який згвалтував малолітню?
В цій справі не бачу ні зумисного насильства, ні малолітства в моєму розумінні.
Як на мене - Насильство це коли і натяку не було на можливість, на причетність до тих з ким можна, і поведінка була цнотлива, і не знала навіть що "це" таке в свої 12 років.
Дитина 12 років - коли ще кукли в голові, коли живуть дитинством в 12 років, поводять себе як дитина в 12 років, а не живуть дорослими компаніями із бухлом і ночними гулянками.

Вона прийняла ті правила. От і наслідки.
З нею НЕ можна такого робити, навіть якщо вона пила - так скажемо ми.
Це нормально - так скажуть вони. Вона хотіла бути дорослою серед "них" і "вони" поступили, як поступають із дорослими "у них". Це все одно, що засуджувати вовка, який їсть молоду овечку. Не хочеш бути здобиччю - не живи вовчими законами і з вовками.

Це не той випадок коли "святу дитину" насильно примусив урод - от все що я хотів сказати. А не так, як це подають ЗМІ. Я не схильний це бачити, як трагедію і травму в дитини...
Я в шоці. Куди ми котимось? І не варто казати про державу і тд, якщо в самих таке ставлення....
Ти в шоці, а їх друзі-ні. А ставлення у мене до людей адекватне. Я не засуджую нікого - я живу іншим життям. Я не можу їх судити. Я засуджуватиму лише коли хтось із мого світу порушуватиме правила цього світу.

Я не знаю як більш зрозуміло донести свою думку. Насиля це погано. Завжди. Але іноді це просто побутова ситуація у тих хто хоче так жити.
Востаннє редагувалось 12 червня 2013, 20:51 користувачем Дельфин, всього редагувалось 4 разів.
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!

S.T.A.L.K.E.R
Постійний користувач

Повідомлення S.T.A.L.K.E.R » 12 червня 2013, 20:54

Я в шоці. Куди ми котимось?
прямо в жо*у *facepalm *facepalm *facepalm !!!
Зображення

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 12 червня 2013, 21:06

Дельфин писав:Електрон,
ми давно спілкуємось, і на форумах прийнтяо звертатись на "ти " в таких випадках. Може тільки ти хотів спеціально дистанціюватись від мене і тому звертаєшся на "Ви"?? Я вже продовжу на "ти", оскільки вважаю тебе знайомим співрозмовником і не дистанціююсь від тебе.
Ні дистанціюватись не хочу, навіщо тоді взагалі писати на форумі якщо тримати дистанцію від співрозмовників. Просто звик до людей на Ви. Питань немає давай на ти :)
Але всерівно я вважаю що зваблювати дитину то не правильно і такий звабник має памятати про наслідки і я кажу не про вагітність чи хвороби, а і про втрату своєї цноти в неприродній спосіб в камері. Я розумію що легко відмежуватись від проблеми сказавши що то така країна, суспільство, оточення дівчини і тд, але факт залишається фактом, статеві відносини між 12 річною дівчиною і 17 річним хлопцем не є нормою і мають каратись, я вже писав якби їм обом було по 12-13, то це в мене не викликало б такого обурення. Я проводив не одне літо в бабусі в селі і скажу що 15 років назад в селі знайти дівчину яка віддається майже кожному не є проблема (і такі дівчата не скаржаться в міліцію), чи найти дівчину в якої будеш не першим, але і не 10 теж можна, то чому той гаврик зваблював дитину?

S.T.A.L.K.E.R
міняє аватари як перчатки :D
Востаннє редагувалось 12 червня 2013, 21:07 користувачем electron, всього редагувалось 1 раз.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

GRAND
Експерт
Дякував (ла): 44 рази
Подякували: 60 разів

Повідомлення GRAND » 12 червня 2013, 21:09

electron писав:
S.T.A.L.K.E.R
міняє аватари як перчатки :D
ага, я й було подумав що глюк на форумі, дивлюсь 2 РАССЕЛА...але один з них в онлайні ,я придивився а то СТАЛКЕР другий :D
Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,

svetliachok007
Поважний користувач
Дякував (ла): 654 рази
Подякували: 220 разів

Повідомлення svetliachok007 » 12 червня 2013, 21:28

German писав:Я вот как-то отпадную вещь видел: шли три малолетки - на вид им лет по 7-8, не больше. Все накрашенные, на высоких каблуках, с сумочками, в полуоткрытых платьях - типа, "взрослые и самостоятельные" дамы. Убил наповал их разговор - одна другую спрашивала: "Димка тебе нравится? Хочешь, я поговорю с ним и пойдёте вечером вместе на дискотеку?" Вторая ей отвечает - да, хочу! А та, что её спрашивала, довольная такая и тут же на всю улицу второй в лоб вопрос: а ты ему миньет делать будешь, если он тебя где-то там в уголочке от танцпола ( *facepalm ) тискать начнёт? ... *facepalm *facepalm *facepalm *gun*
Пипец какой-то, к чему этот молодняк с таким багажом мыслей придёт? :(
7-8 летние девочки обсуждают минет? Может ты, Герман, с возрастом что-то напутал? Накрашенные, на высоких каблуках первоклассницы?Я конечно понимаю, акселерация, туды-сюды, но не настолько же!!!
Что наша жизнь - ЛЮБОВЬ!!!

TAZIT
Доцент
Дякував (ла): 3858 разів
Подякували: 668 разів
Контактна інформація:

Повідомлення TAZIT » 12 червня 2013, 21:31

ДЕЛЬФІН ! Не думаю що вони хочуть жити саме так - вони просто живуть як у них вийшло і до чого вони звикли ... , враховуючи режим свого життя ... .
Середних є і ті що справді чогось хочуть і думають ... , але вони мало знають в чому можливий їх прогресс насправді , оскільки дуже обмежені цінностями того світу , в якому живуть ... і в який рідко хто занурюється з бажанням їх надихнути і показати наскільки широким може бути поле їхніх інтересів ... !
Вони усі по великому рахунку змушені гуртуватися для втамування жаги до ... . А винен все таки високий рівень навколишньої байдужості , якої вони точно не хочуть і інтуітивно компенсують у доступні їм способи ... .
. . .
Як завжди не ясно , РАССЕЛ , що конкретно ти маєш на увазі крім просторових натяків ... , але чомусь в голову приходить :
"Быть физиком — это понимать мир вокруг себя и уметь видеть то, на что многие не обращают внимания. Это захватывающе интересно и иногда полезно ... . " (Слова звичайного собі Igor Ivanov з інтернету) .
Усл.успеха: 10% -- знания; 40% -- стратегия мышления ; 50% -- окружение . Точний час в Україні -- http://time.in.ua !!!
Домик: http://forumcv.net/viewtopic.php?f=64&t=57639 ;-)

Tweak
Постійний користувач
Дякував (ла): 60 разів
Подякували: 75 разів
Контактна інформація:

Повідомлення Tweak » 12 червня 2013, 21:39

!
Востаннє редагувалось 12 червня 2013, 22:08 користувачем Tweak, всього редагувалось 1 раз.

German
Забанен навсегда
Подякували: 1 раз

Повідомлення German » 13 червня 2013, 02:09

svetliachok007 писав:7-8 летние девочки обсуждают минет? Может ты, Герман, с возрастом что-то напутал? Накрашенные, на высоких каблуках первоклассницы?Я конечно понимаю, акселерация, туды-сюды, но не настолько же!!!
Мне бы тоже хотелось верить, что они были уже пред или даже после пенсионного возраста, но внешне больше, чем на 8 лет, они никак не тянули... :(
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо *Dopovid*
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)

Rassel
Експерт
Дякував (ла): 174 рази
Подякували: 240 разів

Повідомлення Rassel » 13 червня 2013, 09:26

German писав:
Мне бы тоже хотелось верить, что они были уже пред или даже после пенсионного возраста, но внешне больше, чем на 8 лет, они никак не тянули... :(
Угу..., накрашенные, на каблуках,внешнена на 8 лет.... А на самом без каблуков и краски деле им было по 3-4 годика. *gun*

Герман, ты в свои 35 не знаешь что такое миниет, а тут говоришь что первокласницы это делают! *gun* *gun* *gun*
Востаннє редагувалось 13 червня 2013, 09:29 користувачем Rassel, всього редагувалось 1 раз.
В жизни нет понятия совпадение, во всем есть причина

Відповісти

Повернутись до “Новини Чернівців”