Як Вам живеться в Чернівцях?
Re: Як Вам живеться в Чернівцях?
а житло винайняти які ціни? можна звісно полазити по сайтах з пропозиціями, але можливо хтось знімає то поділиться враженнями?
Сам чи з семьей?Kirsen писав:а житло винайняти які ціни? можна звісно полазити по сайтах з пропозиціями, але можливо хтось знімає то поділиться враженнями?
Мы в такие ходили дали, что не очень то и дойдешь........
Клуб любителей рыбалки Буковины http://rybolovclub.org/
СКОТЧ И СТРЕЙЧ ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛЯ 9 ЛЕТ НА РЫНКЕ. БАЛАНС ЦЕНЫ И КАЧЕСТВА
Пишу контент для сайтов. Любой. Дорого.

Клуб любителей рыбалки Буковины http://rybolovclub.org/
СКОТЧ И СТРЕЙЧ ОТ ПРОИЗВОДИТЕЛЯ 9 ЛЕТ НА РЫНКЕ. БАЛАНС ЦЕНЫ И КАЧЕСТВА
Пишу контент для сайтов. Любой. Дорого.

Странные какие-то вопросы у Вас ! Такое впечатление, что Вы не переехать собираетесь, а бежите от чего-то или кого-то и очень быстро,не оглядываясь - ибо судя по уровню вопросов знакомых у Вас тут нету... Тогда скажите милейший : ПОЧЕМУ ИМЕННО ЧЕРНОВЦЫ??? Или вопросы с подвохом? Каким???
А живется прекрасно в любом месте когда нашол себя, своих, свою...
А живется прекрасно в любом месте когда нашол себя, своих, свою...
Востаннє редагувалось 04 грудня 2012, 11:57 користувачем Mikola, всього редагувалось 1 раз.
Не скажу що тікаю від когось. Може хіба сам від себе. Хочеться просто змінити своє життя, якось так. Знайомих майже нема. Є двоє з якими колись працювали раніше. от і все. просто місто в якому зараз живу вже геть остогидло. от і думаю перехїхати. обираю зараз між Львовом та Чернівцями. У Львові частенько буваю, тому більш-менш знаю що там і як. А от у Чернівцях небув ніразу. Мабуть варто пару раз приїхати на екскурсію хочаб.)))
Удвох з жінкою. Цікавить одно а краще двохкімнатна з більш-менш нормальним ремонтом меблями та побутовою технікою.Doxtar писав:Сам чи з семьей?Kirsen писав:а житло винайняти які ціни? можна звісно полазити по сайтах з пропозиціями, але можливо хтось знімає то поділиться враженнями?
- Sl@vcheg
- Адміністратор
- Дякував (ла): 965 разів
- Подякували: 1651 раз
Если едите не конкретно по какой-то причине в Черновцы, а рассматьриваете ещё варианты. То лучше я бы выбрал Севастополь. Зарплаты на прядок выше, цены на жилье + - одно и тоже, продукты многое в севасе дешевле. Но главное сам город офигительный и у моря. Знаю что говорю потому как жил там.
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет
Хочеться поближче до гір. Дуже люблю відпочинок в горах. Та і сама атмосфера західних міст мені більш довподопи ніж південь та схід.
- andrey_mix1982
- Почётный пользователь
- Дякував (ла): 98 разів
- Подякували: 100 разів
Тогда вам во Франковск или Львов.Kirsen писав:Хочеться поближче до гір. Дуже люблю відпочинок в горах. Та і сама атмосфера західних міст мені більш довподопи ніж південь та схід.
Місто невеличке, тому декілька разів їхати на екскурсію не раджу. Перший раз в розвідку і другий з речами.))Kirsen писав:обираю зараз між Львовом та Чернівцями. У Львові частенько буваю, тому більш-менш знаю що там і як. А от у Чернівцях небув ніразу. Мабуть варто пару раз приїхати на екскурсію хочаб.)))