Тарас, треба просто робити норму. і всеtarik писав: ну освіта не обов'язково радіотехнічна, думаю можна і електрик і т.д. головне щоб мати поняття в цій сфері.
Завод Кварц у Чернівцях знову запустять
- nikalajka
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 4 рази
Re: Завод Кварц у Чернівцях знову запустять
корисно? натисни палець вверх
мій товар
О9S-4О7-3б-S1 мій мтс 097-6О4-777-1 мій кс
Ремонт квартиры. Барильефы
=> тема <=
=> сайт <=
мій товар
=> тема <=
=> сайт <=
- Дельфин
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 15 разів
- Подякували: 10 разів
Ну роботу я думаю всі вже оцінили по фото - 8 годин на ногах, на бетонній підлозі, із піднятими у верх руками. При цьому норма буде не наша із перекурами і кавами. Тому там багато молодих жінок. Вони витриваліші.
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!
а де фотоДельфин писав:Ну роботу я думаю всі вже оцінили по фото - 8 годин на ногах, на бетонній підлозі, із піднятими у верх руками. При цьому норма буде не наша із перекурами і кавами. Тому там багато молодих жінок. Вони витриваліші.
мій товар
=> тема <=
=> сайт <=
мій товар
=> тема <=
=> сайт <=
- tarik
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 37 разів
- Подякували: 63 рази
- Контактна інформація:
http://forumcv.net/viewtopic.php?f= ... =40#p46309nikalajka писав:а де фотоДельфин писав:Ну роботу я думаю всі вже оцінили по фото - 8 годин на ногах, на бетонній підлозі, із піднятими у верх руками. При цьому норма буде не наша із перекурами і кавами. Тому там багато молодих жінок. Вони витриваліші.
І яка зарплатня?
Взагалі 8 год на ногах і біля пару (Волого Теплова Обробка скорочено ВТО) влітку бувало таке що на термометрі в цеху шкали не вистачало, температура за 40 зашкалювала (після того як один раз хтось подивився на термометр в цеху і сказав, що температура за 40
то їх одразу всі познімали :D ) теж підлога бетон. Поруч заправка з якої регулярно тхнуло пальним, тпак що в голові паморочилось. Дружина за день випивала по 2 півторачки води. Я коли заходив в цех то за хвилину був мокрий весь. І зарплатня в тих хто на ногах (з паровою праскою в руках) була 1500, потім здається знизили (впала взагалі зарплатня), ми з дружиною вже слава Богу там не працюемо :D
Взагалі 8 год на ногах і біля пару (Волого Теплова Обробка скорочено ВТО) влітку бувало таке що на термометрі в цеху шкали не вистачало, температура за 40 зашкалювала (після того як один раз хтось подивився на термометр в цеху і сказав, що температура за 40
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
- nikalajka
- Поважний користувач
це трембіта??electron писав:І яка зарплатня?
Взагалі 8 год на ногах і біля пару (Волого Теплова Обробка скорочено ВТО) влітку бувало таке що на термометрі в цеху шкали не вистачало, температура за 40 зашкалювала (після того як один раз хтось подивився на термометр в цеху і сказав, що температура за 40то їх одразу всі познімали :D ) теж підлога бетон. Поруч заправка з якої регулярно тхнуло пальним, тпак що в голові паморочилось. Дружина за день випивала по 2 півторачки води. Я коли заходив в цех то за хвилину був мокрий весь. І зарплатня в тих хто на ногах (з паровою праскою в руках) була 1500, потім здається знизили (впала взагалі зарплатня), ми з дружиною вже слава Богу там не працюемо :D
мій товар
=> тема <=
=> сайт <=
мій товар
=> тема <=
=> сайт <=
Угу вона
Коли по телевізору Стела Станкевич розказує про чудове підприємство і високу зарплатню
мені стає трохи дивно, тому що слова дуууже розходяться з ділом. Памятаю часи (років 3-5 назад) коли на Трембіту з міста ніхто вже не йшов, то мікроавтобусами возили румунів з дальніх сіл... Але навіть вони не захотіли працювати на Трембіті не зважаючи що в них іншої роботи не було... Але памятаю інші часи (2000-2003 рік) коли працювати там було престижно, щоб влаштуватись швачкою потрібно було мати знайомих, або ЗАПЛАТИТИ
майстру цеха. А потім почалось, зарплата по 2 відомостям, не сплата лікарняних (дільничий лікар мені не виписував лікарняний відсилав до лікаря фабрики, а тим з сіл хто брали в райлікарні лікарняний його просто не зараховували, казали ми Вас за прогул не звільнимо, але і за лікарняний забудьте), звільнення і робота на фабриці нелегалом і тд... Правда на Алчері зарплатня ще меньше, правда і обсяги роботи меньші. Сузірря теж не фонтан, я пару раз їх обслуговував, там в основному пенсіонери перейшли на 33 фабрику, щоб до пенсії доробити.
Востаннє редагувалось 03 червня 2013, 11:37 користувачем electron, всього редагувалось 1 раз.
Роби добро і кидай його в воду,
різні слухи є на рахунок зп, на самому заводі обіцяють 2200, а насправді коли працюєш, плотять такі гроші? хотілось би почути думку від людей які там працюють або знайомі вже тримавлий час там. цікавить точна зп, відношення до працівників
- nikalajka
- Поважний користувач
чи чули ви шо там в три зміни люди роблять??? добре подумайте перш ніж іти до них на роботуarchi писав:різні слухи є на рахунок зп, на самому заводі обіцяють 2200, а насправді коли працюєш, плотять такі гроші? хотілось би почути думку від людей які там працюють або знайомі вже тримавлий час там. цікавить точна зп, відношення до працівників
(якщо ще буде цікавити те про що ви нгаписали, спитайте мене через тиждень-два...у мене друг робить там)
мій товар
=> тема <=
=> сайт <=
мій товар
=> тема <=
=> сайт <=
так чув що є 3 зміни, а що саме маєтсья на увазі: "...добре подумайте перш ніж іти до них на роботу..." є якісь суттєві негативні моменти?nikalajka писав:чи чули ви шо там в три зміни люди роблять??? добре подумайте перш ніж іти до них на роботуarchi писав:різні слухи є на рахунок зп, на самому заводі обіцяють 2200, а насправді коли працюєш, плотять такі гроші? хотілось би почути думку від людей які там працюють або знайомі вже тримавлий час там. цікавить точна зп, відношення до працівників
(якщо ще буде цікавити те про що ви нгаписали, спитайте мене через тиждень-два...у мене друг робить там)