Там делов то на 3 минуты с DAEMON Tools Lite 4.47.1Чел век писав: В демон Тулсе никогда не создавал образ_)
Буду пробывать)
Где скачать Ворд для вин 7 ?
- w-lom
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 88 разів
- Подякували: 144 рази
Re: Где скачать Ворд для вин 7 ?
Востаннє редагувалось 04 червня 2013, 20:59 користувачем w-lom, всього редагувалось 1 раз.
- Sawac
- Активіст
- Подякували: 1 раз
Зустрічаю вже багато подібних проблем у різних форумчан з різним софтом і т.п., а не проще знаючим людям підключитися до іншого через наприклад team viewer і все налаштувати, поставити, підключити. Я наприклад коли дружині на роботі щось треба зробити чи в знайомих, підключився, поставив і ніхто ніяких нервів не потратив і всі задоволені. Буває різне, можливо людина просто не вміє працювати з DAEMON Tools чи ншими програмами віртуальних дисків, а розмов на кілька сторінок форума і результату ніякого.
П.С. в мене на 7-ці стоїть 2010 офіс, проблем з установкою ніякої, запустив установщик, вибрав що аме треба ставити, поставив, запустив активатор і працюєш
П.П.С. Якщо треба, можу допомогти віддалено з установкою
П.С. в мене на 7-ці стоїть 2010 офіс, проблем з установкою ніякої, запустив установщик, вибрав що аме треба ставити, поставив, запустив активатор і працюєш
Саша 097 683 82 два 2
Допомога в організації ведення бухобліку для ПП
Допомога в організації ведення бухобліку для ПП
- w-lom
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 88 разів
- Подякували: 144 рази
Так, дійсно, можу також допомогти відаленно по Тeam Viewer, але після скриншотів, мабудь, уже немає необхідності в цьому.Sawac писав:Зустрічаю вже багато подібних проблем у різних форумчан з різним софтом і т.п., а не проще знаючим людям підключитися до іншого через наприклад team viewer і все налаштувати, поставити, підключити. Я наприклад коли дружині на роботі щось треба зробити чи в знайомих, підключився, поставив і ніхто ніяких нервів не потратив і всі задоволені. Буває різне, можливо людина просто не вміє працювати з DAEMON Tools чи ншими програмами віртуальних дисків, а розмов на кілька сторінок форума і результату ніякого.
У меня немного другой даймон тулс...
сделал все..сначала брал по умолчанию а потом взял ISO и получилось...правда немножко методрм втыка
Огромное спасибо w-lom
сделал все..сначала брал по умолчанию а потом взял ISO и получилось...правда немножко методрм втыка
Огромное спасибо w-lom