Жахливі дороги, давайте з цим боротись!!!
- tarik
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 37 разів
- Подякували: 63 рази
- Контактна інформація:
Re: Жахливі дороги, давайте з цим боротись!!!
так частину доріг які належать Украавтодору, хотять продати якійсь забугорній фірмі, яка має їх ремонтувати, але дороги зроблять платними....
Краще забугорній щоб продали чим нашій .
Австрія,Німеччина .
Австрія,Німеччина .
Дороги перекривати потрібно одночасно декілька, і з телебаченням(вони тільки й раді будуть). транспорантами, лозунгами... потрібно щоб влада(місцева й не тільки) й наші чиновники бачили, що люди вже не терплять й розуміла, що це не одноразовий бунт,
Але потрібна ще й підтримка юристів, щоб це все зробити продуманно й законно.
Але діяти потрібно.
Але потрібна ще й підтримка юристів, щоб це все зробити продуманно й законно.
Але діяти потрібно.
- STREPS
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 6 разів
Кто ты , мил человек? первым сообщением на форуме подымать народ на бунт? провокатор наверно.Drathaar писав:Всім доброго дня! Сьогодні вже була остання крапля "задоволення" від ізди по нашому місту - неминуча й негайна заміна двох стойок та викінуті на сміття два диска.
В мене є велике бажання зробити щось таке, після чого почали б ремонтувати наші дороги - наприклад перекрити якусь дорогу (покласти машину посеред дороги й заблокувати рух)... повідомити про це ЗМІ... й можливо якщо це робити періодично, блокувати рух, маючи підтримку юристів(щоб не посадили...). журналістів, то може наші гроші всежтаки й підуть на ремонт наших доріг.
Давайте розвивати цю тему. Гуртом й батька бити легше.
- ATB trans
- Постійний користувач
- Дякував (ла): 8 разів
- Подякували: 7 разів
поджечь несколько важных гос учреждений
Востаннє редагувалось 28 травня 2013, 19:10 користувачем ATB trans, всього редагувалось 1 раз.
- rerik
- Досвідчений
- Дякував (ла): 20 разів
- Подякували: 80 разів
Сегодня проехал Черновцы-Снятин. Въезжаем в область со стороны Снятина, там кстати дорога более менее отремонтирована и "Вас вітає Чернівецька область". Вітає сочными дорожными ямами. После дождя стало еще хуже. Кое где латок налепили (небольшой участок в Мамаевцах и в районе Дубовцы-Берегомет), причем каким то хитрым криво-гнездовым способом. В каждом селе есть участки - ехать страшно. Особенно впечатлили кольцо в Мамаевцах, все Лужаны (дороги нет, одни ухабы), Оршовцы возле хлебокомбината - ямищи.
Спочатку це повинна бути мирна акція, але іі потрібно зробити так, щоб влада зрозуміла що якщо вона не буде ремонтувати дороги то народ буде проявляти агресію - навіть з підпалом важливих держ установ. Згадайте як за кордоном проходять протести - підпали, вибухи ., Я не закликаю до такого, тим паче що не хочеться псувати своє місто, але можновладці повинні поважати свій народ, й боятися його(можливо).
P.S. Я не провакатор, а громадянин, який щомісяця платить податки, щотижня заправляє машину бензином у вартість якого входять кошти на обслуговування й ремонт доріг, якому вже надоіла ізда по бездоріжжю й передчасному ремонту свого авто, й дотого ж розхід збільшується. Минулого року я вул. ЗАСТАВНЯНСЬКУ проізджав на 4-й, а тепер 1-2га.
P.S. Я не провакатор, а громадянин, який щомісяця платить податки, щотижня заправляє машину бензином у вартість якого входять кошти на обслуговування й ремонт доріг, якому вже надоіла ізда по бездоріжжю й передчасному ремонту свого авто, й дотого ж розхід збільшується. Минулого року я вул. ЗАСТАВНЯНСЬКУ проізджав на 4-й, а тепер 1-2га.
Востаннє редагувалось 28 травня 2013, 20:11 користувачем Drathaar, всього редагувалось 2 разів.
Drathaar писав:Всім доброго дня! Сьогодні вже була остання крапля "задоволення" від ізди по нашому місту - неминуча й негайна заміна двох стойок та викінуті на сміття два диска.
В мене є велике бажання зробити щось таке, після чого почали б ремонтувати наші дороги - наприклад перекрити якусь дорогу (покласти машину посеред дороги й заблокувати рух)... повідомити про це ЗМІ... й можливо якщо це робити періодично, блокувати рух, маючи підтримку юристів(щоб не посадили...). журналістів, то може наші гроші всежтаки й підуть на ремонт наших доріг.
Давайте розвивати цю тему. Гуртом й батька бити легше.