На площі перед Ратушею у Чернівцях повикорчовували дерева.

Обговорення останніх новин в регіоні
electron
Постійний користувач

Re: На площі перед Ратушею у Чернівцях повикорчовували дерев

Повідомлення electron » 30 квітня 2013, 18:05

Samson писав:
electron писав:я щось там не бачу болота.
То что ты не видишь - еще ни о чем не говорит... Вот ты в данный момент перед собой видишь суслика? уверен. что не видишь! Но это совершенно не доказывает, что его нету.
Просто ні про що...... Я дав фото на якому є бруківка..........
perceptioN писав:
electron писав:А хіба за Австро-Угорщини на площі було болото???? Навряд чи.
От історичне фото http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0% ... rn_old.jpg я щось там не бачу болота.
щось мені здається що і дерев за Австро-Угорщини на площі не було ;)
Ну так хіба я сперечаюсь що вони були???? Я кажу що не комуністи благоустроєм Чернівців, займались, а конкретно що не вони, а трохи раніше, до них, поставили бруківку на площі, щоб болота не було.
Востаннє редагувалось 30 квітня 2013, 18:13 користувачем electron, всього редагувалось 1 раз.
Роби добро і кидай його в воду,
воно не пропаде - добром до тебе повернеться.

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 30 квітня 2013, 18:10

Roll писав:А при А-Венгрии было такое количество транспорта? Достаточно раз в неделю завоза глины на кирпичку КРАЗАМИ по Проспекту!
А площа хіба на проспеті????? До речі відносно глини і тд. На тому тижні бачив як "бродвей" замітав П-Кільцеву, на підйомі біля озера, там люди мало ходять... А от центр, в такій пилюці що страшно, вітер подує і аж чорно від пилу. Бачив екскурсію іноземців (здається євреї, принаймні по мові і ходили по єврейському кварталу), так на Сайгайдачного аж гидко на будинки дивитись, що їм гід поки переходили з Барбюса в сторону Шкільної говорив не знаю, може просив закрити очі ;)
Взагалі це по нашому, казати що брудно тому що КрАЗи возять глину, що будинки десь на Проспекті, Кармелюка, Руській будують. А може це тому, що міська влада нічого не робить, щоб навести лад в місті? Може проблема в тому що двірники погано замітають, а саме головне що люди гадять?????
Востаннє редагувалось 30 квітня 2013, 18:17 користувачем electron, всього редагувалось 2 разів.

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 30 квітня 2013, 18:45

Особисто я не смічу в місті..... А прибирати те що що накидали інші, не бачу сенсу, через місяць по новій засруть.... Мисли глобально, дій локально (с) , я за собою не залишаю сміття, пластик, папір скло викидаю в окремий контейнер, після поїздок на природу все сміття привожу назад в місто і викидаю в смітник. Читайте уважно мої пости, винні ті хто смітить, це я в плані недопалків (скільки є імбіцилів які палять на вулиці а недопалки в урни не викидають, бо їм ліньки віднести), паперу, пляшок, скільки є людей які по дорозі на роботу вранці викидають пакети з сміттям в урни, бо до смітника дійти ліньки, а в плані пилу то міська влада, яка не може прибрати з вулиць пісок яким взимку засипали тротуари.
А якщо переходити на персоналії, то де Ваші фото???
Востаннє редагувалось 30 квітня 2013, 18:51 користувачем electron, всього редагувалось 2 разів.

Roll
Зацікавлений

Повідомлення Roll » 30 квітня 2013, 20:10

electron писав:А площа хіба на проспеті????? До речі відносно глини і тд...
Шановний!,ми з Вами розмовляємо про різні речі!
До чого тут сміття, глина та бруківка?
З чим Ви можете порівняти збитки для міста та екології від одного рейсу завнтаженого карьерного самоскиду з глиною?
Річ про те що спилили дерева. А Крази в місті це викиди в атмосферу!
А також убиті дороги, які вже давно не живі, важкими машинами. Розуміете про що я?

electron
Постійний користувач

Повідомлення electron » 30 квітня 2013, 20:18

Це вже проблема міста,єдиний обласний без обїздної дороги... Та й дивно мені хіба не простіше було цегельний завод перенести, ніж роками возити глину? А відносно атмосфери, то мій пост про Австо-Угорщину був саме про наявність бруківки, ще до совітів. Ви ж написали в відповідь на мій пост
Roll писав:А при А-Венгрии было такое количество транспорта? Достаточно раз в неделю завоза глины на кирпичку КРАЗАМИ по Проспекту!
Де там сказано про екологію???? Я ж не телепат. От і відповідав як продовження теми.......

Maxi
Досвідчений

Повідомлення Maxi » 30 квітня 2013, 21:33

electron писав:А хіба за Австро-Угорщини на площі було болото???? Навряд чи.
От історичне фото http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0% ... rn_old.jpg я щось там не бачу болота.
Вы разве не знали,что комунисты создали Землю и все сущее на земле

Відповісти

Повернутись до “Новини Чернівців”