"Клуб" взаимопомощи Форума.

Вільне спілкування
Відповісти
Sl@vcheg
Адміністратор
Дякував (ла): 954 рази
Подякували: 1639 разів

"Клуб" взаимопомощи Форума.

Повідомлення Sl@vcheg » 17 квітня 2013, 10:08

Зображення
Эта тема создана для того, что-бы хорошие люди могли помогать друг-другу по мере сил и желания.
Цель максимально оптимизировать поиск нужного человека, для решения вопроса.

В этой теме просьба писать перечень услуг, знаний которыми вы владеете и готовы поделится в меру своей занятости с формучанам.

Знаю что на форуме есть юристы, автомеханики, мебельщики и т.п. Я понимаю что сложные роботы не кто бесплатно выполнять не будет. Но в простых задачах нужно не ленится, ведь рано или поздно помогут и вам.

Контактные данные оставлять в сообщении или если не хотите выносить их на общее обозрение, написать что обращаться в ПМ

Так-же просьба ставить плюс в репутацию человеку который вам помог в вашем вопросе.

Обсуждение в теме закрыто, для этого создана смежная тема http://forumcv.net/viewtopic.php?f=4&t=9045

Чем могу помочь я:
-По вопросах строительства, отопление.
-Выбору оптимальных комп. комплектующих. Поиску и устранению проблем с комплектующими. Помогу собрать HTPC
-Помощь по выбору аудио-видео и Хай-Фай техники
-Могу помочь при наличии времени мебель погрузить.
-Поменять резину на авто (без бортировки), накачать шины И другие не сложные работы которые не требуют специализированного оборудования и знаний.
За контактным телефоном обращаться в ПМ.
Востаннє редагувалось 17 квітня 2013, 13:49 користувачем Sl@vcheg, всього редагувалось 8 разів.
А в чем сила, брат?
- В правде..
- Нет, в телевизоре. Он может заставить миллионы людей поверить в то, чего нет

miryn1987
Досвідчений

Re: "Клуб" взаимопомощи Форума.

Повідомлення miryn1987 » 17 квітня 2013, 10:29

Специализация – полупроводниковое материаловедение, физическая химия, связь.
Все вопросы, просьбы и предложения оставлять в лс.
Востаннє редагувалось 24 червня 2013, 22:03 користувачем miryn1987, всього редагувалось 1 раз.

Дельфин
Поважний користувач
Дякував (ла): 15 разів
Подякували: 10 разів

Повідомлення Дельфин » 17 квітня 2013, 11:44

В чому можу допомогти я:

- Консультації у сфері страхування - як накопичувальне(страхування життя) так і класичне страхування. Більше - класичне страхування. Продаж та супровід страхових договорів - автострахування, майно, медицина...
- Консультації по наручним годинникам
- Консультації по тематиці - ножі.
- Консультації по пневматичній зброї, пістолетам під паторон Флобера. Вже менше цим займаюсь, але ще трохи пам'ятаю.
- Вирощую, виготовляю, споживаю та можу поділитись натуральними продуктами харчування. Оцет - в моєму підпису. Домашня птиця(кури) - плани на літо. Яблучний сік, виноградний сік, томатний сік, смородина, малина, виноградне вино - запитувати ближче до осені.
- Маю скидку при реєстрації доменів на nic.ua та скидку на хостінг у них (але це для нових сайтів)
умови по nic.ua
Пропозиція стосується НОВИХ сайтів, що реєструються у них. Сайти я не розробляю. Тримаю у них свій сайт.
Мій інтерес - якщо зареєструю у них 10 доменів *facepalm отримаю скидку 5% на хостінг для свого сайту. Тому роздаю безплатно свою скидку у них.
Умови:
- Якщо розміщатись самому у них: домен оплачуєш на рік - тариф стартовий. Хостинг - на 1 рік, тариф стартовий. Скидок ніяких. :D
- Якщо з моєю допомогою: домен оплачується одразу на ДВАроки. Спочатку я реєструю на Вас Ваш домен. Оплачую це із своєю скидкою 10%. Передаю домен у Ваш аккаунт на нік.уа, і далі Ви вже самостійно, без скидки, його проплочуєте іще не рік. Така у них вимога. Ітого по домену - у вас є домен на ДВА роки зі знижкою 5%.
А далі саме цікаве! Ваш аккаунт, в який я перевів Ваш домен, отримує скидку на хостінг в 20%.
І ця скидка на хостінг у вас залишається і надалі. Наприклад, я не маю такої знижки на хостінг. Щоб її отримати мені треба собі в аккаунт перевести звідкись інший свій сайт, і отримати на нього скидку. Але сайт у мене один.

Ітого - у вас проплочений домен на 2 рокі зі скидкою 5%, і скидка на хостинг - 20%.
А я за реєстрацію і перевод Вашого домена Вам отримую 1бонус. А треба мені 10. *facepalm
От і весь "бізнес".
- Одружений - поділюсь досвідом. :D
- П'ю не багато, тому складу компанію рибалкам, мисливцям, грибникам :lol:
- Вірю в теорію заговорів, надприроднє, непояснене і в силу думки. Ненавиджу зомбоящик, вирощені ним "овочі" і тих, хто за цим стоїть. Кому поговорити на ці теми - пишіть в ПП. ;)
*scratch* Ще що пригадаю - допишу.

ЗІ. Sl@vcheg, відмінна тема. Давно пора було.
Востаннє редагувалось 19 квітня 2013, 14:39 користувачем Дельфин, всього редагувалось 10 разів.
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!

nikalajka
Поважний користувач
Дякував (ла): 4 рази

Повідомлення nikalajka » 17 квітня 2013, 12:30

буду лаконічним

вчився на програміста але по спеціальності поки не працюю.
можу (чим зможу) помогти в даній сфері
спробую допомогти рішити задачки на паскалі і т.д.

крім того трошки розбираюсь в залізі компютерів і ноутбуків

поки все

даний пост буде редагуватись в майбутньому

телефон в підписі
Востаннє редагувалось 17 червня 2013, 14:16 користувачем nikalajka, всього редагувалось 1 раз.
корисно? натисни палець вверх
мій товар
Зображення

О9S-4О7-3б-S1 мій мтс 097-6О4-777-1 мій кс

Ремонт квартиры. Барильефы
=> тема <=
=> сайт <=

cazacioc
Активіст
Дякував (ла): 13 разів
Подякували: 6 разів

Повідомлення cazacioc » 17 квітня 2013, 12:59

Все что связано с металлопластиковыми окнами, дверьми. Регулировка, замена, консультации.
Все по комплектующим для окон и дверей из дерева, пвх, алюминий.
Лак для домов из сруба, садовой мебели, клея.
Помогу посоветую.)
Кстати респект славчеку - отличная идея.
8-)

Tyrex7
Експерт
Дякував (ла): 179 разів
Подякували: 172 рази

Повідомлення Tyrex7 » 17 квітня 2013, 13:22

Можу допомогти з питаннями в сфері телекомунікацій (від телефонного зв*язку до інтернет мереж та різного роду телебачення:ефірне, супутникове, кабельне). Можу також проконсультувати по електроінструментах та їх сервісу.
Для консультацій звертайтеся в ПП.
Si vis pacem, para bellum

Страшні московські воші, а ще страшніші українські гниди
Симон Петлюра

Nero
Адміністратор
Дякував (ла): 52 рази
Подякували: 808 разів

Повідомлення Nero » 17 квітня 2013, 14:13

Могу помочь в сферах:
- ручного тестирования ПО(так же могу помочь освоить данную профессию)
- ремонт, обслуживание котлов(газовых, электро, твёрдотопливных), даже в случаях, когда другие мастера отказываются\не могут починить
- так же по возможности дислокации и наличии времени помогу в любом труде, как и Слава - могу и помочь мебель погрузить\передвинуть)

Сулейман
Rescue Ranger
Rescue Ranger
Дякував (ла): 170 разів
Подякували: 241 раз
Контактна інформація:

Повідомлення Сулейман » 17 квітня 2013, 22:38

*mail*
- системы видео наблюдения.
- сигнализаций в доме, офисе и т.д.. GSM модули.
Востаннє редагувалось 17 квітня 2013, 22:49 користувачем Сулейман, всього редагувалось 1 раз.

tarik
Поважний користувач
Дякував (ла): 37 разів
Подякували: 63 рази
Контактна інформація:

Повідомлення tarik » 19 квітня 2013, 00:35

Значить так. Вчився на фіз.фаці на радіотехнічному, в цій сфері і працюю, тому в основному допомогти можу в:
-ремонт комп'ютерів, ноутбуків, моніторів, УПСів і т.д.;
-продаж комп'ютерної (і не тільки) техніки, можу скласти комплектацію, порадити, підказати;

Ще можу допомогти в:
-створенні всяких електронних саморобок (розводка плати, доробити схему і т.д.)
-досить не погано володію фотошопом (можу не тільки прищі замалювати :D ), векторну графіку поки ще тільки освоюю :oops:
-можу замовити товар з Китаю, ebay та інших сайтів...

Ще щось згадаю то допишу.
Якщо може щось з цього потрібно, пишіть в ПП, на крайняк і дзвоніть :) телефон і ася в підписі ;)
Востаннє редагувалось 19 квітня 2013, 00:39 користувачем tarik, всього редагувалось 1 раз.

М.Гав
Новачок

Повідомлення М.Гав » 19 квітня 2013, 17:52

Встановив собі на ЗІЛ новий двигун 6СТ107 (Польський) - він дуже економний в порівнянні зі стандартним.
Розкажу де придбати, скільки палива бере, та як установити.

Відповісти

Повернутись до “Балачки”