пісьма щастя за парковку на газонах
-
- Активіст
- Подякували: 10 разів
Re: пісьма щастя за парковку на газонах
штраф наверно относится к : повреждение зеленых зон
только сильный может опустить голову перед слабым.
- Comrad
- Досвідчений
- Дякував (ла): 47 разів
- Подякували: 91 раз
не понимаю людей которые ставят машину на газоне. хотя кто знает, может они и срут у себя дома не в туалете, а в кладовке. может просто неприученные. :) не в обиду, просто есть порядок. нет места рядом - поставь авто через квартал и пройди пешком. Ходить - полезно!!!
Мораль этого поста такая,не паркуйтесь на газонах,неважно есть там трава или нет(а ее нет потому что вы там паркуетесь) просто не паркуйтесь и вопросов платить или не платить штраф не будет
в тому то і справа як дізнатись що ти на газоні, як що не має травяного покриття , перше , а по друге зняте на мобільний без підтримки гугл-мепс, невідомо де і коли, і по-трете у фотошопі можно що хош малювати, свідків немає, я бачив протокол і головне в їх кабінеті лежала стопка фотографій (приблизно 150-250 штук) і так що скоро або бюджет міста або кармани чиновників поповняться.
не до теми але ось приклади фотошопа щоб розрядити дискусію :D
http://www.yaplakal.com/forum2/topic587132.html
http://www.yaplakal.com/forum2/topic587132.html
невже все так важко
перше діло, коли половина паркується, вони думають я нікому не заважаю, а кому заважаю, обійде чи об їде
друге, якщо один паркується на газоні, так як немає місця, то 10 за ним думають, йому можна а мені!!!!...
і не можу не погодитись
13ый воин писав:
......одно дело когда это мешает проходу пешеходов или вносит калорит в парковую или историческую зону города. Другое дело когда это не так. Просто один написал что все быдло, я пытаюсь обьяснить что не всех можно и ситуации разные, но видимо обьяснять не стоит дальше, т.к. это вызовет только негатив.
Да и тема про другое, что по теме есть сказать?
перше діло, коли половина паркується, вони думають я нікому не заважаю, а кому заважаю, обійде чи об їде
друге, якщо один паркується на газоні, так як немає місця, то 10 за ним думають, йому можна а мені!!!!...
і не можу не погодитись
VALENTIN писав:... всегда можно найти место, просто люди и 10 метров пройтись до подезда ленятся потому и штрафы, и еще проблема в том что все показывают пальцем на других прикрывая себя
_igor писав:класна філософія - той хто хоче штрафувати за паркування на газонах "обнаглів", а той хто паркується на газонах - ні.
Востаннє редагувалось 28 травня 2013, 01:25 користувачем Phill, всього редагувалось 1 раз.
Купівля та доставка товарів із USA
my Skype "mastbodr1"
my Skype "mastbodr1"