Дякую! Подивлюсь-почитаю-оприділюсь!!!Чел век писав:Собственно с етого и есть основной выбор...
Можно круче но - дороже или без доков..
Но сдесь есть много вариантов которие я бы брал.
Є МОТОлюбителі на форумі?
- RJ_STARiy
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 1824 рази
- Подякували: 427 разів
- Контактна інформація:
Re: Є МОТОлюбителі на форумі?
- tarik
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 37 разів
- Подякували: 57 разів
- Контактна інформація:
мотоцикл це звісно класно...але я б замість того щоб купити мотик за 3000$ трохи б доклав і купив машину
да...навіть то саме ГеЛі СКtarik писав:мотоцикл це звісно класно...але я б замість того щоб купити мотик за 3000$ трохи б доклав і купив машину
- warlock
- Досвідчений
- Дякував (ла): 6 разів
- Подякували: 3 рази
бери то что можешь себе позволить, если опыта нету, приобретается опыт, ощутишь на себе, чего душа хочет, сколько кубов она хочет, какой мот и тогда уже не нужны будут советчики, потому, если подходить без предрассудков и устраивает не большая кубатура, то китаец пойдет, у меня знакомый на китайце всю украину объездил и ниче, доволен, запчастей навалом, цены доступные
Держи друзей близко, а врагов на цепи в темном подвале.
- warlock
- Досвідчений
тут тусуются черновицкие байкеры, http://moto.kiev.ua/fname/chernovtsycity будет с кем обсудить и покататься
а у меня знакомый папал на китайце на яму и рама треснула,поехал дальше без заднего колеса
- warlock
- Досвідчений
я на японце попал на яму, так гепнулся, что дугу согнул) не предназначены не машины не дорожные мотоциклы, чтоб на ямы попадать
- Сулейман
- Rescue Ranger
- Дякував (ла): 170 разів
- Подякували: 241 раз
- Контактна інформація:
не ну это совсем другие вещи )tarik писав:мотоцикл це звісно класно...але я б замість того щоб купити мотик за 3000$ трохи б доклав і купив машину
Як тут уже сказали, я їздив на корейці, ось такому http://hyosungmotors.com.ua/motorcycle-gv250.html
За два роки ніяких нарікань немає, міняв тільки розхіднки і те, що сам поламав :)
Дуже рекомендую цей мотоцикл у якості першого.
Поміняв тому, що взяв набагато більший, але все одно шкода було розлучатися.
Китайців брати не раджу взагалі, якщо немає швидкого доступу до бази запчастин, або можливості щось підібрати/виточити самостійно, і знання матчастини мотоцикла :)
Найкращий варіант - новий японець, Honda CB 125E - 2300$ - це невеликі гроші за фірмовий мот, або б/у японець. Потім - новий кореєць, і в останню чергу - новий китаєць.
Ну і, звичайно, залишаються варіанти з мотоциклами з Європи, за якими дуже скучають їх справжні власники - але це треба мати специфічні моральні принципи.
За два роки ніяких нарікань немає, міняв тільки розхіднки і те, що сам поламав :)
Дуже рекомендую цей мотоцикл у якості першого.
Поміняв тому, що взяв набагато більший, але все одно шкода було розлучатися.
Китайців брати не раджу взагалі, якщо немає швидкого доступу до бази запчастин, або можливості щось підібрати/виточити самостійно, і знання матчастини мотоцикла :)
Найкращий варіант - новий японець, Honda CB 125E - 2300$ - це невеликі гроші за фірмовий мот, або б/у японець. Потім - новий кореєць, і в останню чергу - новий китаєць.
Ну і, звичайно, залишаються варіанти з мотоциклами з Європи, за якими дуже скучають їх справжні власники - але це треба мати специфічні моральні принципи.