Теми на форумі
Re: Теми на форумі
Я думав, що якщо немає ніякої активності в темі більше місяця тоді вона видаляється
Але в мене є теми які вже давно закриті і остання активність була ще в січні, і чомусь ці теми є а ту яку я створив трішки більше місяця видалилвся
Як це пояснити?
Але в мене є теми які вже давно закриті і остання активність була ще в січні, і чомусь ці теми є а ту яку я створив трішки більше місяця видалилвся
Як це пояснити?
- GRAND
- Експерт
- Дякував (ла): 44 рази
- Подякували: 60 разів
у правилах є...якщо тема у розділі оголошення - через місяць, якшо не піднімати(раз на 48 годин), у інших розділах не видаляються, хіба глюк, або тема з порушеннями...більш конкретно вже адміни скажуть
Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,
тема була здається в розділі Балачки без порушень, і там була потрібна мені інформація
Востаннє редагувалось 10 червня 2013, 16:50 користувачем Рома, всього редагувалось 1 раз.
- zepellin
- Експерт
- Дякував (ла): 374 рази
- Подякували: 790 разів
Такая же фигня.Рома писав:тема була здається в розділі Балачки, і там була потрібна мені інформація
Свобода не в том, чтобы делать то, что хочешь, а в том, чтобы не делать того, чего не хочешь.
Ну от, потрібно щось робити. Теми просто зникають с форума. Це в мене вже не перший раз, просто ті теми не були важливими.zepellin писав:Такая же фигня.Рома писав:тема була здається в розділі Балачки, і там була потрібна мені інформація
Прошу адміністраторів щось вирішити з автоматичним видаленням тем.
- STREPS
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 6 разів
им нужна конкретнее информация, чтобы отследить что произошло. иначе дела не будет.
- advanced member
- Поважний користувач
У меня еще ниодна тема не пропала, а их в списке на 4 страницы.
Хотя уже далеко не первый раз вижу темы и посты об этом, на днях даже Фил жаловался.
Хотя уже далеко не первый раз вижу темы и посты об этом, на днях даже Фил жаловался.