Бродячие собаки
- advanced member
- Поважний користувач
- Сулейман
- Rescue Ranger

- Дякував (ла): 170 разів
- Подякували: 241 раз
- Контактна інформація:
Re: Бродячие собаки
Это дешевле, нежели после истратить многое количество денег, на пластическую операцию, по восстановлению конечностей, носа и ушных раковин ребенка.cazacioc писав:догхантеры я думаю у нас не очень распространенны - и потом можно себе проблем с органами поиметь
- advanced member
- Поважний користувач
Разглагольствовать могут те, кто себе не может представить своего родного ребенка, с покусанными конечностями или порванными частями тела!!
И тут даже не надо говорить про последствия - хватает только представить эту картину.
Когда то на мрю дочь набросился соседский пес, не потому что он ее хотел укусить, просто она шла и ела кусочек хлеба а тот захотел.... я был в ста метрах и только услышал ее крик, выбежав на улицу я увидел что ребенок лежит на животе лицом вниз а пес на ней стоит лапами, прямо таки на ней и сунет морду ей под шею ( я думал грызет )... псу повезло - отпрыгнул и убежал а я уже бежал его руками рвать с животной яростью.
с того дня этот пес не выходит на улицу, ребенок имеет страх на всю жизнь.
И тут даже не надо говорить про последствия - хватает только представить эту картину.
Когда то на мрю дочь набросился соседский пес, не потому что он ее хотел укусить, просто она шла и ела кусочек хлеба а тот захотел.... я был в ста метрах и только услышал ее крик, выбежав на улицу я увидел что ребенок лежит на животе лицом вниз а пес на ней стоит лапами, прямо таки на ней и сунет морду ей под шею ( я думал грызет )... псу повезло - отпрыгнул и убежал а я уже бежал его руками рвать с животной яростью.
с того дня этот пес не выходит на улицу, ребенок имеет страх на всю жизнь.
- Сулейман
- Rescue Ranger

- Дякував (ла): 170 разів
- Подякували: 241 раз
- Контактна інформація:
Такие травмы могут иметь и хуже последствияadvanced member писав: ребенок имеет страх на всю жизнь.
Востаннє редагувалось 11 квітня 2013, 12:49 користувачем Сулейман, всього редагувалось 1 раз.
- Дельфин
- Поважний користувач
- Дякував (ла): 15 разів
- Подякували: 10 разів
S.T.A.L.K.E.R писав:їх так багато розвелося тому що не має притулку для собак.
зараз почну матюкатись!!!!German писав:Об чём и речь!S.T.A.L.K.E.R писав:їх так багато розвелося тому що не має притулку для собак.
Ви прикалуєтесь чи справді такі "поверхневі"???
Пси плодяться, тому що СМІТТЯ ЇСТІВНОГО повно!!! Тому, що на смітниках можна прокоримитись спокійно. Тому, що "сердобольные граждане" їх кормлять в місті. Які нахрін притулки???
Притулки, це коли їх 20-30 на місто і їх туди в Європі вивозять, стерелізують, годують. У нас в місті зараз їх тисячі. Для них місто потрібно окреме, а не притулки!!
А спробуйте щось із ними зробити - зараз набіжуть "любителі" і "сердобольні" і почнуть розповідати, як це треба зробити чужими руками вивозячи їх в якісь міфічні притулки. Поговорять, потішать совість і розійдуться. А сміття, пси, ворони, щури так і залишуться. Ця проблема НЕ МАЄ ЄДИНОГО РІШЕННЯ у нас.
Що робити?
Так, як все в цій державі - САМОСТІЙНО вирішувати свої проблеми. Нема держави! Захищайтесь самі!Не тупіть! Можна ще згуртуватись із сусідами.
Як вирішувати?
1. Індивідуально. Купити "отпугиватель", чи інші засоби захисту.
2. Колективно - чергувати у дворах і ганяти собак, коли ідуть діти.
3. Конкретно - купити... розкидати/примінити.... Потім обовязково!!! закопати. Але так щоб не попастись... І так регулярно у своєму дворі. Пусті території будуть займати іншими псами, але спокій буде на пару місяців.
4. По-українськи - поговорити, порадити, засудити, почекти може хтось щось зробить чужими руками, і надіятись "авось пронесе"...
5. По-європейськи - не розкидати сміття!!!! не годувати бродячих, стерелізувати, відправляти в притулок. Але для цього - виїхати жити в Європу. Тому, не фантазуйте!
Знаю, що тема набере 10 сторінок "українського методу вирішення", тому пішов за попкорном. :D
І не надійся. Хто їм завадить? Природні умови є, значить будуть плодитись.sashanson писав:Кстати у них сейчас брачный период начался!
Ждем пополнения в этом году!
Надеюсь они не будут размножаться по геометрической прогрессии!
Востаннє редагувалось 11 квітня 2013, 16:22 користувачем Sl@vcheg, всього редагувалось 2 разів.
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
Значит в жизни ты был - Ни при чём, ни при чём!
- Дякував (ла): 15 разів
- Подякували: 10 разів
Правильно - раз болить голова, її треба відрізати. І все! Головної болі -нема! 
Якби не було проблем - проблема би не з'явилась. А так просто зникли палачі, а проблема залишилась... і вииииилізла, і буде вилазити даааалі!...
Якби не було проблем - проблема би не з'явилась. А так просто зникли палачі, а проблема залишилась... і вииииилізла, і буде вилазити даааалі!...
Если мяса с ножа ты не ел ни куска,
Если руки сложа наблюдал свысока,
И в борьбу не вступил с подлецом, с палачом,
- Досвідчений
- Дякував (ла): 92 рази
- Подякували: 38 разів
Кокретно що купити? Де продають!Дельфин писав: .............
3. Конкретно - купити... розкидати/примінити.... Потім обовязково!!! закопати. Але так щоб не попастись... І так регулярно у своєму дворі. Пусті території будуть займати іншими псами, але спокій буде на пару місяців.
4. По-українськи - поговорити, порадити, засудити, почекти може хтось щось зробить чужими руками, і надіятись "авось пронесе"...
5. По-європейськи - не розкидати сміття!!!! не годувати бродячих, стерелізувати, відправляти в притулок. Але для цього - виїхати жити в Європу. Тому, не фантазуйте!
- German
- Забанен навсегда
- Подякували: 1 раз
Так давай и гопников отстреливать, и лихачей на машинах - проблем с безопасностью на улицах поубавится!ash писав:Отстреливали раньше и небыло проблем !!!
Востаннє редагувалось 11 квітня 2013, 13:10 користувачем German, всього редагувалось 1 раз.
Троллям: упейтесь на радостях, что меня тут больше нет, а потом залейтесь желчью, когда не сможете метнуть в мою сторону говнецо
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)
Нормальным форумчанам: сюда я больше не захожу, но меня можно найти на Форуме газеты "Вид И До" ;)