Тіпа так
В доларах після податків Процентна ставка
0.01 % на рік
а, понизили до 10. я чет помню в новостях, что под 18% в гривне депозиты. но это ж и не 8, как вы изначально написали.
Не рекомендую ставити в гривні) Якось поставив в моно на депозит досить велику суму, чи на 3 чи на 6 місяців, вже не помню. В кінці терміну в принципі заробив) Але є нюанс)) За той час курс сильно виріс, ще й потім при знятті готівки в касі комісія нормальна. В результаті ледве в 0 вийшов, може навіть трохи в мінус зайшов)
18% річних - ?!!...в штатах більше 5 не дають. Далеко не кожен бізнес приносить такий відсоток в рік. Я готовий вкласти весь свій кеш, чи частину, якщо є 100% гарантії що вони протримаються ще рік і повернуть вкладені гроші з відсотками. ...і ще чомусь він заборонений в США, .tarik писав: ↑18 грудня 2024, 00:32Якщо треба надійний депозит то це краще вже USDT на Earn на приклад на Whitebit, там відсоток дуже хороший, 18% річних. Ніде більше не знайти такі відсотки у валюті. Ще можна поставити на Бінанс, але там відсотки менші, 8-10% але перевага в тому що прибуток капає кожного дня, відповідно вивести кошти можна в любий момент і прибуток не згорає, а на Вайтбіті відсоток падає на баланс аж в кінці терміну, хоча там теж можна ставити від 1 місяця до 1 року, але звісно відсоток буде нижчий, але все рівно норм.
да, для условий депозита 18 это прям оч много. наверное есть риски невозврата и типа бонус за этот риск.
Ну було щось таке але в грн, де потрібно було враховувати інфляцію гривні, а це схоже на МММ - дають першим заробити, а потім капкан закривається...
ну я і мої колеги цим користуються вже давно. Я особисто на цілий рік не сталю, я по пів року. Якщо ставити по 6 місяців, то виходить не 18, а 16%. Тобто за пів року капає 8%, а потім ставиш ще на пів року і ще 8%. Як на мене, так більш надійно, бо хоч процент і менший, але кожних пів року фіксуєш заробіток і він не згорає. Тобто якщо раптом хочеш вивести гроші, через 7-8 місяців, то все ж вже отримаєш прибуток за 6 місяців, а згорить просто за 2 місяця. Але якщо ставити на депозит і точно знати шо не прийдеться знімати гроші, то можна і зразу на рік.Дід Панас писав: ↑18 грудня 2024, 20:2118% річних - ?!!...в штатах більше 5 не дають. Далеко не кожен бізнес приносить такий відсоток в рік. Я готовий вкласти весь свій кеш, чи частину, якщо є 100% гарантії що вони протримаються ще рік і повернуть вкладені гроші з відсотками. ...і ще чомусь він заборонений в США, .