Вечерний Киев Сказочная Русь))
- zepellin
- Експерт
- Дякував (ла): 375 разів
- Подякували: 790 разів
Re: Вечерний Киев Сказочная Русь))
А мне понравилось про пассажиров, которые опиздивают :D
Свобода не в том, чтобы делать то, что хочешь, а в том, чтобы не делать того, чего не хочешь.

- nykivanvas
- Активіст
- Контактна інформація:
Без Азірова, дійсно нормального мультфільму би не було. Але я чомусь, таких мультфільмів не бачив, про російских керівників. Напевно, якщо би хтось зробив такий мультфільм, то Путін посадив би його на кол.
SmartEra - Чохли та аксесуари на Apple iPhone 14 про макс та інші моделі.
- AntohaCV
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 761 раз
- Подякували: 69 разів
Є і про російських. Називаються "Мульличности":nykivanvas писав:Без Азірова, дійсно нормального мультфільму би не було. Але я чомусь, таких мультфільмів не бачив, про російских керівників. Напевно, якщо би хтось зробив такий мультфільм, то Путін посадив би його на кол.
Востаннє редагувалось 13 квітня 2013, 12:13 користувачем AntohaCV, всього редагувалось 1 раз.
Всё будет хорошо - я узнавал:)
- AntohaCV
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 761 раз
- Подякували: 69 разів
12 серия (5 серия 2-го сезона) Про БОДУН - бинокулярный острый-деструктивный утренний невроз :D
Востаннє редагувалось 13 квітня 2013, 15:12 користувачем AntohaCV, всього редагувалось 1 раз.
Всё будет хорошо - я узнавал:)
- zepellin
- Експерт
- Дякував (ла): 375 разів
- Подякували: 790 разів
Нда, откровенно говоря, с каждой серией все хуже, по-моему.
Кстати, я один заметил, что адекватно выглядит только Виктор второй, а все его конкуренты, мягко говоря, по-идиотски?
Кстати, я один заметил, что адекватно выглядит только Виктор второй, а все его конкуренты, мягко говоря, по-идиотски?
Свобода не в том, чтобы делать то, что хочешь, а в том, чтобы не делать того, чего не хочешь.