Еврокубки та все про ГРУ МІЛІОНІВ)
-
- Активіст
Re: Еврокубки 2012 та все про ГРУ МІЛІОНІВ)
Новость из ФК Шахтер: Фернандиньо перешел в Манчестер сити, сумма трансфера составила 40 млн €
И сегодня Шахтер подписал контракт с бразильским нападающим Веллингтоном Немом, сумма трансфера 9 млн €.
Для меня как для болельщика этого клуба грустная новость о уходе Фернандиньо, как по мне то он был лучшим в Шахтере, даже ушедший ранее Виллиан небыл такой значимой фигурой в команде. Но с другой стороны я безумно рад за бразильца, он это заслужил, и надеюсь сможет заиграть в Ман. Сити, и осуществить свою мечту, выступить на ЧМ2014 в родной Бразилии.
И сегодня Шахтер подписал контракт с бразильским нападающим Веллингтоном Немом, сумма трансфера 9 млн €.
Для меня как для болельщика этого клуба грустная новость о уходе Фернандиньо, как по мне то он был лучшим в Шахтере, даже ушедший ранее Виллиан небыл такой значимой фигурой в команде. Но с другой стороны я безумно рад за бразильца, он это заслужил, и надеюсь сможет заиграть в Ман. Сити, и осуществить свою мечту, выступить на ЧМ2014 в родной Бразилии.
- GRAND
- Експерт
- Дякував (ла): 44 рази
- Подякували: 60 разів
Cильный — не тот, кто «круче всех», а тот, кто не боится быть собой,
- GRAND
- Експерт
того року після 10-и турів, Фернандіньо був кращим гравцем прем'єр ліги (якщо не помиляюсь, чи просто ФК ШАхтаря)...жаль звчичайно що пішов...радує ,що може відкритись більше як футболістElectroChild писав: Для меня как для болельщика этого клуба грустная новость о уходе Фернандиньо, как по мне то он был лучшим в Шахтере, даже ушедший ранее Виллиан небыл такой значимой фигурой в команде. Но с другой стороны я безумно рад за бразильца, он это заслужил, и надеюсь сможет заиграть в Ман. Сити, и осуществить свою мечту, выступить на ЧМ2014 в родной Бразилии.
- GRAND
- Експерт
додам ще...сьогодні вирішується доля ,якщо не візьмуть очки, можна прощатись з ЧС...перший матч в Україні закінчився перемогою Чорногорії 1-0...
букмекери говорять:
1 X 2
2.40 3.10 3.10
букмекери говорять:
1 X 2
2.40 3.10 3.10
Востаннє редагувалось 07 червня 2013, 20:23 користувачем GRAND, всього редагувалось 1 раз.
- S.T.A.L.K.E.R
- Постійний користувач
- GRAND
- Експерт
еххх Ярмола
Зозуля. Зозуля....а про провокацію дійсно було багато статтів
Зозуля. Зозуля....а про провокацію дійсно було багато статтів
Востаннє редагувалось 07 червня 2013, 22:18 користувачем GRAND, всього редагувалось 2 разів.
- GRAND
- Експерт
Re: Еврокубки та все про ГРУ МІЛІОНІВ)
ГОООООЛ ;) ;) ;)
ГАррМАААААШ
ГАррМАААААШ
Востаннє редагувалось 07 червня 2013, 22:44 користувачем GRAND, всього редагувалось 1 раз.
- RJ_STARiy
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 1824 рази
- Подякували: 427 разів
- Контактна інформація:
- GRAND
- Експерт
це мені нагадує фінал ЛЧ, але в мене інша чучуть ситуація...було 1-0, я вийшов на 2 хв, прийшов вже 1-1...під кінець звони сусід, приніс флешку, я вийшов , забрав і зразу пішов...прийшов до телевізора, а там 2-1 :D :D :DRJ_STARiy писав:ГООООООООООЛ!
Вчасно я із спортзалу прийшов, мене чекали :D
- RJ_STARiy
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 1824 рази
- Подякували: 427 разів
- Контактна інформація:
:DGRAND писав:це мені нагадує фінал ЛЧ, але в мене інша чучуть ситуація...було 1-0, я вийшов на 2 хв, прийшов вже 1-1...під кінець звони сусід, приніс флешку, я вийшов , забрав і зразу пішов...прийшов до телевізора, а там 2-1 :D :D :DRJ_STARiy писав:ГООООООООООЛ!
Вчасно я із спортзалу прийшов, мене чекали :D