Рыбалка! Весна 2013
Re: Рыбалка! Весна 2013
3-5 грам -нормально. :)
]Нельзя вернуться в прошлое и изменить свой старт,но можно стартовать сейчас и изменить свой финиш!
- maestro
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 23 рази
- Подякували: 7 разів
Вот это озеро.electron писав:Вже два пости з фотками озера (одного чи двух не важливо) а от з координатами напряг, невже секрет?
http://maps.google.com.ua/maps?q=%D0%9A ... a&t=h&z=17
да не секрет)))maestro писав:Вот это озеро.electron писав:Вже два пости з фотками озера (одного чи двух не важливо) а от з координатами напряг, невже секрет?
http://maps.google.com.ua/maps?q=%D0%9A ... a&t=h&z=17
maestro, я же написав тобі що там тучка, і його не видно...
там три озера, видно лише два...
https://maps.google.com.ua/maps?saddr=4 ... sz=15&z=15
Купівля та доставка товарів із USA
my Skype "mastbodr1"
my Skype "mastbodr1"
Як там ціни? Через Іванківці часто їзжу.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.
ussser Скжіть а де купували коливалку для головня, а то хочу спробувати.
На Стасюка по стороне диагностического во дворе есть рыбацкий магазин.В том году ,летом,взяла много(там остатки были и я почти все забрала).Хозяин сказал,что не знает если будет везти,тк они дорогие и народ не берет.
У меня штучки 3 осталось...остальные остались на дне
Оставшиеся берегу как зеницу ока. Надо будет пойти глянуть,что там есть сейчас. Если нет....прийдется в нете заказывать.http://campsite.com.ua/blesna-heaven3.html
тут и буду наверное заказывать. Еще неплохие little cleo.у меня одна осталась....
Если не далеко забрасывать надо-она идеальна на голавля. Но heaven все-таки мне нравятся больше.
Вчера на Кемпинге были. Удары были (раз чуть спиннинг с рук не вырвало :D ) ...один сошел прям у берега.. :( Правда на фидер заблудший подуст попался. :D Его совсем не ждали.Но на противоположной стороне парни по 2 голавлика взяли....довольно таки приличных.
Если честно.... на кемпинге ,кроме 4 судаков и 1 голавля я ничего не брала...там все-таки фидерное место больше. На голавля надо на 17 ехать. :)

тут и буду наверное заказывать. Еще неплохие little cleo.у меня одна осталась....

Вчера на Кемпинге были. Удары были (раз чуть спиннинг с рук не вырвало :D ) ...один сошел прям у берега.. :( Правда на фидер заблудший подуст попался. :D Его совсем не ждали.Но на противоположной стороне парни по 2 голавлика взяли....довольно таки приличных.
Если честно.... на кемпинге ,кроме 4 судаков и 1 голавля я ничего не брала...там все-таки фидерное место больше. На голавля надо на 17 ехать. :)
]Нельзя вернуться в прошлое и изменить свой старт,но можно стартовать сейчас и изменить свой финиш!
-
- Новачок
Я не знаю хто там шо на хвилі ловить...
Но я був там дві неділі назад .то за сутку 7 покльовок карпа ....всіх оказались на березі самий маленький 2.5 кг.
Самий великий 7.9 кг...
Вот так то...

Но я був там дві неділі назад .то за сутку 7 покльовок карпа ....всіх оказались на березі самий маленький 2.5 кг.
Самий великий 7.9 кг...
Вот так то...

вважаю це кощунством під час нереста виловлювати матки на озерах, але фото в студіюyoura_redline писав:Я не знаю хто там шо на хвилі ловить...
Самий великий 7.9 кг...
Вот так то...
Купівля та доставка товарів із USA
my Skype "mastbodr1"
my Skype "mastbodr1"
Бачив всього один раз в Дністрі і то тільки тому що вона дохла валялась на мілководді.Rassel писав:Доречі-
Новые штрафы за незаконную рыбалку (грн):
[quote="Rassel"стерлядь пресноводная - 48 тысяч
Бачив один раз в вигляді чучела був виловлений років 6-7 назад, але чучело вийшло не вдалим і його викинулиRassel писав:лосось дунайский , головатиця - 14 тысяч
Марена в Пруті зараз доволі часто попадається, на пляжі навпроти водокачки (майже біля рятувальної станції) я випустив 10 маренок і не побачив жодного підуста, тому варто всю рибу в рідкістні записатиRassel писав:марена днестровская - 820
марена обычная - 330;
марена дунайско-днестровская - 330
Ця зараза якщо ковтає гачок то так що вийняти не вбивши рибу нереально, я одного разу 3 зловив з одним хвилин 5 грався щоб вийняти гачок (він дуже жорстку горлянку має) а потім той чоп загнувся в воді прямо під моїми ногами....Rassel писав:чоп обычный, чоп большой - 246
чоп малый - 246
Я пару раз жалівся, єдина відповідь яку я отримав коли прийшов до них і сказав де на Дністерському вдсх стоять величезні сітки (тоді пром вилов був заборонений) мені сказали бери човен, ломаку і іди з ними розбирайся. По телефону навіть в межах міста вони не приїзджають. Тому втопку їх.Rassel писав:Куда жаловаться
на браконьеров
Номера телефонов горячей линии: (098) 887-07-09 и
(0372) 52 - 00-27
То вже запитання не до youra_redline, а до властника озера, якщо він дозволяє таке робити то в мене виникає запитання чи варто туди через пару років їхати.Phill писав:вважаю це кощунством під час нереста виловлювати матки на озерах, але фото в студіюyoura_redline писав:Я не знаю хто там шо на хвилі ловить...
Самий великий 7.9 кг...
Вот так то...
Востаннє редагувалось 25 травня 2013, 09:33 користувачем electron, всього редагувалось 1 раз.
- Rassel
- Експерт
- Дякував (ла): 174 рази
- Подякували: 240 разів
Сьогодні вдалось підловити раннішній улов maestro, він ніби-то чогось наївся, тягав одну за одною, а у мене не клювало :(

В жизни нет понятия совпадение, во всем есть причина